• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Kedves Atesz 😊

    Bár a beszámoló óta már rengetegszer beszéltünk és találkoztunk, de ezúton is szeretném megköszönni, ezt a gyönyörű írást és a sok sok dicséretet....
    Köszönöm hogy a visszajáró vendégeim között vagy hosszú hosszú idők óta.
    A többit úgyis tudod, hiszen sokat beszélünk mindig.
    Puszillak.... Az élet szép... 😘🥰😊

  • Egyeztetés:

    Tekintettel arra hogy rendszeresnek mondható a vele való tali, ezért először Viberen ledumáltuk mint mindig, aztán VTR. Hirdetésekben nem keresem, de itt és a másik oldalon is ugyanezen néven megtalálható. Odaát vannak olyan fotók is, amik itt nem.
    A telefonját csak ő kezeli, nincs recepciós, ha nem veszi fel akkor az azért van mert épp vannak nála. Rugalmas, piszok ügyesen szervezi le a randikat.
  • Megközelítés:

    Autóval, illetve bármilyen más járművel egyszerű a megközelítés, GPS simán odavisz.
    Sokszor voltam nála, sokféle időpontban, sose kellett 100 méternél meszebb mennem, hogy parkolóhelyet találjak. "A"zóna.
    Tömegközlekedés szempontjából a Lehel tér és a Dózsa György mertó állomások között van kb félúton. Nyugati másfél metrómegálló.
    Saroképület lévén kicsit gáz lenne eltéveszteni.
    Bejutás az épületbe csak a megadott időpontban, amikor azt jelzi Viberen vagy máshol Niobe. Lakás száma beüt ......kaput nyílik, irány lifttel az adott emelet. Az emeleten pár méter séta és ott az ajtó, így amennyiben nem kívánsz ott lakóval találkozni, ezen vágyad teljesülhet jó eséllyel.
  • Helyszín:

    A lakás amiben felzaklatja a veendéget, semmit nem változott az elmúlt 1 évben. Számomra hihetetlenül kellemes alapillat uralkodik, ami köszönhető, a használt olajnak, krémnek, Niobe parfümjének. Egyszerűségében nagyszerű pecó, ami mint mindíg, igy most is tiszta.
    Fürdőben kád, jó illatú tusfürdők, amik Közül lehet válogatni de akkor magadtól veszed el az időt, hogy Nióval lehess. Szájvizek, sprayk, tehát minden adott.
    A fürdő teljesen szárazon vár, száraz kilépő, falak, nincs gőz. Nagy figyelmet fordít erre. Simán elhinném, hogy aznap nég senki nem volt nála.
    Nagy,vastag, puha, illatos törcsi, ha kéred a távozás elötti fürdéshez újat kapsz.
    A szoba hangulatos , egzotikus dísztárgyakkal van feldobva, buli közben kellemes halk zene . Tiszta, friss huzat a szivacson és a masszázs ágyyon is . Redőny lehúzva, de nem kell tartani attól, hogy sötét van, mert a benti hangulatfény kiválóan látni enged mindent...
  • Lány külseje:

    Megpróbálom elfogulatlanul, sikerül ahogy sikerül.
    Nehéz lesz hisz nem véletlenül, és nem kalandvágyból járok hozzá rendszeresen.
    Az adatlapon lévő paraméterek gyakorlatilag naprakészek. A fotókon nemcsak hogy ő szerepel de az alkata, feneke, lábai, mellei, nyaka, háta, hasa, mind mind a jelent mutatják, nincs eltérés, vagy + kilók. Ránézel, és nem azt mondod magadban, hogy " Hát jóvan...hamár eljöttem bemegyek", hanem megveregeted a vállad, hogy remekül döntöttél.

    Rengeteg lány úgy, és olyan képekkel hirdet, amik köszönő viszonyban sincsenek, az épp aktuális " állapottal ". Pocakot eresztett, megnőtt a feneke, lóg a bőre stb. Évekkel ezelőttiek a képek amit sokszor bámulunk itt a beszámolókon és az alapján döntünk, persze aki egy csepp időt szán rá, az beleolvas a beszámolókba, amikből jó esetben kiderülhet a turpisság.
    Hát Nionál nincs turpisság. Érkezéskor az adatlapján látható csoda fogad csak 3D - ben, angyal hanggal, magával ragadó, közvetlen stílusával.

