• Luca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebb óta szemeztem a hirdetésével, de valahogy sosem jött össze, hogy felhívjam. Aztán pár napja ismét látóterembe került Luca és immár nem volt semmi, ami elvonta volna figyelmemet. Hívtam és kellemes beszélgetés közben minden fontos részletet megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út, benzinkutas kereszteződése. Szerintem ezt a területet már többen is ismeritek. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A parkolás is megoldható.
  • Helyszín:

    Újabb építésű "lakótelep". Valójában lakóparknak mondják, de attól még telep. :) A lakás rendben volt, bár szerintem többen voltunk benne, de nem találkoztam senkivel. Inkább megérzés volt.
  • Lány külseje:

    Fiatal, jó megjelenésű lány ez a Luca. :) Arca kedves, szeret mosolyogni. Nagyon kedves lány és a teste sem semmi! Me3llei nem nagyok, de szemre és kézbe valóak. Kényeztetésre gyorsan reagálnak. A puncija nagyon szép és frissen borotvált volt.
  • Erotikus masszázs:

    Szokás szerint nem a masszázsra helyeztem a hangsúlyt Lucánál sem. Volt ugyan egy kis simogató jellegű bevezető nyomkodás a fürdés után, de az pont arra volt jó, hogy jobban leébressze a vágyat bennem. A bemelegítés közben volt alkalmam közelebbi ismeretséget kötni a cickókkal is, amik valóban nagyon hamar és jól reagáltak a kényeztetésemre. Elmondása szerint több valódi masszázs fajtát is ismer, de erre most nem volt idő. :) Talán egy másik galaxisban, egyszer...
  • Levezetés:

    Kölcsönös franciával nyitottunk. hazudok. Kézi munkával kezdett, aztán franciázott és csak utána fordultunk 69-be, mindkettőnk nagy örömére. Ő is és én is maximálisan élveztük az örömszerzésnek és adásnak ezt a formáját. Aztán ismét teret adtam neki, hogy a nagyon kellemesnek mondható francia technikáját még jobban tudja tökéletesíteni szerény személyemen. Én pedig hátradőlve, csukott szemmel adtam át magam a földi élvezet ezen formájának. És élveztem is rendesen! Igyekeztem elnyújtani a dolgot, de annyira jó volt amiben Luca részesített, hogy aránylag hamar feladtam a "harcot" és útjára engedtem a gyönyört. Egyenesen aranyos kis szájába. Csukott szemmel élveztem a helyzetet. Hogy az utódokkal mi lett nem tudom, de nem is érdekelt. Én kinyitottam nekik a kaput... :)
    A hátralévő pár perc a tisztálkodásról és az öltözködésről szólt. Persze kicsit beszélgettünk is közben, csak úgy az időjárásról, az élet dolgairól. Az ajtóig kísért és egy nagy cuppanós puszival búcsúzott.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint egyből az elején elintéztem ezt a részt, így a végén már nem volt gondom vele.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam és szerintem mindenki így fog érezni, aki meglátogatja és normálisan viselkedik. Mesélte, hogy vannak nagyon érdekes (nemcsak jó értelemben) vendégek. Csak remélem, hogy engem a jó vendégek közé mentett el. :)
Happy Massage