• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt felhívtam, hogy aznapra van-e még szabad időpontja ő pedg azonnal mondta hogy fél óra múlva már tudna is fogadni. Megbeszéltük még a részleteket és már indultam is. Már a telefonban is nagyon kedves volt.
  • Megközelítés:

    XV. ker. csendes családiházas övezete parkolás ingyenes és egyszerű, GPS odavitt a megadott címre.
  • Helyszín:

    Egy családi ház felső szintje a fürdő, a szoba és minden a célnak tökéletesen megfelelt. Fürdőben volt minden, tusfurdők, szájöblítö, a szobában volt hová rakni a ruhákat, volt kényelmes franciaágy, hangulat világítás.
  • Lány külseje:

    Nem túl magas formás, jó alakú szőke leányzó. Arca is tetszett, nem kell félni az arckitakarástól. Sok tetkója van de engem nem zavart. Szilikon mellei tökletes munka, kemények feszesek kézbe illőek. Formás feszes popsi, egyszóval jó csaj, utcán is megfordulnék utána. Utcai ruhában fogadott, mert nem sokkal előttem ért ő is oda és hát be is kellett engednie az utcai kapun.
  • Action:

    Érkezésemkor beinvítált, felvezetett az emeletre, már a lépcsőn felfelé figyeltem ringó popsiját és már akkor sejtettem hogy jó helyen vagyok. Rögtön vízzel kínált amit elfogadtam, majd irány a fürdő. Visszatértemkor ő is elszaladt zuhanyozni de gyorsan visszatért egy szál törülközőbe csavarva. A türcsik hamar lekerültek rólunk és az ágy mellett állva kezdtük el felfedezni egymás testét. Csók sajnos nincs de ezt tudtam már az adatlapja alapján így kis testre puszikkal, simogatásokkal kezdtük egymást izgalomba hozni, csodás, feszes melleivel kicsit hosszabban elidőztem, ami nem volt ellenére, aztán az ágyra keveredtünk. Ott hamar dél felé vettem az irányt és finom kis punciját kezdtem kényeztetni. Eme ténykedéésem már hanghatással és apró remegesekkel, kezem időnkénti megszorításával járt majd remegés, zihálás és Karen elröppent mert hirtelen nagyon érzékennyé vált odalent.
    Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában.
    Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen, ezért gumit kértem, hogy forró szűk punciját is magamévá tehessem. Lovagló pózban kezdtük, de nekem háttal ült bele a farkamba. Fantasztikus látvány és érzés volt ahogyan kerek popsja le-föl mozgott előttem. Utána a többi pózt is kpróbáltuk szép sorban, volt misszi, kutyus majd szemből meglovagolt és eközben újra gyönyörű melleivel játszhattam. Mikor már egyre felfokozattabb állapotba kerültem, kértem hogy ha lehet a szájában szeretnék elélvezni. Ennek nem volt semm akadálya és újabb remek, de most miattam eléggé rövid francia után hatalmasat durrantam a szájába. Ő hagyott kicsit lenyugodni majd diszkréten az utódokkkal a fürdőbe távozott. Visszatérve mellém bújt és miközben egymást simogattuk egy jót beszélgettünk. Egy okos határozott céltudatos lányt ismertem meg benne, aki szexpartnernek sem utolsó.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok. Az ajándékotot megérkezésemkor kérés nélkül az éjjeli szekrényre helyeztem.
  • Összkép:

    Karenben egy szép és okos, céltudatos szexi hölgyet ismertem meg aki mindemellett még a férfakkal is remekül bánik és tudja mitől döglik a légy.
Happy Massage