• NIKI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez most számomra egy kevésbé kockázatos látogatás volt, annak ellenére, hogy a Marina Partra kellett kimennem. Mivel Nikiről már készültek értékelések és azok pozitívak voltak. Kedves, kiegyensúlyozott hang szólt a telefonba, amikor őt felhívtam. Röviden ismertette a programot és a lehetőségeket. Igazándiból nem is akartam sokat beszélgetni vele, hittem a korábbi dalnokoknak.
  • Megközelítés:

    A Duna Plázánál kell leszállni a kék színű M3 Metróról. Innen nem messze található a ,,Marina”. Ezt az ikonikus, modern, elegáns helyet szerintem város szerte már nagyon sokan jól ismerik, részben az itt található szalonok és hölgyek miatt is! Ha valaki gyalog jönne, az egy kb.10 perces laza, egészségügyi sétára készüljön fel a Bevásárló Központtól. Én gyakorlatilag a bejárati ajtóval szemben találtam szilárd burkolatú, fizetős parkolót.
  • Helyszín:

    Niki valóban egyedül rendel, ebben a makulátlanul tiszta, példás módon rendben tartott, modern légkondis lakásban. Tehát itt nincsenek külső zavaró tényezők, nevetgélések, kellemetlen találkozások. Több helységben is használja a különféle színű és formájú, ízléses futó fényeket, amik még hangulatosabbá teszik ezt az igényes otthont! A szobánkban egy nagyméretű, masszív francia ágyé a főszerep! Ezen kaptam egy alapos, szakszerű masszázst, majd ezt követően egy emlékezetes kölcsönös kényeztetést! Ezzel szemben egy méretes tükör van a falon, nem csak a térnövelő hatása miatt. Ettől balra a sarokban, egy széken tudjuk a ruháinkat tárolni. Az ágy mellett egy polcon vannak a különböző kellékek és kiegészítők, a falon pedig egyéb relikviákat láthatunk. A patyolat tiszta, zuhany függönyös, kádas fürdőszobában találtam magamnak megfelelő minőségű tusfürdőt, a szájvízhez pedig volt pohárka is. Két db száraz, nedvszívó és illatos törölközőt kaptam a tusolásokhoz. Jó volt itt lenni!
  • Lány külseje:

    Aki kedveli a természetes dúskeblű 40+ korosztályt, a nőiesen telt alkatú, kemény formás popsis, intelligens hölgyeket, akkor Nikinél van a helye! Szép arcú, kissé szolizott, sötétbarna hajú és barna szemű, sima bőrű, enyhe feszes poci ami számomra nem volt zavaró. Frissen borotvált, illatos zárt nőiessége pedig még kívánatosabbá tette a testét. És mindezt keretbe foglalja a kellemes lágy tónusú hangja, kedvessége, odaadó vendégszeretete! Tetoválása van egy pár, de ezek ízlésesek és csak a diszkréció miatt vannak kitakarva.
  • Erotikus masszázs:

    Amint beléptem és puszival üdvözöltük egymást rögtön éreztem, hogy ez úttal jó helyre kerültem! Nem is vesződtem most azzal, hogy biztonság kedvéért még egyszer átbeszéljük a programot. Levetkőztem és mentem tusolni. Niki az ágy előtt állva várt, de ekkor már csak egy dögös, két részes bikini volt rajta. Nagyon megkívántam őt!. Miközben csókolóztunk jeleztem is neki, hogy inkább 1.5 órát lennék nála. Hamiskásan mosolygott, miközben megrázta a fejét. Sajnos nem lehet, mert utánam is jönnek majd. Nincs nála futószalag, de a másik vendég fogadására neki is fel kell készülnie. Kértem tőle, hogy akkor cseréljük fel a sorrendet, mert álló cerkával nem akartam volna hasra vágni magamat. Ebben is rugalmas volt.

    Tehát kölcsönös kielégülésünk után most már nyugodtan élveztem a vendéglátóm közepesen erős határozott, gyúró-simító mozdulatait. Nem akarta ezt sem ellazsálni, megúszni. Egy kifejezetten alapos kezelésben volt részem, miközben a lábaimat, a derekamat és a hátamat jól átgyúrta. A talp és fej masszázsra most idő hiányában nem kerülhetett sor.
  • Levezetés:

    Miután lassan lefejtettem róla a fehérneműjét kértem tőle egy bemutatkozó franciát. Már térdelt is elém. Körbepuszilgatta az ágyékomat, beszippantotta a gojszikat, miközben a dákómat a kacsójával polírozta, majd a nyelvével a makkomat, rudamat izgatta, de olyan pornósan ám. Amikor azután félig eltűntem a szájában, az maga volt a mennyország. Viszont azt is éreztem, hogyha nem állítom le ezt a veszélyes oboa szólót, nekem itt, ideje korán csúfos végem lesz. Fájó szívvel megfosztottam őt a játékszerétől és én kezdtem el Nikit kényeztetni. Csókoltam a forró ajkait, a méretes kebleit, majd a széttárt lábai közé navigáltam a fejemet. Csak lassan kezdtem el a már nedves ölét nyelvelni, miközben kedvesem lehunyta a szemét és átadta magát az élvezetnek. Őröm volt nyalogatni a punciját és hallgatni, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Egyszer csak felnyögött, a fejemet a combjaival satuba fogta és elröppent a drága. Hagytam őt lenyugodni, most már nem zargattam.

    Ezt követően viszont én kerültem sorra. Hanyatt fordított és ott folytatta a cumizást, ahol korábban abba hagyta, de most már még nagyobb intenzitással. Az olajos ujjaival a gátamat is izgatta, miközben kéz használat nélkül egyre beljebb kerültem a szájában. Éreztem, hogy itt a vég és kértem, hogy vegye a társamat az összeszorított melle közé. Pár mozdulat kellett csupán és robbantam egy hatalmasat. Picit még játszott velem, majd mindkettőnket letörölgetett! Ritka gesztus volt ez is, manapság ugyanis ritkán találkozom hasonló gesztussal.

    Ahogy az is, hogy a felöltözésem után, a világ leg természetesebb módján odalépett hozzám és az általam kissé pacuhán magamra húzott garbómat, két mozdulattal kisimította! Ki mit hoz magával otthonról ugye?

    Például ezek azok a bizonyos hozzáadott értékek, melyekkel a magam fajta nyughatatlan, kóborló lelkekből, könnyedén visszatérő báránykákat lehet formázni!
  • Elszámolás:

    Ahogy szoktam, az 1 órás program végén tettem le a *rózsaszálból font csokrot az ágyra mivel az egyik extrát igénybe vettem. Még az idén biztosan viszontlátjuk majd egymást!
  • Összkép:

    Niki személyében egy kifejezetten értékes, sokoldalú, világlátott Hölgyet ismertem meg! Aki nem mellesleg remek társalkodó partner is tud lenni, amennyiben valakinek erre igénye lenne!!
Happy Massage