• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor írtam és felhívtam de másfajta elfoglaltság alatt, nem tudtam összehozni vele a randit. Tegnap sikerült felhívni őt telefonon és Mikulás napjára sikerült egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Aki belvárosi vagy Budai oldalon lakik az könnyen odatalál. A metró egyből letesz az Operánál pár perc séta és megtaláltam a helyszínt.
  • Helyszín:

    Egy elég rendezett felújított lakás. Van szappan tusfürdő öblítő minden ami egy randihoz kell.
  • Lány külseje:

    Amy valóságnak megfelel. Gyönyörű MILF csajszi, feszes fenék karcsú test kicsi mell. Nekem tökéletesen megfelelt.
  • Action:

    Bejutás után rögtön megbeszéltük a részleteket. Extrákat nem kértem mivel nem vagyok az túlzottan hardcore típus. Kezdésnek sztriptízt kértem. Zuhany szájöblítés után el is kezdődött a szeánszunk.
    Elég erotikus volt a tánca tudja hogy kell elkápráztatni egy férfit. Egyből kezdett feléledni a kis pasi. Meg simiztem mindenét, aztán elkezdtünk csókolózni de látszik hogy eléggé beéléssel csinálja. Nem az a tipikus szájra puszizkodás, hanem rendes nyelves csók. Nyelveink csak úgy cikáztak és nem tudtam betelni annyira jól csókol. Utána lefektettem csókoltam a száját, mellét, míg végül eljutottam a punciig. Ténykedésemet láthatóan élvezte a csajszi, de a csúcsra sajnos nem sikerült eljuttatnom még az ujjaimat is bevetettem. Megnyugtatott hogy nincs ezzel semmi gond nagyon ritkán élvezz el. Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi. főleg ahogy nyálazta és ahogy bekapta elkezdtem tolni száját, amit láthatóan nem zavart de közben tolta az arcomra a punciját én nyaltam, lefetyeltem, de még így se sikerült a csúcsra juttatnom.
    Majd jött a gumihúzás és beleült a jóba majd elkezdett lovagolni. Makktársak! Olyan jól mozog és olyan beleéléssel csinálja hogy alig bírtam elhinni hogy tényleg élvezi dolgot.
    Naná! Közben nyelveink cikáztak aaaah! Még most is feláll ha csak erre gondolok! Lovagol különböző módon közben kéjelgett mialatt a nyelveink cikáztak egymás szájában. Ez isteni!! Közben lassan éreztem hogy közel a vég! Mondta hogy "nem baj élvezzek az ő kis puncikájába" és egyre hevesebben kezdett mozogni, amitől már nem bírtam tovább és kitőrt a gejzír egyszóval elélveztem.
    Hagyott lenyugodni majd elkezdett törölgetni És ezalatt elkezdtünk beszélgetni, igazából nem nagy lózungokról inkább-e szakma előnyeiről és hátrányairól. El is beszéltük hamar az időt. Ő ezalatt telefonált lezuhanyoztam elköszöntünk egymástól és leléptem.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem így inkább maradt a szokásos Pesti átlag.
  • Összkép:

    Amy egy igazi hardcore szeximádó csajszi de ha kell átmegy odaadó barátnő feelingre. Leginkább azoknak ajánlott akik igénylik hardcore-t Én valószínű hogy mégegyszer meglátogatom. Már csak a fergetes tánca miatt. :)
Happy Massage