• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyyon köszönöm a kedves beszidet .. szuperül éreztem magam én is !! Te ráadásul nagyon sexi Pasika vagy :) puszi…L

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Régebben többször próbáltam, de nem sikerült elérni, a randi előtti napon villogott a most hívható jelzés, 2-3 csengés után felvette. A randi idejének egyeztetését tekintve nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a helyszínre, fizetős a környéken parkolás, de Lara javaslatára két utcával arréb lévő Lidl parkolóban álltam meg, 2 óra ingyenes és könnyen találni helyet.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű társasház 4. emeletén van, lifttel könnyen megközelíthető. Igényesen berendezett, tiszta, amerikai konyhás nappalival, ahol franciaágy a tetthely. Fürdőszoba kellően felszerelt, tiszta törölközővel.
  • Lány külseje:

    Lara a képeknek abszolút megfelel, az arckitakarástól nem kell félni, szép arc. A korát nehéz lenne megmondani, én 40+ tippelem, igazi milf. Izmos test, feszes bőr és szép szilikon cicik. :)
  • Action:

    Ahogy a korábbi beszámolókban említették, Lara beszédes, de nem az üres csacsogós, lehet vele minden féléről beszélgetni. Egy egyberészel kis ruciban fogadott, ahonnan a cicik már kikukucskáltak. Puszival köszöntött. Beinvitált, vetkőzések közben beszélgettünk, majd gyors zuhany. Utána kávéval, vízzel kínált. Közben beszélgetés, tényleg beszédes, majd a tettek mezejére lépet. Néhány szájra puszi és simogatás után leguggolt és a cerkával foglalkozott. Körültekintő volt, nem hagyott ki semmit. Ment a mélytorok is, fejét fogtam közben, de nem kényszerfranciáztattam. Majd lefeküdtem az ágyra és tovább kényeztettem. Ma én napot tartottam, így a kölcsönös kényeztetés elmaradt, csak ujjaztam, mellét simogattam. Majd gumi fel, megkérdezte hogy legyen, kutyust választottam. Punciban kezdtem, de hamar áttértünk popsira. Előszőr óvatosan kezdtem, vigyázva, de aztán mehetett, ahogy csak bírtam, közben bíztatott. Előre hajolva simogattam a cicijét, de elvette a kezem. Majd gondoltam izgatom a punciját, de onnan is elvette a kezem, mondta, hogy markoljam a csípőjét, így az maradt. Úgy belejöttem, hogy már hasra is feküdtünk, amikor kicsúsztam, így kezdhettük újra! :) Nem sokáig bírtam popsiban...Lara eltarkította a romokat, majd pár perc pihenés, beszélgetés. Majd Lara ismét életet lehelt a szerszámba és gyakorlatilag újra kivégzett, utódok a szájban landoltak, amit a konyhacsaphoz kivitt, persze közben is beszélt! :))) Gyors zuhany, majd percre pontosan 1 óra múlva az ajtóban voltam.
  • Elszámolás:

    Popsit kértem extrának, ami * rózsaszál volt. Érkezéskor az asztalra helyeztem a megbeszélt összeget, mindig pontosan készülök, hogy ne kelljen ezzel bajlódni és ne vegye el a találkozás örömét. Végig az asztalon maradt távozásomig. Pesti átlag alatt egy átlag feletti minőséghez. :)
  • Összkép:

    Lara igazi milf, aki tudja mi kell a férfiembernek, ráadásul kezdeményező. Remélem még találkozunk! :)
Happy Massage