• Lucky Lucy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal korábban érdeklődtem a lehetőségekről és árakról. A randi napján telefonon hívtam, időpont egyeztetés könnyen ment. Mint a helyszínen kiderült nem vele beszéltem telefonon hanem a barátnőjével, ezt hang alapján nem tudtam volna megmondani, ő mondta.
  • Megközelítés:

    Kondorosi út, nem kell bemutatni senkinek. BKV-val érkeztem. A ház előtt hívtam ahol kaptam kapukódot és útbaigazítást a házon belül.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, több szobával. A fürdőben tusfürdő, szájvíz. Az masszázs egy kisebb szobában történt, ágyon. Nem találkoztam senki mással és nem érzékeltem más jelenlétét ameddig ott voltam. A fürdő látott már szebb napokat, de engem ez nem zavart, ő mentegetőzött miatta :)
  • Lány külseje:

    Egy testhez álló kicsit áttetsző ruhában fogadott amely alatt bugyi és melltartó volt. A képek teljesen visszaadják, élőben is pont olyan az alakja. Engem elvarázsolt :)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a két francia között került sor. Hasra feküdtem, néha erősebben néha gyengédebben masszírozott. Nem vagyok jártas masszázs témában, szakmailag nem tudom értékelni, de jól esett.
    Közben kiderült, hogy egy rendkívül intelligens és jó fej vendéglátóval van dolgom, még a szakmámba vágó dolgokba is belelátott részlegesen, mondta hogy több minden érdekli.
  • Levezetés:

    Érkezésem után elmondta, hogy nem vele beszéltem és kölcsönös francia nincs (ez később kicsit változott, lásd lejjebb). Kérdezte, hogy így is maradok-e, mondtam hogy igen és mentem fürdeni.

    A fürdőből visszatérve már bugyiban és melltartóban várt. Az ágyra feküdtem, ismerkedős simogatásokkal indítottunk, közben a csókra rákérdeztem, sajnos azt mondta, hogy az nála nincs.
    Kérésemre lassan kezdtünk, de szép lassan lekerültek a ruhadarabok és elkedzett franciázni, amely kellemes volt. Kölcsönösségre rákérdeztem, elmondta hogy "saját felelősségre" van. Ezt nem akarom részletezni, a PH értékekhez van köze odalent :) Így kölcsönösen folytattuk. Amikor éreztem, hogy közel a vége, felállva a mellein lett végem.

    Ezután jött a masszázs, lásd masszázs szekció.

    Mivel másfél órás programot választottam, így két francia lehetőség volt a programban, a masszázs után kövezkezett a második, az elsőhöz hasonló forgakönyv szerint. Aztán gyors fürdés és elköszönés.
  • Elszámolás:

    Az elején akartam odaadni, de azt mondta, hogy a végén elég, így a program végén rendeztük. Extrákat nem jelölt, nem is kérdeztem rájuk.
  • Összkép:

    Nem szoktam masszázs lányokat választani, de az ő képei olyan meggyőzőek voltak, hogy muszáj volt élőben is megnéznem és nem is csalódtam, jól éreztem magam.
Happy Massage