• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Kedves Walden

    Kicsit megkésett ugyan a reagálásom,de most újra elolvasva a beszámolódat ismét nagyon jól esik amiket írtál nekem/rólam.
    Külön jól esik és hízelgő hogy az első vagyok, akinél sikerült 2x is elmenned.
    Örülök hogy jól érezted magad!🥰
    Várlak szeretettel máskor is.
    Hátha kicsit könnyebben sikerül egyeztetnünk mint először.
    Puszi 😘😊

  • Egyeztetés:

    Hát talán ez volt az eddigi legnehezebb. Félre értés ne essék, nem Niobé hibájából, egyszerűen, az általam javasolt időpontok, foglaltak voltak. Az ő általa javasoltak pedig nekem nem voltak megfelelőek. De kitartó voltam, Nióbé pedig mindent megtett azért, hogy végre ősszehozzunk egy randit. Köszönöm itt is!
  • Megközelítés:

    Lehel térhez közel, nagyon egyszerű megtalálni. Autóval érkeztem, a ház mellett több hely is volt.
  • Helyszín:

    Lakás egyszerű, de minden igényt kielégítő. A fürdő pici, csak kád van, de teljesen tiszta, rendezett.
    A tetthelyen (talán nappali) egy masszázspad, egy tatamin tükörrel, 2 szék, egy kis asztallal található meg. Más nem is kell.
  • Lány külseje:

    A képek nem teljesen tükrözik a valóságot. Nyílván az ember, képek alapján dönt, hogy kihez megy el, ahogy én is tettem. Képek alapján is nagyon vonzó és szexi volt. De élőben jött az arconcsapás. Nálam abszolút favorit. Eszméletlen jól néz ki! Gyönyörű formás teste van. Elmondása szerint az utóbbi időben hanyagolja a sportot, de ez abszolút nem látszik meg rajta. Mindenhol izmos, formás az alakja. Amitől ilyenkor mindig tartok, mikor arc nélkül hirdetőhöz megyek, hogy vajon hogy is néz ki. Nagyon izgultam a lakásba lépéskor, pedig igazán nem kellett volna. Gyönyörű az arca is, folyton kedvesen mosolygott, ami nagyon jól állt neki.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel először voltam ilyen jellegű szeánszon, így nincs viszonyítási alapom. Egy biztos, a talpamtól a nyakamig, jól átmaszírozott mindenhol. Talán már nekem kicsit erős is volt, ezért kértem, hogy finomabban maszírozzon, amit készségesen meg is tett. Kellemesen ellazulva jöttem el tőle.
  • Levezetés:

    Mivel masfél órára mentem, így két lehetőség is van, amit abszolút ki is használtam. Megérkezésem után kis beszélgetés, egymás megismerése, hangolodás volt. Majd kaptam egy kellemes, puha, illatos törülközőt és gyorsan lezuhanyoztam. Visszaérkezésemkor Niobé a masszázspadhoz invitált, kérte hogy támaszkodjak a padnak eközben egy szemvillanás alatt meg is szabadult a textiltől ami eddig takarta. Ezután kérte, hogy olajozzam be, és közben el is kezdte a csúzskát. Nekem sem skelett több, a finom egymás testét érő érintésektől eleg hamar merev lett a velem egykorú. Ezért elég hamar a tataminon matracon kötöttünk ki. Itt folytatta a csúszkát amikor is folyamatosan lefelé haladva egyszercsak a szájában voltam. Ahol szép finoman, pont jó ütemben el is kezdte az orális kielégítést. Nagyon finoman és érzékien csinálta, a környékre és a zacsira is figyelve. Nem kellett sok idő hogy a szájába érjen a vég. Nem kapkodva, finoman hagyott lenyugodni, csak aztán tisztított meg. Ez után jött a masszázs amit fentebb részleteztem. Majd a masszázs után egy az előzőekben leírtakhoz nagyban hasonlító levezetés. Talán annyi kiegészítéssel ez azért már tovább tartott és mivel volt már "rutinom" jobban ki tudtam használni a helyzetet és közben mindenhol simogatni ahol csak lehet. Eközben a tükötrben is volt már lehetőségem megcsodálni a tevékenységet amit végez. Itt is a szájába lett végem.
  • Elszámolás:

    Korrekt az elszámolás. Előre a kis asztalra letettem, ő szóba se hozta.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett vagyok Niobéval. Mindent megtett, hogy jól érezzem magam, amiért igazán hálás vagyok. Jókat lehetett vele beszélgetni is. Nem csak gyönyörű, hanem értelmes is. Ő volt az első olyan szolgáltató, akinél tényleg el tudtam lazulni és nem csak a masszázs miatt, hanem általánosan is. Nála sikerül először, hogy egymás után kétszer is, ki tudott elégíteni.
Happy Massage