• Iza gyógymasszázs

  • Beküldte:
  • Iza gyógymasszázs reagálása

    Drága Brumm!

    Kétszer okoztál örömet nekem.... egyszer látogatásod során, másodszor írásod olvasása közben.😊

    Már az első pillanatban éreztem, hogy pozitív energiákkal érkeztél és ez nagyon jó volt...

    Úgy gondolom mindkettőnkön múlott a randi közvetlen hangulata és végkifejlete. Akkor és ott nem csak én voltam jó játékos. 😉

    Puszillak!💋
    Iza

  • Egyeztetés:

    Izát hosszabb ideje szerettem volna meglátogatni de csak most alakultak a körülményeim megfelelően, hogy telefont ragadjak és kérjek időpontot szándékomhoz. Vasárnap reggel elsőre nem sikerült, kb egy jó órával később sem, de néhány perc múlva Iza visszacsöngetett és én örömmel hívtam újra. Késő délutánra beszéltünk meg egy időpontot egy rövid de nagyon kellemes beszélgetés keretein belül, de már itt megfogott hangjával és barátságos stílusával, ezért is alig vártam a hátra lévő idő mulását és a személyes találkozásunkat.
  • Megközelítés:

    Lakásomtól 3 metró megállóra van az M3 vonalon, nem messze a Lehel piactól és kicsit talán közelebb a Westendhez a 13. Kerületben. A troli és a 15 busz is opció lehet. Vasárnap este lévén a parkolók a ház előtt telítve voltak az itt lakók miatt, gondolom. Azonban ez engem nem érintett, igy pontosan érkeztem de nem vettem észre hogy Iza korábban pár perces türelmet kért sms- ben. Ahogy felcsengettem azonnal emlitette és elnézést kért a csúszásért, de számomra nem jelentett problémát, igy néhány perc múva újra hívott és én boldogan ütöttem be az által megadott kapu kódot.
  • Helyszín:

    A lakás az első emeleten van igy könnyen és gyorsan elérhető. Kopogással jeleztem megérkezésemet, Iza beengedett és kedvességével annyira elvarázsolt, hogy az előszobát nem is jegyeztem meg alaposan. Tény hogy a kabátnak van fogas és a cipőnek is van helye. Kifelé jővet viszont meg, még Iza hatása alatt álltam ezért megint kimaradt az előszoba. A szobában volt időm nézelődni ami nagyon kellemes és otthonos hangulatú, masszázspadból, tatamiból és kanapéból van többek között berendezve, tisztaság és melegség jellemzi.A fürdőben zuhanyozó fülke minden jóval felszerelve, kényelmes, jó a túsoló is. Mosdón szájviz tiszta üveg pohárral.Nagyon tiszta és friss minden, mindenhol.
  • Lány külseje:

