• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Mindig öröm téged látni! Köszönöm szépen, hogy eljöttél és megirtad a randit. Nagyon jól éreztem magam ismét. Puszi

  • Egyeztetés:

    Már régen látogattam Evelyn lánylakát és mostanában akciókkal bombázza a betérőket. Gondoltam hát, teszek egy próbát. Itt az oldalon egyeztettünk és végül a VTR-ben fixáltuk a találkát. Flottul ment a kapcsolatfelvétel, mint eddig mindig.
  • Megközelítés:

    A belváros kellős közepe. Talán teveháton még nem jártam arra. Mindenféle közlekedési eszközzel megközelíthető. Négykerekű járművek tulajdonosainak bizton kell hagyni időt a szabad helyek keresgélésére. Egy régebbi építésű ház kettős kapuval (a külső vas rácsos ajtó mindig nyitva), a lift muzeális darab, de felrepít az adott emeletre (lefelé egyszerűbb lépcsőzni).
  • Helyszín:

    A lakás tágas, szép élettér. Látni rajta, hogy gazdája ügyel a környezetére. Kellemes meleg fogadja a betoppanó klienst, ami a hidegre való tekintettel igen jólesik. A fürdőszoba monumentális és kiválóan felszerelt: több száraz törölköző, tusfürdők tömkelege és kikészített szájápoló szerek sorakoznak. A tetthelyet egy nagy franciaágy ural. Körben pár ülő alkalmatosság, ahová a feleslegessé váló textileket lehet helyezni. Kellemes otthon.
  • Lány külseje:

    Evelyn egy gyönyörű nimfa. Igazi társa a Hozzá látogatóknak arra a kis időre, melyre kegyeibe fogad. Csodás alakját már sokan megénekelték és én is csak ismételni tudnám. Testének domborulataival és lankáival a férfi szem nem nagyon tud betelni. De a kedvencem a mosoly, amellyel Evelyn nem fukarkodik.
  • Action:

    Vizesblokk látogatása előtt kicsit trécseltünk, mivel rég jártam drága partnernőmnél. Mire visszatértem, a csodás domborulatok megszabadultak az őket takaró textíliáktól. Megöleltem Evelynt és csókoltam, ahol értem. Ő közben a hátamat/fejemet simogatta. A keblekre tévedtem és vettem kezelésbe, melyet halk sóhajjal fogadott kedves vendéglátóm. Aztán valahogy az ágyra keveredtünk és tovább folytattuk az elkezdett játékot. Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett. Fürge nyelvével körözött a makkon és közben le és fel csúszkált bőven nedvesítve a már feltámadó testrészemet. Hol finomabban, hol erősebben érte az inger a célzott felületet. Közben a néha-néha rám pillantó szempár figyelte a reakciómat. Élveztem minden egyes pillanatot, de nem így szerettem volna végezni, így védőöltözetet javasoltam. Felülre helyezkedtem és behatoltam a forró barlangocskába. Átöleltük egymást és lassan szeretkeztünk. Kicsit fokoztunk a tempón és kisvártatva én is az élvezetek mezejére lépdeltem. Kis tisztálkodás után egy könnyű csevejjel fejeztük be az ágyon lezajló cselekményt. Egy gyors zuhannyal és két puszival távoztam.
  • Elszámolás:

    Mindent megtudhatunk a bővebb infóban. A helyszínen sem változik. Egyébként Evelyn ebből a szempontból is nagyon korrekt leányzó.
  • Összkép:

    Evelyn az a hölgy, akihez mindig öröm látogatóba menni. Megszűnik a külvilág: csak Ő van és a betoppanó vendég. Nagyon empatikus és kedves lány.
Happy Massage