• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elöljáróban elmondanám, hogy a stresszes napok, a kényszerű Xanax kúra ezúttal maximum egy kielégülést valószínűsítettek számomra a kiválasztott időszakban. Arra gondoltam, hogy ha már így van, akkor jó lassan, nagyot élvezve menjek el. Jó sokat keresgettem ezért az oldalon, és a következőkben ki fog derülni, hogy miért is esett a választásom Vandára. A VTR lehetőséget használtam. Mivel Vanda azt írta, hogy válaszol SMS-re, ezen a csatornán hívtam fel a figyelmét az időpontkérésemre. Visszaírt, hogy rendben. A találkozó reggelén szintén SMS-ben jeleztem neki, hogy a részemről oké a dolog. Mivel akadályoztatva voltam megbeszéltük, hogy telefonon már nem is keresem. A cím birtokában pontosan érkeztem és Vanda kedves útbaigazítása átsegített az utolsó akadályon is. A házban senkivel sem találkoztam, tehát a találka leszervezése, a tetthelyre jutás nagyon simán történt.
  • Megközelítés:

    Ez a széles utca nagyon nevezetes a XIII. kerületben, a lépcsőházat lehetetlen eltéveszteni. Aki ennek ellenére szeretne előre felkészülni, annak ajánlom valamelyik realisztikus térkép használatát. Mivel én már eleve máshol parkoltam, a gyors BKV-t választottam. (M3, Lehel tér) A parkolás amúgy egyszerű, persze fizetős, de a mellékutcákban pl. több szabad helyet láttam.
  • Helyszín:

    Na kérem. A lakás nem nagy, sztem a 37 négyzetméteresek közül való. Cserébe viszont tuti, hogy nincs ott más. A cipőket ajánlatos azonnal a bejárati ajtó melletti kis asztalkánál hagyni. Csak azért mondom, mert Vanda úgy is kedvesen visszairányít és kér a művelet elvégzésére. Jobbra található a fürdőszoba, tusfürdők, szájvíz, friss törülköző adott, de két ember számára már szűkös lehet. Beljebb van egy nappali-konyha, ott dobáltam le magamról a ruházatot, hogy aztán egy villámgyors tisztálkodás után bebocsátást nyerhessek a hangulatos, zenés-tükrös-nagy ágyas találkára szépen előkészített szobába. Összességében tisztaság, rendezettség, inspiráló a helyszín minden tekintetben.
  • Lány külseje:

    No de inspiráció szempontjából mit sem érne ez a lakás, ha nem lenne ott a dögös, fekete szettben pompázó Vanda. A magam részéről nagyon csípem az attraktív hölgyeket, a vendéglátóm teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak. Az oldalán található képektől sokkal jobb a benyomás. Magas, nagyon karcsú, világbajnokok a cicik, formásak és kívánatosak a combok. A hosszú vörös hajzuhatagból egy szép arc és mint később kiderül egy jófej csaj tekint rád. Természetesen az arca nem egy húszévesé, de az erőfeszítés, amit Vanda a teste formázása, feszességének megtartása érdekében kifejt, az mindenképpen elismerésre méltó. Elmondása szerint kardióval, úszással kezdi a napot, ennek eredménye pedig nagyon átjön látványilg és tapintásilag is a férfiember számára.
  • Action:

    Szerintem ezek a kalandok azért jó nekünk férfiaknak, mert nyiltan, zavarodottság nélkül megmondhatjuk, hogy mit is szeretnénk. Így tettem hát én is. Vandának a szeme sem rebbent a forgatókönyvem hallatán. Amúgy minden kívánságom szerepelt az alapkínálatában, ami leegyszerűsíttette a rózsaszálak kiszámolását. Hogy milyen a hozzáállása egy lánynak hozzánk, az szerintem nagyon függ attól is, hogy mi magunk hogyan viszonyolunk hozzá. Ezért aztán elhatároztam, hogy Vanda ráhangolásának segítése érdekében a kezembe veszem a marshallbotot, mielőtt Vanda tenné azt meg. :-) Kicsit meglepődött, de szó nélkül engedelmeskedett az enyhe erőszakomnak és tette amit kértem tőle.

