• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedves "Mikulás" !

    Írtam neked levelet ,melyben említést sem tettem ,hogy rossz lettem volna ,mert ugyebár ezzel nem dicsekszik az ember ,pláne nem a Mikulásnak - személyesen meg nyilván-ha már egyszer rákérdezel-nem akartam hamis dolgokat állítani ,csupán annyit ,hogy egy virgáncs nem fedezné úgysem rosszaságom. Azt gondolom ilyen esetben talán egy Urinő ennyit mond : Én egy angyal vagyok ,de ha a helyzet azt kívánja (mindkettőnk érdekében!),akkor boszorkány ,igazi vadóc tekintettel 😉 .
    Örülök az egyedi beszámolónak és csak remélni tudom ,hogy "Blanche" valóban tudott segíteni a Mikulásnak (legalábbis a napját szebbé tudtam varázsolni ?!...) ha már egyszer december ,akkor ez a csodák hónapja és kívánom,hogy Mikulással(hiszen megérdemli !) is történjen valami nagyon jó ,mert Ő maga is egy jóságos,önzetlen ,melegszívű ember 😇 .

    Köszönök mindent IS !!!

    Ui.: most akkor a Mikulás is modern verzióra váltott és autóval jár ,mert a parkolóhely azért nem volt "lezsírozva ", hiszen úgy tudtam . ....
    💋

  • Egyeztetés:

    Mikulás készült ez év legfontosabb napjára.Napokkal előbb felcsapta filófaxát és látta hogy tavaly december 6.-án meglátogatta Blanche-ot. Rögtön a telefonért nyúlt és hívta a Drága Hölgyet. Hívása nem ért célba, de idővel visszahívta Blanche és megállapodta abban, hogy Gyegy Maróz ( Télapó oroszosan) ellátogat hozzá 06.-án. Mindent lepontosítottak.
    Előtte való nap Mikulás még jelzett, hogy elindult Lapföldről és holnap pontosan érkezik. Az idő mindenkinek pénz és ezzel nem illik visszaélni.
  • Megközelítés:

    Télapó letámasztotta a rénszarvas nélküli járművét és nem fizetett a parkolásért, mégis csak Ő a Mikulás. Kicsit messze parkolt le, de ez nem szegte kedvét. GPS-t nem használt mert vakon is oda talált volna. Cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Miki csodásan berendezett lakásba érkezett, ahol érződött, hogy nagyon várták. Tisztaság, rend és jó ízlés jellemzi Blanche lakását. Minden kényelmes, ágyikó kiváló, fürdő labor tisztaságú és " Miklósunk" örült, hogy a kedvenc tusfürdője is található a kollekcióban, valamint szép nagy tiszta törölköző állt a rendelkezésére. Hangulatos zene szólt és a légfissítő tette a dolgát.
  • Lány külseje:

    Télapó tavaly is (és más alkalmakkor is ) elképedt, hogy ez a Leány mennyire csinos és gyönyörű! Olyan ruhában fogadta a szakállas vendégét, hogy az teljesen zavarba esett. Mikulást nem abból a fából faragták akit könnyen kilehet a komfort zónájából mozdítani, de ez most megtörtént.
    Ész veszejtően csinos volt a kedves Hölgy! A fáradt lapföldinek minden tetszett a kedves vendéglátón.
  • Action:

    Miután Miki felcipelte zsákját amit Blanche-nak szánt, belépett piros kabátban, nagy fehér szakállal és piros süvegben. Üdvözölték egymást majd Mikulás rákérdezett, hogy jó kislány volt e az elmúlt időszakban. Hát még a kérdés is sértő volt, persze, hogy jó volt. Miki egy kicsit őrlődött, hogy elhiggye, de beadta a derekát. Később azért elmondta nem midig volt jó.
    Átadta a zsákot, majd puszik és csókok közepette újra üdvözölték egymást. Az öreg szakállas kapott egy teát, majd egy kis beszélgetés után, meglátogatta a fürdőszobát, ahol alaposan megfürdött és már ment a gyönyörűséges vendéglátójához.
    Szobába toppanva Blanche egy mély vörös fehérneműben várta az öreget. A vendég elképedt a Hölgy szépségétől, formás ,de vékony idomaitól és " rajzolni sem lehet szebbet" formás popsijától.
    Nagyon gyorsan megszabadította Mikulás a Blanche-ot a ruhadaraboktól és az ágyra heveredtek. Hosszasan csókolóztak,majd a kedves vendéglátó oly finom orális kényeztetésben részesítette Mikit, hogy az agyát eldobta. Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.
    Ezután Miklósunk vette át az irányítást. Blanhe-ot az ágy széléhez invitálta, végig csókolta testét, kebleit, lapos hasát, majd páratlanul szép puncijánál állt meg. Ágy mellé térdelve, belebolondulva a csodás érzésbe és látványba kényeztette vendéglátóját, a lehető legfinomabb érintésekkel, a nyelvével ajkával. Mikulás a fellegekben volt - mikor a rénszarvasi viszik az égen -annyira élvezte a szituációt, de a csúcs az volt mikor ténykedése révbe ért a csodás Hölgynél. Sokáig puszilta simogatta a szépség combját , melleit, majd mellé feküdt és hosszasan csókolóztak.
    Ekkor Mikulás javasolta nézzék meg mi van a hozott zsákban. Az ágyon kiterítve az ajikat Blanche örült minden apróságnak. Talán a hozzá az nap látogató nagy szakállas beletalált az ízlés világába. Ezután hosszan beszélgette és Télapó elképedt újra, hogy mennyire kulturált és okos ez a Lány!
    Megint egymásba gabalyodtak és Mikulás újra franciás kényeztetést kapott. Az érzése leírhatatlan volt! A Kedves Vendéglátó újra felülre kerekedett, de ez úttal fordított felállásban. Lapföldit hosszasan kényeztették így, és ő közben nem tudott a látvánnyal betelni, csak érintette, simogatta partner Nője testét. Újabb váltás és a vég az ajkai között érte Mikulást. Újabb babás tisztogatás és fürdés.
    Majd Blanche-os megint az ágy széléhez kérették. Gyönyörű, széttárt combjai közé vette magát az öreg, de ténykedése finom volt és visszafogott újra. Meglepetésére a számára eddig látott legszebb nő, még hamarabb a "kis halálba " jutott mint megelőzőleg. Teste megfeszült, hangja megerősödött és a csúcsra érkezést követően időt kért, a lenyugvásra.
    Hát Mikulás azt hitte ezt nem lehet fokozni. A mese szép Hölgy javasolta hogy megmasszírozza Miki elnyűtt testét. Ez meg is történt a legnagyobb szakszerűséggel. Végig lett "kínozva" a hát, combok, a vádlik és a talpak. Egy új Mikulás kelt ki Blanche kezei alól!
    Sajnos a Télapónak mennie kellett, de most sem engedték el üres kézzel.
    Csodás napja volt Mikinek!!!
  • Elszámolás:

    Blanche a legkorrektebb ember akivel valaha is találkoztam. Olyan személyisége van ami semmihez nem fogható.
  • Összkép:

    Mikulás most is a legszebb érzésekkel távozott. Nem lehet leírni mennyire kulturált, intelligens, okos és olvasott. Ezért is megy mindig a Mikulás vissza hozzá és persze hátha kap egy kis írást. A cica rúgja meg a nadrág húzogatót.
    Köszönök Mindent Is Blanche és ha nem sikerül Istennőre állítani az értékelést Te Mikulásnak mindig ISTENNŐ maradsz!
Happy Massage