    Arca kerek, van 2 füle, 1 db orrocskája, szája, abban fogacskák...... Basszus ahány ember annyi ízlés. Ami nekem elragadó,vagy szép az másnak nem. Látni kell... angyal pofi.
    Pont ennél a talinknál jegyeztem meg neki, kényeztetés közben, hogy olyan mintha Kleopátra kényeztetne. Még a szeme is úgy van kihúzva, iszonyat misztikum árad belőle. Mintha Egyiptom kivételes ékköve lenne, aki lesi és teljesíti is kívánalmaidat, egy bizonyos határig.
    Bőre csodásan selymes, hibátlan, sötétbarna . Ez a barnaság, a szén fekete egyenes szálú hosszú haj , gyönyörű éjsötét szempár, pici orr, amik Kleopátrát juttatják eszembe amikor rá tekintek.
    Tetoválásai vannak, nem is titkolja...... számomra az egyyüttlétet mindenképp feldobja. ( nem akartam rímben írni, véletlen volt )
  • Erotikus masszázs:

    Kissé bajban vagyok, mert ezt mi végigpofázzuk. Teljesen meztelenül csinálja, de kérésre biztos felvesz valamit:)))))
    Inkább a beszélgetéseink témái viszik el a figyelmemet, de amikor teljesen meztelenül a fejemnél áll és ott van az a csodálatos tiltott gyümölcs akkor zárlatos lesz az agy. Itt pici mellékvágányként megjegyezném, hogy eleinte, amikor idevetődtem, kíváncsian figyeltem, kinek mi a barátnő " filing " ..... egy év kellett bolond fejemnek, hogy tisztán lássam. Ez a barátnő érzés..... amikor már tényleg olyan csacsogás van köztetek, mintha évek óta ismernétek egymást. Na vissza.

    Masszázsa alapvetően erős (csodálatos mancsa van, akár erősen maszíroz akár gyengéden símogat ) .
    Mindaddig úgy is csinálja, ameddig nem szólsz.
    Talp maszírozásra mindíg rákérdez, én többnyire kihagyom. Párszor engedtem, tetszett is, de annyira nem az én világom.
    Én néhány alkalommal ezelőtt jelezztem neki, hogy csak lágy simiszzerű " maszírozást " kérek. Tettem mindezt azért mert nem kezelés miatt megyek hozzá, arra ott az SzTK. Nem vagyok fizikailag roncs. EROTIKÁRA vágyik a testem, lelkem , nem másra...ennyi.

    Kövezzetek meg...letojom....de "imádom" amikor vallaki leírja, hogy így ki lett maszírozva a csomó...meg úgy... persze.. azért megy oda.... gyógyulni... pfff... állszent duma.
  • Levezetés:

    90 perc az alapvetően kettő durranást jelent. Én mindíg 90 percre mentem eddig , de volt hogy csak 1 lövés fért bele, mert annyira elhúztuk a durrantós részt, meg dumálgatttunk hogy pici idő maradt a maszírra. Persze nem írnék panaszlevelet sehova ha a maszír elmaradna...de ez is már csak az én önzőségem volna.

    Lehetőség van arra, hogy Kleopátrát beolajozd te magad. Meleg olajat önt a kezedbe és hajrá. Melleit, derekát, popsit.....jaj a férfiembernek...elgyöngül...mellei közé veszi a cerkát....apróbb vendégek a cerkát ekkor gondolom nem látják, már a cicik miatt:))) A csúszkát fekve állva is lehet kérni, és a csúszka közben egyszer csak azt érzed hogy a farkad forróság öleli körül....letekintesz és már Nió csepp szájában vagy .

