• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága árrpi🥰


    Ismét köszönöm Neked ezt a remek beszámolót és természetesen a címkét is vele együtt!❤🙏
    Nagy öröm volt számomra hogy olyan rövid időn belül újra meglátogattál🥰.
    Nagyszerű másfél órát tölthettünk el együtt,mint ahogy a múltkor is ,most is nagyon jól éreztem magam veled Én is😉

    Várlak vissza legközelebb is😘

    Millió csók és ölelésem addig is😋🤗

    Barbi💋

  • Egyeztetés:

    November elején már volt egy csodálatos randim Barbival, így elhatároztam, újabb látogatást teszek nála. Vtr-en jelentkeztem, szerencsém volt, megfelelt az általam javasolt időpont, így nem volt más dolgom, csak várni, hogy minél előbb jöjjön a másnap este.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedést választottam. Ugyanúgy mentem, mint a múltkor, 47-es villamos, Albertfalava kitérő megállótól gyalogoltam kb. 5 percet, és már a ház előtt is voltam! Ha minden igaz, ingyen lehet parkolni, de a szabad helyhez szerintem szerencse is kell.
  • Helyszín:

    Újszerű, többemeletes épülettömb sokadik emeletén van a hangulatos lakás. Lifttel gyorsan fent voltam. A bejáratnál, az előszoba után egy hangulatos nappali van kis kanapéval és asztalokkal. Sarokkádas a fürdőszoba, ami szintén nagyon hangulatos. Bőséges a tusfürdő kínálat, illetve szájvíz és dezodor is biztosított a vendégeknek. A nappaliból van az átjárás az ágyas szobába, ahol a masszázs, illetve kényeztetés történik.
  • Lány külseje:

    Jajjj, de jó volt ezt a dekoratív hölgyet ismét látni! :-) Alig vártam, hogy ajtót nyisson nekem a gyönyörű zöld szemű, mosolygó, csoda szép arcú Barbi! Egy kétrészes fehérneműben fogadott, rajta egy nyitott, lengedező valamicske, így gyönyörködhettem a csodás alakjában. A formás mellei szinte feszítették a melltartóját. Barbit ugyanolyannak kell elképzelni, mint a képeken, csalódás kizárva, persze az élmény élőben az igazi! Vékony, sportos alkat, markolászni való popsi, és gyönyörű, fiatalos arc. A múltkor is mondtam, mind arcra, mind testre letagadhatna akár 10 évet is, és ez nem túlzás!
  • Erotikus masszázs:

    Nem ezen volt a hangsúly, de azért erre is szántunk időt, itt is nagyon jólesett Barbi minden érintése. Illatmentes krémet használt, lentről felfelé haladva, a legalaposabb gyúrást a hátsóm, illetve combjaim kapták, de nem maradt le a hátam, derekam és lapockák sem, ezeket gyengébb erősséggel masszírozta, mindeközben jót beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Érkezésemkor forró öleléssel fogadtuk egymást. Ásványvízzel, kávéval kínált, majd a kanapén ülve beszélgettünk. Beszélgetés közben nem bírtam betelni a látvánnyal, Barbi tényleg kivételes idomokkal van megáldva. A dumcsi közben simogattam is a formás lábakat, majd Barbi az ölembe ült, csókolgattuk egymást, és szép lassan megszabadultam (közös erővel) a ruháktól, és mentem zuhanyozni. A zuhanyzóból visszatérve a nappaliban várt, átöleltem, és közben markolásztam a formás popóját, érzéki csókolózás is volt (de még milyen kellemes!), s közben megszabadítottam a melltartójától. Jaj, de jó volt ismét látni az izgató, eredeti melleit! Letekerte rólam a törölközőt, s javasolta, foglaljak helyet a kanapén, hadd foglalkozzon egy kicsit velem... Leültem, fölém hajolt, csókolgatott, s a számtól egyre lejjebb haladt, a pocin keresztül már a farkamnál is volt. Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját. Fölé helyezkedtem, és a farkammal csúszkáltam a farpofák között, közben a nyakát puszilgattam. Utána hátrébb csúsztam hogy a popóját markolásszam, s miközben simiztem a formás hátsóját, a lábfejeit megemelte, és közé szorította a kemény farkamat, és a lábfejével izgatta, kimondottan jó volt a technikája. :-) Aztán megfordult, és így folytatta a lábfejes izgatást, a kezével pedig a punciját simogatta. Kimondottan izgató látvány volt ahogy a punciját izgatta magának! Néhány perc után abbahagyta, de csak azért, hogy én is a puncijához férjek. :-) Nyomtam is a csiklójára egy puszit, én is simogattam neki, majd nyelvvel izgattam, remélem sikerült a kedvében járnom, szerintem élvezte. Jött egy ötlet, hogy 69-ben folytassuk, hogy közös legyen az élvezet. Hát igen, ez így már halmozott élvezet volt: a fejem fölött Barbi csupasz, izgató puncija, nyalom-falom, közben a popót is markolászom, Barbi pedig a cerkámat izgatja... Nyaldosta, szopta a makkom, nagyon jó érzés volt a forró szájában lenni! A kényeztetés záróakkordjaként abban maradtunk, a popója fölé helyezkedek, markolászom, majd a végén ráélvezek a fenekére. Így is történt, az egyik kezemmel markolásztam a csodás fenekét, a másikkal a farkamat izgattam egészen addig, míg egy hatalmasat élveztem a gyönyörű popójára. A papírtörlővel nem csak magamat, hanem Barbi fenekét is megtisztogattam, majd összebújtunk, beszélgettünk egy kicsit, végül sort kerítettünk a masszázsra, amiről fentebb írtam.
  • Elszámolás:

    Nem is került szóba, a végén, beszélgetés közben elhelyeztem az asztalon. Pesti átlagnak megfelelő rózsák, egy jóval átlag fölötti randiért!
  • Összkép:

    Nagyon gyorsan megismételtem a látogatást Barbinál (sőt már a múlt héten ismételtem volna, csak akkor nem sikerült), nos, ez mindent elmond! Nem véletlenül vágytam vissza hozzá, Nála a barátnő feeling csillagos ötös. A természetes kisugárzásával, kedvességével és odaadásával most is teljesen elvarázsolt, így nem kérdés, továbbra is visszavágyom hozzá. :-)
Happy Massage