• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Az úgy volt, hogy elméletileg az okmányirodába készültem és oda volt kikészítve ez a ruha, de mikor az előző vendégnek kávét főztem véletlen olyan lett a fellépőruhám, ezért voltam kénytelen befogni ezt a visszafogott, diszkrét darabot:)
    Örülök hogy tetszett, nekem is a beszid:)💋

  • Egyeztetés:

    November végén kerestem telefonon. Gondoltam akkorra lemegy a törzsgárda roham és már én is beférek a táncrendbe egy jó kis masszázsra és másfajta finomságokra.
  • Megközelítés:

    A főváros egyik legmagasabb presztízsű lakóövezetében rendel Berni. Ebből kifolyólag a cím hamar beazonosítható a "kálvária" csak ezután kezdődik:) De csak akkor, ha nem vagy rutinos városban parkoló vagy nincs mázlid.
    A látogatás napján nem tudtam megszabadulni az autótól így nem élvezhettem a kollektív közlekedés előnyeit, viszont szerencsém volt és az utcában parkolhattam.
  • Helyszín:

    Földszinti lakás többhelységes szalon, zárt csendes udvar. Hangulatos, bárpultos fogadóval, bárszékekkel. Masszázsszoba masszázsággyal felszerelve plusz egy galéria tatamival, tükrökkel. Fürdő zuhanyzós, alapfelszereltségű minimalista berendezés.
    Bő tusfürdő választék, szájöblögető kis pohárkákkal.
  • Lány külseje:

    Elegáns, vállát szabadonhagyó, mély dekoltázsú koktélruhában fogad, derekán széles övvel emelve ki formás alakját. Nagyon tetszik most a haja, hullámosabb mint legutóbb, filmsztáros hatást kölcsönözve megjelenésének. Angyalarcú szépség, zöld szemekkel, kedves mosollyal.Természetes és közvetlen a viselkedése. Őszinte érdeklődő, buja tekintete, lazán flörtölő stílusa, megemeli higgadt vérmérsékletem.
  • Erotikus masszázs:

    Vetkőzéshez felajánlja a fürdőt, ha fázósabb lennék. Maradok a tágasabb helynél és a nappaliban hagyom a ruhám. Egy részét a szobainason, a többit a kanapén. Kényelmes így vetkőzni, mindennek megvan a helye. Kapok egy törölközőt, amit a derekamra tekerek és a fürdőbe távozok. Mikor végzek Ő már vár a masszázsszoba előtt, egy derékig felvágott fekete színű fürdőruhaszerű bodyban. Hú de dögös megjegyzem, majd fegyelmezetten az ágyra fekszem. Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza. Az érintése felülmúlhatatlan,folyamatos.Gyengéd mégis határozottak a mozdulatok. Annyira profi a masszázs, hogy teljesen és maximálisan kikapcsolja a leterhelt tudatom. Érzékiek ezek az érintések, amit a finom kezektől kapok.
  • Levezetés:

    Fekete bodyban sétál előttem a galériára. Az anyag háta derékig kivágva, keresztbe vékony pántok szelik a hátizmokat. A popsi szexi, fitt és nőies. Se narancsbőr vagy stíra, hibátlan a bőre. A fenėk alatt szépen simul feszes testére a fekete combfix csipkés széle. Pillanatok töredéke alatt pörögnek a jelzők ahogy nézem míg felérünk a galériára. Nem fekszem le, ahogy elmėletileg a protokoll megkívánná. Inkább megállok a tatami végében és gyengéden magamhoz húzom. Pont a mellemig ér én pedig megmarkolom a fejedelmi popsit. Fogásra is pont olyan tökéletes, mint látványra. Rugalmas és markolni való. Lehajtom a body pántját és feltárul teste másik csodája a mellei. Közelsége és teste simogatása nagyon beindít, keményen áll a szerszám. Berni egyik keze a mellemen a másik kezével rámarkol és a combjához szorít. Lassan húzogatja a bőrt a makkomról, közben halkan mond dolgokat, olyan természetesen és buján, hogy elhiszem neki. Megfordítom magam elé húzom és hátulról átkarolva símogatom a karcsú testet és domborulatokat. Majd elfoglalom a helyem a tatamin és Berni mellém fekszik. Símogat és finoman csókolja a testem, a hasam. Olajos kezével elkezd törődni a farkammal. Újjait úgy húzza végig rajta, mintha a nyelve lenne. Lassan csinálja, egész a gátkörnyéktől a golyókon át a makkig. Aztán két kézzel átöleli, mintha tövig bekapná, majd pumpáló mozdulatokkal lassan kivégez.
  • Elszámolás:

    Randi elején, bárpultra gyümölcstál alá helyezem a bővebb infójában megadott összeget, kis ajándék külön. Korrekt, szolgáltatással arányos díjazás.
  • Összkép:

    Különleges és egyedi, számomra leginkább jellemzi az érzékiség, báj. "A" kategóriás hirdető, intellektuális játékos, nem csak a testét használja. Izgalmas és érdekes programot kínál.
Happy Massage