    Van hogy a kényeztetés közben jutnak eszünkbe gondolatok, és vagyunk annyira bolondok, hogy azt akkor ott iziben megjegyezzüzk, megbeszéljük, és aztán folytatja....na ez a barátnős szerintem.
    Maximálisan partner tehát abban, ha némaságra vágysz vagy ha beszélgetni szeretnél. Bármelyiket is választod, az úgynevetzett barátnős életérzést, csak a beszélgettős Niónál élheted meg.
    A tehnika nagyon változatos. Tényleg nincs olyan változat amit ki ne próbáltunk volna, és ha kussolok, akkor mindegyikből kapok. Ha valamelyikből többet kérek, vagy látja hogy melyik az amelyik jobban bejön, akkor azzal jutalmaz, azzal végez ki. Mélytorok, bőnyálas, golyszli nyalós,szájba élvezős lehetőségek, igény esetén a popsi közé is bekalandozik az ujjacskája. Amik nála az alap, azért mások keményen felszámolnak.
    Arcán és haján kívül asszem bárhova durranhatok, részemről a száj és a mell játszik. Ha a szájában végzem, nem rohangál utána, nincs elviharzás, csak én vagyok....ott marad, figyel, símogat, amikor még remegek minden porcikámban. Nem a falat nézi, vagy az órát.... rám figyel.
    Mindezek nincsenek meg nagyon sok lánynál, korosztálytól függetlenül. 1 év alatt ha nem is annyit mint szerettem volna, de szereztem tapasztalatot.....
  • Elszámolás:

    Az adatlapján leírtak szerinti növény mennyiséget helyezek el kb. félidőben a kisasztalon egy ott lévő kicsiny dísztárgy alatt, amikor kimegy egy kortyot inni, vagy behoz nekem egy kis vizet, üdítőt vagy, amije éppen van..
    Extrák nincsenek. 90 perc 35 " rózsaszál ", de..... figyelembe véve azon tény hogy bizonyos lányoknál a szájba durranás extra, itt pedig nem, akkor ugyanott van az ember .Kölcsönösség nincs...de azért ha lehetne áldoznék rá..... rákérdezése esetén finoman elutasít, második rákérdezésnél nem tudom mi van, de nem is szeretném megtudni. :)
  • Összkép:

    Rettenetesen nagy gondban voltam, nem tudtam, hogy írjak e beszámolót vagy ne, de ezzel tisztelgek az 1 éve tartó ismeretségünknek. Ő volt az első lány akinél elindultam ezen ösvényen. Fantasztikus pillanatokat okozott itt szinte minden lány, de nekem - és ez biztos lejön annak aki tényleg olvassa a sorokat - igazából Niobe a csúcs. Számtalan találkozásunk ellenére is tud újat mutatni, tud olyat adni mint senki.

    Vannak sokan közülünk itt az oldalon akik félnek... vannak olyanok akik baszógépek, és egy 12-es horganyzott alátétet is megbasznának... de akik félnek, mitől is tartanak??......attól, hogy sok itt az oldalon a lány... hogy válasszon, mi alapján? gátlásokkal vagyunk tele...félelemmel. Itt vagyunk félve sokan , válogatunk, de mégis egy biztos, csalódásmentes pontot keresünk......Én is ilyen vagyok/voltam, de Nióbe az ilyen típusú fasziknak hibátlan kapaszkodó, és eszméletlenül önbizalomnövelő.

    Mostani összbenyomást azt elég nehéz megfogalmazni. Az kevés, és semennyire nem írja le a valóságot hogy elégedeten távoztam . Ő annak ellenére elvarázsol minden alkalommal, hogy tényleg sokszor voltam nála.

    De ha mégis valamihez hasonlítani kellene azt amit érztem, akkor azt mondanám, hogy Nió egy sziget a rohanó, problémákkal, elvárásokkal teli világban. Olyan sziget amin ha megpihensz, ott minden rosszat elfeledsz, mert a varázsa minden, számomra negatív dolgot távol tud tartani.

    Kb. Ennyi.... talán mindent lertam amit akartam, talán nem.
    Bocs ha hosszú volt, de az évfordulós Beszámolóm nem lehet csak egy fejléc.
    Kukacoskodóknak pedig üzenem, hogy látom én is...néha csapongtam.
    Akiknek pedig a leírtakból csak a nyelvtani hibák mennek át, azokak üzenem, hogy :
    Mennyenek el kamilyonosnak, és szálliccsanak telyát. Igyexem helyesírásomra fityelni a lyövőben.
    :))))

    Nió.... A többit személyesen :)
Happy Massage