• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos ritkán jutok el Lyndához. Néha rákérdezek, hogy van-e szabad időpontja, de nem túl gyakran sikerül összehozni a találkozást. Most telefonon kerestem. Elsőre, másodszorra nem sikerült elérnem, de aztán végül csak összejött. Szerencsére volt szabad időpontja és az nekem is megfelelt.
    Hirdetni egyébként itt nem hirdet, csak egy másik, nagyobb oldalon.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem. A GPS ismeri a helyet, Egressy tér közelében. Bár a lakótelepi házak között kicsit kacskaringósak az utcák, de azért megtalálható. Parkoló akad néhány, és ez a rész még nem is fizetős. Egy-két utcával arrébb már fizetni kéne. A környéken megy tömegközlekedés is. Talán villamos, meg troli. Pontos címet kapunk. A ház elől telefon és kapjuk a belépési kódot.
  • Helyszín:

    Mint említettem egy lakótelepi ház. Külső folyosós, így a folyosó bejáratánál meg kell várni Lyndát, hogy beengedjen az ajtón. Egyébként egy kisebb, talán kétszobás lakás. Minden tiszta. Az akcióra egy nagyobb szobában kerül sor. Hatalmas, kényelmes franciaágy. Tetején mindig ott van a nejlon és rajta törölköző, mivel Lyndánál egy jó szex elég sok nedvtermeléssel jár. Van fotel, ahova a ruhát le tudjuk tenni, kisasztal, stb. Hangulatvilágítás. A fürdő is rendben van. Több tusfürdő, szájvíz. Zuhanyozni a kádban, zuhanyfüggöny mögött lehet. A törölköző tiszta, nagy és nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Lyndáról viszonylag kevés kép van fent. Azok sem mind a legfrissebbek. Mondjuk az öklözős videó és kép azért sejteti az aktuális állapotot, de azért nem teljes alakos. Magas lány. Az alkat arányai nagyjából stimmelnek a képen látottakhoz képest, keskenyebb derékhoz széles fenék és vastagabb combok, csak a kiindulás más. Lyndáról nem mondanám, hogy sovány. Van pocak és kissé szélesebb derék. Mellei nagyok és erősen gravitálnak. Arca kedves. Haja közepes hosszúságú, vörösre festett.
  • Action:

