• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Tudod Shinrai szerencséd van:) Mert a teleport kapu használata feláras a legutóbbi vendég óta, aki így érkezett és aki miatt mesterembert kellett hívni hogy kijavítsa az áttört falat:)

    Köszönöm a szórakoztató beszámolót:)

  • Egyeztetés:

    Rendszeres vendége vagyok ezért egyeztetésünk gyorsan és egyszerűen történik majd egy VTR-rel megerősítjük látogatási szándékom. Napjában többször kiírja mikor elérhető, de ez nem mindig működik a sorozatos hívások miatt ezért véleményem szerint az a legegyszerűbb, ha belső üzenetben ráírunk és rövid időn belül megírja mikor hívható.
  • Megközelítés:

    A leggyorsabb megérkezést elősegítve legszívesebben teleportálás útján toppannék be hozzá, de szerintem a frászt hoznám rá ezért autóval csúcsforgalomban érkezem majd egy kicsit távolabb teszem le az autót, hogy a parkolás miatt ne legyen keresgélés és időben érkezzem.

    Természetesen számos tömegközlekedési eszközzel is érdemes menni mert a Margit-híd környékén szinte minden megtalálható. Busz, HÉV, villamos, aminek megállói pár percre vannak a háztól.

    Ha már ott vagyunk a kapu kód ismeretében könnyen bejutunk majd egy csapóajtó mögötti kis udvarrészben nyílik a lakás ajtaja.
  • Helyszín:

    Belépve az ajtón kellemes fények majd két puszi az arcomra. Cipőlevétel után a fogadószobában megkapom a kávémat, aminek kortyolgatása közben beszélgetünk kivel mi történt legutóbbi találkozásunk óta.

    Ezt követően most és a foglalkozás végén is kezembe adja a nagy és jó nedvszívó törölközőmet majd a fürdőszobába indulok, ahol épített zuhanyfülkében, kiválasztott tusfürdővel tudom le, amit kell, elhúzva a zuhanyfüggönyt, hogy a kicsapódó víznek útját állja. Száraz kilépőn kortyolok és öblítek az odakészített kis pohárkából szájvizet és ezek után irány a masszázsszoba, ahol profi masszázságy vár, ami mellett egy lépcsősor vezet a mennyekbe.

    Az egész lakásra jellemző a harmónia és tisztaság, ami személy szerint nekem rendezettséget és ezáltal nyugalmat ad.
  • Lány külseje:

    Sokan leírták mennyire csinos bomba alakja van, amihez bájosan szép arc párosul és én ezt mind csak megerősíteni tudom, de ezen felül én még kiemelném kisugárzását mosolygós szemét, amiből árad a nyugalom és kiegyensúlyozottság.

    A közelmúltban mások által is leírt húú b@meg beavatkozáson esett túl, ami melleit nem kis mértékben megnövelte és belépésem pillanatában még a csinos fehér testre feszülő ruhájában is egyből szemet szúrt a szó szoros értelmében mert még a gatyám is szűk lett abban a percben. Próbáltam szemkontaktot felvenni vele és szerintem sikerült legalábbis kis időre mert nem érzékeltette velem, hogy már-már kínosan egy pontra tapadt szemem.

    Persze ezt még fokozni tudta, amikor masszázshoz átöltözött egy dögös kétrészes fehér színű szettbe, amihez combfixet vett fel és ezzel kergetett engem az őrületbe. Az a faltnyi bugyi, ami a popsiját nem nagyon takarta ámultba ejtett, mint mindig mert engedte láttatni azt a szépséget. Már serdülőkoromban is ilyen popsiról álmodoztam, persze nem magamnak, hanem egy ilyen csinos nőnek. Egy életen át zen-ben élnék, ha ezt láthatnám, érinthetném, simogathatnám.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodásból visszatérve a masszázsszoba nyitott ajtajánál várt mosollyal az arcán. Szemem alig bírtam levenni szexisen domborodó melleiről, formás testéről, csípőjéről, annyira lenyűgözött látványa, de azért fel tudtam feküdni a masszázságyra hasammal lefelé.

    Meleg törülközőt kaptam a hátamra és egy gyengéd simogatást is kísérőként. Lábam élvezhette először a megszokott érintések finom, de hatékony mozdulatait, ami izomrostjaimnak nagyon jól esett mert folyamatosan bizsergető jó érzés járta át testem minden porcikáját, főleg, amikor popsim következett. Ezután derekam hátam és karom sem maradt ki. Masszázsa közben néha felnéztem tükörre, ami az ággyal szemben volt és a fene egye meg lehetne fél méterrel lejjebb, hogy mindent láthassak, de így sem tudtam betelni formás teste látvánnyal. Nagyon izgató volt, de még következett a fordulás.

    Fordulás után fejem alá párna került majd lábam, combom elölről is kapott kezei érintéséből. Masszázsának erőssége nekem így pont megfelelő volt. Tevékenysége közben sokat beszélgettünk. Nekem már ezek is felérnek egy masszázzsal, de ezek már a lelkemre hatnak leginkább. Aztán felmentünk a galériára kényelembe helyezni magunkat.
  • Levezetés:

    Felérve gyönyörű kebleit szabaddá tette és én egyik ámultból a másikba estem majd le a matracról mikor meg is érinthettem a csodálatos domborulatait, de a végén hátamra feküdtem és ő combjaim közé fészkelte be magát majd jött a teljes átszellemülése. Kifejezése, szeme csillogása olyan erős vágyat sugallt felém, hogy elég volt pár érintés tőle és a megfelelő helyen testrészem vigyázzba vágta magát. Nem győztem pislogni, hogy mi jöhet még, ha már most ilyen hatással van rám. Bevetette kézmozdulatait, amit olajjal tett sikamlósabbá, hogy meglegyen az illúzió jó helyen és kezekben vagyok. Voltak ott hangok, sóhajok, de én már nem is tudom én adtam-e ki őket vagy Berni, de egyre közelebb vitt a beteljesedéshez. Szeretem, hogy ilyen hatással van rám. Ó, ha én ezt egyszer visszaadhatnám neki…, de én most csak kapkodtam levegő után és kértem a jó istent, hogy ennek soha ne legyen vége. Persze ilyenkor nem hallgat rám mert csak véget ér egyszer ez az út miután egyre szaporábban vettem a levegőt a végén már fújtatva a gyönyörtől ért a vég.

    Miután lenyugodtam tisztára törölt majd kis beszélgetés után elmentem zuhanyozni.

    Fürdés után felöltöztem és a kikészített vízzel oltottam szomjam. Pár szem kesudió elfogyasztása közben még lent is beszélgettünk kicsit. Látogatásom végén két puszival és egy gyengéd öleléssel kísérve léptem ki az ajtón boldogan és teljesen kielégülve.
  • Elszámolás:

    Az elismerés virágszálai most is és mindig előre kerültek a vázába. Nekem minden extra, amit tőle kapok, de kifejezett extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    A távolléte kicsit hosszabb volt a megszokottnál, de ez most érthető volt. Testének ékkövei az előző méreteihez képest nagyobbak, teltebbek, formásabbak lettek, de még megelőzve azt, hogy nagyon műnek hasson. Eddig is csúcsformában volt teste, de most talán már a tökéletességet súrolja, ami, mint tudjuk nem létezhet, kivéve…. Ehhez társul még kedvessége bája, mosolya, erotikus kisugárzása.
    Várom a következő találkozásunkat! :)
Happy Massage