• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal előtte hívtam , elmondta a részleteket majd egyeztettünk is egy időpontot másnap délutánra . A telefonban nagyon erotikus hangja volt , már ez is ösztönzően hatott rám .
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem , ismerem a környéket , nem volt gond megtalálni. Parkolás könnyen megoldható de aki a tömegközlekedést választja az is 2 perc séta a címtől.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház , kiváló környéken.
    A lakás szép tiszta, rendezett. Minden megtalálható benne amire ilyenkor szükség van. Fürdőben több tusfürdő közül lehet válogatni, nagyméretű törölköző kikészítve, szájvíz, dezodor, egyszóval minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Emily csodaszép nő. Csinos fekete köntösben fogadott ami jól kiemelte alakját. Sportos testalkat, mindene feszes ,bőre puha és elképesztő jó illatú.
    Szép formás a melle és kerek a popsija.
    Nagyon sok tetoválása van ami nekem elképesztően bejött így ez is egy plusz volt.
  • Action:

    Ajtónyitás után puszival fogadott ,majd bementünk , ahol helyet foglaltam. Majd megkínált egy pohár frissítővel. Kezdetét vette egy kellemes beszélgetés , mintha ezer éve ismernénk egymást . Miután megvitattuk az élet nagy dolgait megmutatta a fürdőszobát és hogy mit merre találok. Kényelmesen elkészültem majd a megbeszéltek szerint a szobába követtem ahol már az ágyon fekve várt . Apró ismerkedős simogatás után elkezdtem kibontani a fekete kis selyem köntöséből. Elém tárult a tökéletes varázslatos alakja amit maradéktalanul elkezdtem felfedezni. Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált. Istenien csinálja, nem is kellett sok és gumit kértem. Elsőnek a lovagló pózt választottuk ami egyre intenzívebb lett, közben forró csókokat váltottunk. Majd én kerültem felülre átvéve kicsit az irányítást majd nem sokkal ezután kértem hogy hátulról is szeretném megcsodálni. Itt végem is lett egy idő után. Csak feküdtünk mindketten és szaporán levegő után kapkodtunk. Pici pihenés után elmentem tusolni és öltözni. Végig olyan érzésem volt mintha a barátnőm lenne, kedves, odaadó, egyszóval nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    A telefonon előre megbeszélt összeget a konyhapultra helyeztem a megérkezésem után ami randi végéig ott is maradt. A borsosabb árú hirdetőkhöz tartozik de ez egy remek szűrő mint a vendégeknek mint pedig neki.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam ,biztosan fogjuk még egymást látni! Maximális diszkréció, maximális kikapcsolódás és természetesen maximális élvezet.
Happy Massage