• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem vette fel, de pár perc múlva diszkrét pár csengéssel visszahívott, amire visszahívtam. Kedvesen elmondta a lehetőségeket, és aznap estére beszéltük meg a találka időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem GPS. pontosan odatalál! Amúgy a lakóparkban ingyenes a parkolás, ennek megfelelően szinte lehetetlen helyet találni de nekem szerencsém volt ! Ezért inkább a Lurdy parkolóját ajánlom. Az épületen belül már Alina segít és elnavigál a megfelelő irányba. A segítségével már a lakást is könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Nagyon szép lakás egy kis belépő, fogassal székkel, utána egy ízlésesen berendezett nappali masszázsággyal falon tükörrel, jobbra szoba francia ággyal! A nappalival szemben lévő tágas fürdőszobába indultam ami szép tiszta jól felszerelt volt egy káddal zuhanyfüggönnyel! A szokásos tusfürdők meg szájvíz száraz kilépővel stb.
  • Lány külseje:

    Alina külsőleg egy bombázó, arcra nagyon szép helyes és testre is tökéletes volt számomra. Csinos bugyiban, melltartóban fogadott, azonnal tudtam, hogy jó helyen vagyok. Mellesleg egy bombázó szerintem. Olyan teste van, amilyet sok másik Nő szeretne! Igazi szexbomba. A nagyon jól eltalált méretű szilikon cicik és a kerek popsi valami fenomenális, egyszerűen nem lehetet betelni velük egy óra alatt . Bájos, kedves mosolygos arc. Izmos, feszes, szinte mindenhol.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ez volt az első találkozásunk csak egy lazító felvezető masszázst szerettem volna, a masszázst olajjal vagy krémmel csinálja megbeszélés szerint én az illatmentes krémet választottam, Megjegyezte hogy általában ezt kérik a vendégek pedig ő nagyon szívesen maszírozna illatos olajokkal !Kellemesen masszíroz közepes erővel közben lehet vele beszélgetni bármiről volt közös témánk! Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!
  • Levezetés:

    Szobába lépve összeölelkezve csókolózni kezdtünk majd megszabadítottam melltartótól és a bugyijától ágyra telepedve fantasztikusan szép ápolt borotvált finom puncit kényeztettem ,ujjal és nyelvvel egyaránt, néha elkalandoztam gyönyörű szép melleihez , bimbókat csókolgattam szopogattam majd vissza a mennyei puncihoz ,majd egyszer csak Alina gondolt egyet, átfordult “kutya pózba” és felkínálta magát hátulról kényeztetésre. Finoman hátrányul és elkezdte izgatni magát kézzel miközben nyaltam, látszott hogy az a célja hogy neki is jó legyen Fantasztikus popsiját, puncit hátulról kényeztettem, kis idő után megjött a hangja is és közösen sikerült is elrepíteni őt! Alina egy percig sem tétovázott, érzéki csókokat lehelt a farkamra oldalról, alulról, végignyalta mindenhogy, majd szép lassan az ajkai közé engedte az egészet, lágyan simogató nyelve játszadozott a farkammal ami a szájában volt. Franciatudása villogtatását hevesebben kezdte csinálni, fokozódott a tempó, majd egyszer csak felemelte a fejét, szétnyitotta ajkait és ráfolyatta nyálát a farkamra. Majd újra a szemembe nézett és már folytatódott is a kényeztetés. Kézzel, szájjal egyszerre igyekezett a csúcsra juttatni. Közben nem tudtam ellenállni, és a csípőmet is elkezdtem mozgatni, és szoltam hogy kapja be teljesen, közben jobb kézzel még mindig a popsit markoltam. Alina vette a lapot, felvette a tempót, az érzéki franciából cuppogós mélytorkos szopás lett, közben végig sexi nyögések, hörgések tarkították az élményt. A markomban popsi, vad francia, kéjes hangok és a látvány összhangja meghozta a várt eredményt, jeleztem Alinak hogy jönni fog aminek jönnie kell, de nem váltott, nem lassított, így a szájában értem el a gyönyör csúcspontjára. Elégedett nyögésekkel ízlelte, és lehet hogy "nyelte" kemény munkája gyümölcsét, szép lassan hagyta, hogy az utolsó kis rezgéseket is kiélvezzem. Hagyott lenyugodni nem ugrott egyből papírért. Az utódokat eltüntette szilváiba, és nekem is segített tisztálkodni, vettem még egy zuhanyt, rendeztük a pénzügyeket , aztán 2 puszi kíséretében elkísért az ajtóig, és távoztam.
  • Elszámolás:

    A randi 1 órás volt,3 extrát vettem igénybe és az ajándék * virágszálból álló csokor volt. Az extrával megtoldott alapcsokrot a végén, fürdés után helyeztem a szobában lévő pultra!
  • Összkép:

    Felejthetetlen élmény lett, az biztos. Számomra ennél sokkal több nem kell, egy tökéletes orgazmushoz, biztos visszamegyek. Aki nagyon jól szeretné magát érezni egy valóban gyönyörű ,jó alakkal rendelkező növel az mindenképpen látogassa meg Alinát!!!
Happy Massage