• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konnyeden elertem! Sajnos sajat hibambol tobbszor is kellett egyeztetni a vegleges idopontot, de minden alkalommal hamar felvette es rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Haz elott van parkolohely, legalabb is mikor en voltam valogatni is lehetett. Parkolas nem meglepo modon fizetos, de ezen a 13. keruletben kar lenne meglepodni. Bejutas instrukciok alapjan egyszeruen tortenik, arva lelekkel sem talalkoztam, nem hogy portassal.
  • Helyszín:

    Lakas allapotanak nem tulajdonitok nagy hangsulyt, teljesen eletszerunek tunik az egesz, semmi sterilitas, de nagyon tiszta, rendezett es igenyes a kornyezet. Nem sok mindent jegyeztem meg, bar ez ertheto, a szemem le sem vettem Jazminrol!
  • Lány külseje:

    Sok beszamolot olvastam rola, mondanam, hogy nagy meglepetes nem ert, pedig de! Nyilvan mindenki probal egy arcot kepzelni a kepekhez, de kozeleben sem jartam! :) Szubjektiv velemeny, de gyonyoru, kedves es megnyero arca van. Nagy szemek, nyilt tekintet es kedves mosoly. Olyan, hogy barmennyire feszelyezve erzed magad, megnyugszol. :) A teste tenyleg olyan mint a kepeken, vagy talan kicsivel megjobb...
  • Action:

    Sajnos csak fel orara tudtam kiszakadni a hetkoznapokbol, igy olyan sokmindenrol nem tudok beszamolni. Tusolas utan agyon vart, berakott valami zenet, hogy a hatterben szoljon, majd negykezlab kozelebb kerult, es ahogy letekertem magamrol a torolkozot, gyakorlatilag magaeva tett a szajaval. Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit es szepen lassan elindul fel rajta, ahogy ezt csukott szemmel, igezo szempillakkal megteszi, na az, az valami oltari elmeny. Kicsit kesobb kertem gumit, es hatulrol probalkoztam, de be kell valljam, a gumi miatt, illetve a fejemben valo szetszortsag, ami a munka miatt volt, nem igazan tudtam osszeszedni magam, igy kertem, hogy inkabb vegezzen ki a szajaval. Szerintem vegig se mondtam, eltuntem. Tukorbol lattam, ahogy mozog a teste kozben, illetve kezeimmel ovatosan markoltam a melleit. Ennel tobb nem kellett, hatalmasat elveztem a szajaba. Szepen lassan hagyta abba, megvarta meg az utolso lelegzetem is elhagyja a testem, mielott elereszt. Azt hiszem kellett vagy 2-3 perc, mire magamhoz tertem es meg talaltam az egyenest.
  • Elszámolás:

    Egyedul a melytorok lehetosegevel eltem. Utolag a csokot megbantam, hogy nem kertem, illetve a kenyszerfranciahoz nem volt merszem igy elso talalkozaskor.
  • Összkép:

    Biztos, hogy menni fogok maskor is, remelem tobb idore. Abban is biztos vagyok, hogy barkinek nyugodt szivvel merem ajanlani. Azt hiszem sok ujat ugy se mondok, de ezzel a brutal jo testtel, szep arccal es vegletekig vendegorientalt hozzaallassal nalam abszolut nyero!
Happy Massage