    Hátulról öleltem át és szép lassan a kezeimmel előre nyúlva végigsimogattam a testét. Nyakát, feszes hasát, a combjait. Ténykedésem eredménye lett, hogy a földre kerültek a falatnyi textildarabok. Vanda immár teljesen meztelenül fogadta és engedte további barangolásomat a domborulatain. Számomra eljött a találka első csúcspontja, amikor kezembe vehettem a kebleit. Gyönyörűséges érzés kerített hatalmába, ahogy ott álltunk és a kezeimben éreztem azokat a csodás ciciket. Bele is súgtam Vanda fülébe az érzéseimet. A lányok legérzékenyebb pontja tényleg a fülük lehet, mert az ujjaimmal követhettem, ahogy Vanda bimbói megkeményednek. Nem túlzok, a bimbók legalább három centiméterrel emelkedtek ki a halmok síkjából. Az ilyen helyzet engem nagyon beindít, úgyhogy az ajkaim közzé vettem az izgalmát jelző indikátorait, majd hanyatt döntöttem Vandát és az ölébe fúrtam az arcomat, miközben továbbra is a keblei bűvöletében simogattam a bimbóit.

    Nagyon finom, kislányos puncija van Vandának. A beszámolókból tudtam, hogy nehezen megy el, de azért megkerestem és hosszasan izgattam a nyelvemmel a pici csiklóját, szopogattam az ajkait, sokáig élvezkedtem a combjai között. Vanda pedig engedelmesen hagyta, hogy a kedvemet töltsem rajta. Talán élvezte is a ténykedésemet. Eljött az idő, hogy Vanda vegyen kezelésbe engem. A velem egykorú jelezte, hogy jól érezné magát Vanda ajkai között. Finom kényeztetésben részesültem, amit tovább fokozódott a kölcsönös francia során. Azt kértem, hogy csak tartsa az ajkai között a farkamat, míg én mozizva a csodás popóját ismét feltérképeztem a kelyhe összes pontját.

    Ekkor már az járt a fejemben, ami miatt valójában Vandát választottam. Kértem, hogy bánjon most már velem kesztyűs kézzel. :-) A hátamra fordított és kérte, hogy lazuljak el. Kesztyűt húzott, minden sietség nélkül a krémmel síkosított ujjával jutott egyre beljebb. Nos, Vandának kiváló ismeretei vannak a férfi anatómiáról. Volt már ilyen élményem, de Vanda tényleg profi módon végzi az ilyen típusú masszázst. Addig próbálkozott, amíg végül pici irányításommal tényleg megtalálta a legérzékenyebb pontot. Lassan, körkörösen izgatott, miközben a golyóimat sem hagyta ki a műveletből. Annyira jó volt, hogy az eredeti tervemet feladva jeleztem a drágának, hogy így megyünk el a végéig. Tudta mit kell csinálnia. Ugyanabban az ütemben el kezdte lassan húzogatni a pajtásomat is, közben a szemembe nézve figyelte minden reakciómat. Szóltam, hogy lassítson és átadtam magamat a percek múlva érkező hullámnak, amit annyira hajszolunk. Hosszasan élveztem el, lassan bugyogott ki belőlem a férfi erő, ami jellemzője az ilyen típusú kielégülésnek.

    Ezt követően jót beszélgettünk, de inkább csak én beszéltem. Ő pedig türelmesen hallgatott, de sikerült egy-két esetben megnevettetnem is a történeteimmel. Közben javasolta a masszázst, ahhoz is nagyon ért. Megkereste a hátamon a görcsöket, melyek csak úgy ugráltak az ujjai alatt. Sajnos lejárt az idő, zuhanyoztam és indultam, két puszit adtam Vandának. Úgy éreztem, nem bánta.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extra szolgáltatást. Nem sok extrája van, a mostani elképzelésembe ezek nem is illettek volna bele, talán majd legközelebb.
  • Összkép:

    Nos, Vanda egy nagyon csinos, aranyos, készséges lány, de nem ez volt a döntő. Olyan körülményeket teremtettünk meg közösen (és ebben maximálisan partner volt), hogy az egyik legbensőségesebb együttlét, a prosztatata masszázs során barátnő feeling érintett meg. Számomra az akkor megélt érzés maradt meg maradandó élményként. Köszönöm Vanda!
Happy Massage