    Érkezés, telefon, fel az emeletre. Lynda beengedett a folyosói ajtón és siettünk be a lakásba, hiszen kint elég hideg volt. Levettem a cipőt, kabátot és bementünk a szobába. Itt hangulatfény és jó meleg fogadott. Beszélgettünk, melegedtünk. Közelebb léptem hozzá, átkaroltam, melegítettük egymást. Ez fokozatosan átment egy csókolózós, simogatós, felfedezős játékba. Még mindketten ruhában voltunk, de már markolásztam a méretes popót, simogattam a hátát, a melleket is markolásztam, még úgy melltartósban, pólóban. Lynda nagyon lelkesen, szenvedélyesen csókol. Pár perc után kibontotta a nadrág gombjait. Így már a puncit is elértem, természetesen még szigorúan csak a bugyin keresztül. Amikor már eléggé bemelegedtünk gyorsan levette a nadrágot, pólót és így folytattuk. Kikapcsoltam a melltartót, mellei leomlottak és én mohón szívtam a bimbókat, markolásztam, csavargattam a melleket. Közben az én nadrágom gombjait is kinyitottuk, Lynda az alsógatyán keresztül markolta a már igencsak ágaskodó főnököt.
    Úgy döntöttem, hogy ideje lenne beljebb is kerülni, így gyorsan levetkőztem és elvonultam fürdeni. A törölköző már a fürdőben előkészítve várt. Gyors zuhany, szájvíz és siettem vissza. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, csak már nem kellett óvatoskodni. Szenvedélyes csókok, markoltam a fejét, szorítottam a számra, másik kezem a melleket vagy a popót markolászta. Leültettem az ágyra, fejét a főnök felé irányítottam. Nem kellett sokat magyarázni, rögtön szájba vette, lelkesen nyalogatta, szopogatta. Aránylag mélyen bevette, ha nem találtam elégnek a kezemmel segítettem kicsit a fejét. Egy idő után felfektettem hanyatt az ágyra, a mellei fölé térdeltem és így dugtam a száját, miközben kicsit kifordulva a puncit simogattam (még mindig bugyin át), vagy a mellbimbókat csavargattam. Lynda nagyon lelkes volt és érezhetően kezdett beindulni ő is.
    Lejjebb csúsztam, combjai közé térdeltem, ráfeküdtem és folytattuk a csókolózást. Farkam a eleinte a szeméremdombhoz szorult, majd Lynda csípőmozgásának következtében lejjebb csúszott és a bejáratot kezdte ostromolni, csak hát ugye a bugyi még mindig ott volt. Ezt már nem lehetett tovább bírni. Vegyvédelem villámgyorsan felkerült, a bugyit félretoltam és hatalmas megkönnyebbüléssel, lazán becsusszantam a punciba. Hevesen löktem, közben vad smárolás folyt, melyet csak a bimbók szívogatása idejére szakítottunk meg. Persze csók közben sem maradtak ki a mellek. Csavargattam , szorongattam, vagy az egésze mellét, vagy csak a bimbókat. Nagyon élvezte.
    Kicsusszantam a punciból, bugyi levétele, majd rátekerve a mellekre, és lejjebb haladtam. Szájjal csaptam le a már nagyon lucskos csiklóra. Szívtam, óvatosan haraptam, vadul nyaltam. Közben az ujjaim sem maradtak tétlenek, 1-2-3... végül mind az öt ujj bent volt és szinte a teljes öklöm. Lynda besegített a kezével, gyorsan dörzsölve a csiklót és fél perc múlva megkaptam az első, hatalmas spriccelést. Rábuktam, szürcsöltem, nyaltam, bekentem a kezemet is vele, majd folytattuk a kézi játékot. Most már az egész ököl becsúszott, kis idő és újabb spricc. 3-4-szer játszottuk el ezt. Közben ujjaim már a popónyílást is kenegették. Pihenésképpen ismét feljebb kerültem, a főnököt becsúsztattam most a popónyílásba és így folytattuk a csókolózós, mell szorongatós játékot. Mikor közel kerültem az élvezéshez elvettem az éjjeliszekrényről egy síkosítót és elkezdtem kenegetni a puncit, Ekkor ő jelezte, hogy szívesen folytatná a popóban és élvezne úgy. Természetesen nem mondtam nemet. A popónyílás síkosításával folytattam. Nem volt olyan nagy munka, jól elő volt készítve. Azért bekentem a kezemet és toltam be az ujjaimat. Először kettőt mozgattam gyorsan ki és be, majd 3, 4, sőt 5 is becsusszant. A teljes ököl azért nem, de kis híja volt. Ő közben ismét a csiklóját izgatta. Kellett pár perc a végén a kezemet kivettem és ő hatalmasan rángásokkal élvezett el. Percekig pihegett és érzékenyen rándult minden csiklóérintésre.
    Hagytam, hogy kicsit lehiggadjon, majd ismét misszi pózba kerültünk. farkam a punciban (szinte észre se vette, úgy csusszant be) és csókolóztunk. Aztán kértem tőle egy hasrafordulást és hátulról folytattuk. Imádom a hatalmas popót onnan nézni, markolni. Ezután a fejéhez mentem némi franciás játékért, majd megkérdeztem tud-e még spriccelni. Az igenlő válasz hallatán elhelyezkedtem a combjai között a fejemmel, ujjaimat, majd öklömet a punciba csúsztattam (mindig csak spricce3lés előtt vettem ki) és hagytam Lyndát tevékenykedni. Néhány perc alatt újabb 3 vagy 4 spriccelésben lehetett részem.
    Ekkor úgy éreztem, hogy ideje nekem is élveznem. Ez ilyenkor már nem könnyű, mert szinte túlfeszülök és csak a megfelelő, lágy stimulálás segít. Erre a legjobb az lucskos, síkos punci. Így aztán ismét misszibe helyezkedtünk és előbb lassan, majd egyre erősebben mozogva hatalmasat élveztem. Egy percig csak pihegtünk, majd nagy nehezen feltápászkodtam (hiába, öregszem :-) ) és a kapott törlők segítségével eltávolítottam a védelmet és úgy-ahogy megtöröltem magam. Kicsit ültem még az ágyon, majd remegő lábakkal elindultam a fürdőbe.
    Alapos fürdés után vissza a szobába. Beszélgettünk, a csokrot elhelyeztem az asztalon, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Itt minden teljesen rendben volt. Van az alapcsomag és van egy olyan, ami minden extrát tartalmaz. Fél és egy órás is. Én mindig az egy órás, extra csomagot választom. Most is így tettem. Ez egy szimpatikus megoldás, mert nem kell azt mérlegelni menet közben, hogy mit lehet, mit nem. És bizony van benne sok extra. Popó, faust, spriccelés, mélytorok, szinte minden. Utólag adtam át a csokrot.
  • Összkép:

    Lynda mindig hozza azt, amiért hozzá megyek. Egy fergeteges, extrákkal tűzdelt, lucskos, mocskos kefélés. Amit feltüntet a vállalásai között azt teljesíti, élvezi. Az óra végén mindig leizzadva, lucskosan és remegő lábakkal megyek zuhanyozni. Ha valaki szereti az ilyet, és nem ragaszkodik a plázacica kinézethez, az nem fog csalódni.
Happy Massage