    Belépésem első pillanatában kiderült hogy Iza szép, nagyon kedves és közvetlen. Engem lenyűgőzött kedvességével közvetlen stilusával azonnal és olyan módon hogy ha nem lenne szép és csinos, formás jó alakú nő, akkor is annak látszana, mert első pillanattól kezdve figyelni kell rá és csak percekkel később tudatosult bennem, hogy milyen szép arca, szeme és kívánatos szája van. Lentre tekintve nagyon szép formás cicikkel, popsival és formás feszes nőiesen teltebb combokkal találkozott a csodálattól elkerekedett a szemem.
    Iza szőke haja enyhe hullámokkal egésziti ki szép szemeit és csókolni kivánnám ajkait.Sajnos később kiderül hogy ez valóban csak vágy marad, mert csokólózni nem szabad, de a szájra puszi időnként belefér.Iza melltertó, bugyi szettben fogadott és szinte a szobába lépésünk után átölelt ami szintén fokozta az iránta azonnal kialakuló vonzodásomat formás alakja és bársonyosan sima és finom érintésű ám mégis feszes bőrének érintése szintén sokat tett mindehez.Iza szép és érett nagyon nőies formákkal okos szép szemeivel inkább fiatal húszas évei végén járó lánynak látszik mint adatlapján és általa is elmondott kora szerintinek.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem és lenyűgőzésem után mindenféle hűsitővel teával kinált, vetközésem közben sokat beszélgettünk, ismerkedtünk, találtunk közös, hasonló de külön átélt korábbi eseményt is életünkből. Tényleg olyan hangulatott teremtett Iza pillanatok alatt mintha sok éve ismernénk egymást, csak rég találkoztunk és sok mesélni valónk van egymásnak. Masszázs közben eleinte ez folytatodott egészen miģ a fenekem maszirozása közben reménykedtem hogy keze mélyebben téved alám, de ujja végének időnkénti közelsége is nagy izgalmat okozott számomra és ezen a ponton elcsendesedtem igy Iza is hagyta csendesen hogy élvezkedjek.
    Iza ragaszkodik a masszázs rész betartásához még úgy is hogy elcsattan egy egy puszi, ölelés, simizés masszázs előtt. És ez nem is baj mert nagyon finom és komoly, szakszerű érintések és gyúrások okoznak kellemes perceket a testnek és léleknek.Végig haladt a talpamtól a nyakamig időnként igen erőteljesen átgyúrva karjaival és és talán könyökével, a combomat és a hátamat hatásosan váltogatva ezek erősségét. Amikor inkább finoman simogatott azt a testem megrezdülése jelezte Izának is hogy nem csak a tökéletes masszázs miatt vagyok nála.
  • Levezetés:

    És miután elérkezett a bucsú a masszázs padtól Iza a tatamira invitált és én boldogan követtem. A masszázs során cicijei már szabadok voltak de most megvált a bugyijától is majd beolajozva magát és engem is beült a lábam közé, én hátamon feküdtem igy szemtanúja voltam ahogy finom kezeivel boldogan meredező farkamat kézbe vette és finoman babusgatta. a látvány és az érzés okozta fokozodó izgalmam miatt reménykedtem hogy még lesz még egy kis időm elvezkedni és nem elmenni ideje korán. Szerencsére Iza váltott és testével szemből rám csusszant ami újjabb örömforrásokat nyitott meg farkam számára és kiváncsi érdeklődése Iza puncija iránt elterelte agyam aggodalmát és mindkét szervem belevetette magát Iza csúszka technikájának örömeibe. Iza látta a reményt a szemeiben hogy bizom egy véletlen és általa elhibázott mozdulatban de megnyugtatott rögtön hogy ne reménykedjek mert ura a helyzetnek.És valóban szeret iŕányitani de nem azért hogy minnél gyosabban kivégezzen rutinosan, hanem hogy talán mindketten tudjuk élvezni a helyzetet ha már így alakult. És én élveztem is amig bírtam és még azon túl is szerettem volna na de azok a variációk amik lehetségesek voltak egy ilyen első alkalmi találkozásnál, amibe még egy kis kölcsönösség is belefért az én nagy örömömre es talán Iza se bánja hogy igy alakult.... hát egyszer csak szándékom ellenére testem másként döntött és végem lett és igy a jónak is, bár utána is nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Másfél órás találkozót kértem tatamis befejezéssel aminek ajándékát még a telefonbeszélgetésünk során megbeszéltük. Ez nem is változott. A végén helyeztem kicsi vázába a szálakat.
    Otthon vettem észre hogy a másfélórából majd két óra lett amit Iza nem vett figyelembe, maradtunk az előzetesen megbeszéltekhez.Köszönöm én is az ajádékot.
  • Összkép:

    Izanál tett első látogatásomat négy nagyon kellemes részre tudom bontani. Az első a nagyon kedves fogadtatás puszival, és öleléssel nagyon figyelmes érdeklődéssel az ő részéről is. A második a szakszerű és erőteljes masszázs ami rendkivül jó hatással van a testre. A harmadik a váratlan izgalmas erotikus pillanatok az erőteljes masszázs részeként. És a negyedik, ami a tatamin történik. Mind ehhez járul a nagyon kedves barátnős figyelme a vendéghez, hozzám, és mindig jelenlévő és erdeklődő intellinges kommunikáció Iza részéről
Happy Massage