• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon az adatlapján láttam hogy ki volt írva telefonon most elérhető. Hívtam telefonon rögtön felvette majd kérdem tőle időpontot a mai napra 18.30 órára 1 óra időtartalomra. A kért időpont előtt két órával ő elfogadta VTR megerősítettem. Elmondta a címet elmondta a lehetőségeket és elmondta azt is hogy mennyi a rózsaszál.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a 9. Kerület Vágóhíd utcáig ott a Lurdi ház parkolóban letettem. Majd gyalog mentem a címre. Mivel már jártam Krisztánál korábban tudtam a pontos címet. A kapuban telefonáltam majd megkaptam a kapu kódot és lifttel felmentem a megfelelő emeletre ott az ajtó ahogy kiszálltam a liftből már nyílt is.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve Kriszta üdvözölt. Az ajtóval szemben van a fürdőszoba. Jobb oldalt két szoba bal oldalt egy nappali szerűség vagy konyha de azt egy Spanyol fallal volt takarva . A tett helyszíne egy körülbelül 8 négyzetméteres hosszúkás szoba egy nagy francia ágy egy éjjeliszekrény szék amire a ruhát el lehet tenni. A fürdőszobában egy üvegajtós zuhanyfülke mosdó rengeteg tusfürdő és több szájvíz is található.
  • Lány külseje:

    Kriszti arc kitakarással hirdet mivel már korábban jártam nála igy tudtam mire számíthatok. Az arca helyes vöröses rövid hajjal rendelkezik A hirdetésben szereplő fényképek tükrözik Kriszti alakját . Belépésemkor testszínű harisnya és egy fekete csipkés bady szerű volt rajta. Kriszti hatalmas mellekkel rendelkezik ami enyhén gravitált. Aki a vékonyabb lányokat kedveli azt Krisztit ne keresse fel.
  • Action:

    Szobában levetkőztem majd kimentem a fürdőszobába letusolni. A kötelező köröket letudva tusolás végeztével ki jöttem . Ekkor Kriszta bejött a fürdőszobába majd a kifröccsenő vizet egy felmosóval feltörölte. A törölközőt magamra csavarva bementünk a szobába. Krisztát gyengéden átöleltem. Ekkor gyengéden megfogtam hatalmas melleit, kicsomagoltam és rögtön kezelésbe vettem.

    Ezután leült az ágy szélére és gyengéden férfiasságomat kezelésbe vette kézzel majd szájjal. Először csak gyengén majd egyre hevesebben egyre mélyebben vette be. Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben magamra húztam. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni, mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül. Majd Kriszti kérte, hogy helyezzük magunkat kényelembe az ágyon fekve. Ezek után én kezdtem kényeztetni. Előbb a hatalmas melleit majd lejjebb az punciját. Ezzel elvoltam jó pár percig. Utána ismét Kriszta vett kezelésbe és egy kitartó és hosszú mélytorkú franciával kényeztetett. Több alkalommal megállítottam ne hogy idő előtt kivégezzen. Később kértem gumit.
    A védőfelszerelést Kriszti szájjal pillanatok alatt feltette majd hátamra feküdtem és meg lovagólt . Csodálatos látvány volt ahol Kriszti felettem dolgozott hatalmas mellei mint egy harang csapkodták az arcomat közben két kézzel markoltam gyúrtam gyömöszöltem, jól tud lovagolni. Olyan az egész lány mint egy óriási vákuum csak úgy szívta puncija a farkamat. Először lassan majd egyre gyorsabban vágtázott rajtam, óriási önerő kellett hogy idő előtt fel ne élvezzek . Egy idő után megjöttek a bazd meg Ó bazd meg szavak. A lovaglás után miszíbe befordultunk úgy dugtam Krisztát egyre hevesebben. Iszonyatosan bírja a gyűrést. Mivel éreztem hogy megint közel a vég kértem hogy fejezzük be egy franciával. Gumi le én hanyatt feküdtem ö mellém feküdt néha feltérdelt majd így folytatjuk a mélytorkos kényszer franciát sajnos annyira jól csinálta hogy igy bevégeztem a szájába . Végezetül elmentem fürödni, fürdés után átadtam a rózsa szálakat.
  • Elszámolás:

    A telefonon mondott rózsaszállak nem változtak
  • Összkép:

    Nekem Kriszti nagyon bejött hatalmas természetes melleivel, kedvességével valamint a hozzám való hozzá állásával.
Happy Massage