• ZOÉ❤️

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, sokszor, végül sms-ben sikerült megbeszélni, hogy szeretném hallani a hangját, mikor ér rá. Már a hangja elvarázsolt, igaz, rövid, lényegre törő, informatív beszélgetés volt, de rendkívül kedves lány képe lebegett előttem (és nem is csalódtam). A telefonban másnapra sikerült időpontot egyezetnünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a megadott terézvárosi címre, helyet a közelben találtam, a parkolás értelemszerűen fizetős (GPS odavisz).
  • Helyszín:

    A környék hangulatához, 19. századi hagyományaihoz illő ódon bérház, amely némi renoválásért kiált, de hát ez nem Zoét illeti ugyebár. A bejutás a kapott információknak hála pofon egyszerű, a lakás könnyen megközelíthető és el nem téveszhető. Ha a ház felújításra szorul, a lakásra nem lehet panasz: minden igényt kielégítően berendezett kis garzonról van szó, amelynek előterében kell megszabadulni az évszak miatt hótól-esőtől áztatott kabáttól, illetve a minden évszakban aszfaltpiszkos lábbelitől, és gondolva a kényelemre, mindezt egy kanapén ülve (mondjuk ez inkább a cipő felvételekor játszhat, az izgalmak előtt a férfiember még szinte letépi magáról a csukáját). Aztán néhány lépés és feltárul a szentély: a szoba, ahol hatalmas ágy terpeszkedik, akár a szerelem oltára. A szoba további fontos berendezési tárgya a tükör, a hangulatvilágítás. A fürdőszobában kényelmes zuhanykabin, tele tusfürdővel, a kilépő száraz, a kapott törülköző frissen mosott, illatos. Hogy a férfiember lehelete is az legyen, arról a mosdónál elhelyezett szájvíz gondoskodik (eldobható műanyag pohárkákkal). Úgy emlékszem dezodor is volt.
  • Lány külseje:

    Zoé egy gyönyörűség!Egy apró termetű, rendkívül arányos, csodálatos alakú, kemény fenekű fiatal nő, kellemes mellekkel. Köntösben fogadott, az már csak a fürdőből való visszatérésemkor vált egyértelművé, hogy számos tetoválása van, ami engem egyáltalán nem zavar, mivel rajtam is van néhány minta, sőt, inkább vágyra gerjeszt. Zoé arca elragadó, mosolya bájos és csábos, arkitakarástól nem kell tartani, minden egyébről a hirdetésének gazdag fotókínálatából lehet tájékozódni, szerintem teljesen megfelelnek a képek a valóságnak.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órára mentem, és az igazság az, hogy kevésbé a masszázs miatt... Ahogy az is az igazsághoz tartozik, hogy a masszázst tulajdonképpen át is ugrottuk, szóval erről most keveset tudok írni. Annyira keveset, hogy tulajdonképpen semmit. Majd legközelebb (vagy akkor sem), úgyhogy a programot a "kényeztetés" résznél részletezem.
  • Levezetés:

    Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán. A törülköző még a derekamon volt, de a látványtól rögtön kemény lettem, Zoé is megjegyezte, hogy mintha dudorodna valami a törcsi alatt, hadd nézze meg mi az. Felállt, levette rólam a törülközőt és finoman simogatni kezdte a farkamat. És mintha csak a barátnőm lenne, olyan természetességgel csókolt meg. Ott álltunk az ágynál és percekig csókolóztunk, miközben a férfiasságomat simogatta, néha eltévedt a keze a combomra, a hasamra és a mellkasomra. És persze az én kezem is bejárta a csodálatos testét, felfedezve ujjaimmal minden domborulatát, kiélvezve bőrének selymességét.
    Aztán leheveredtünk az ágyra, szó nélkül, ösztönösen, és ott folytattuk a csókcsatát, egymás testének megismerését.
    Majd ugyanilyen ösztönösséggel kezdjük egymás szeméremtestét csókolni, oldalfekvésben, aztán "szabályos" 69-ben. Zoé íze kellemes, puncija borotvált, ápolt, illatos és finom. A nyelve és szája forró és odaadó, tényleg az egész olyan volt, mintha a barátnőm volna. Sokáig ténykedtünk egymáson, lágyan, ismerkedősen, majd éreztem, Zoé tempót vált, amire én is hevesebben kezdtem kényeztetni a nyelvemmel. Nem tudom, hogy valóság volt-e, vagy ennyire jó színésznő, de szeretném elhinni, hogy tényleg és valóban egyszerre érkeztünk a csúcsra, egy teljesen ösztönből véghez vitt, egyszerre kimerítő és feltöltő orális szeretkezés után. Azt sem tudom, végül hová élveztem, és mi lett utódaim sorsa, mivel tényleg és valóban percekig elvesztettem a kapcsolatot a valósággal. Túlzás nélkül: Zoé egy varázsolni képes tündér!
  • Elszámolás:

    Minden a telefonon egyeztetettek szerint. Idiótán hangzik, hogy "korrekt" meg "elszámolás", mivel Zoé egy tündér.
  • Összkép:

    Az igazi és hamisítatlan: "megyek még, mit megyek, repülök" érzés lüktet bennem, nála tényleg értelmet nyer a "barátnőfíling".
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage