• Blanka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két hete egy teniszezés után annyira mozgáskorlátozott lettem, hogy döntöttem: rendes masszázsra is szükségem van. Blanka beszámolóit olvastam és tudtam, hogy ez irányban Nála kell jelentkezni. Múlt héten küldtem üzenetet az oldalon, aznap válaszolt, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Jelezte, e héten mely napokon tervezi a masszázst, így kedden telefonon felhívtam és könnyedén leegyeztettük a péntek délelőttöt. Masszázsra jelentkeztem be, anyagiakat nem egyeztettünk, de azt már egy "Bővebb infó"-ban korábban lekértem.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető csendes utca az Árpád híd és az Amfiteátrum között, a régi, hangulatos óbudai rész. Parkolás fizetős, viszont sok szabad hely van. A többemeletes társasház a rendszerváltást követően épült, modernebb a körülötte lévő régi épületektől. Tömegközlekedés a Lajos utcában van, én nem szoktam használni. GPS odavezet, Google streetwiew-n látszik a házszám is.
  • Helyszín:

    A társasház tetőterében van kialakítva a masszázs szalon, azon a szinten, ahol voltunk, én 2 rendelőt láttam. Csigalépcső vezetett egy még feljebbi szintre, ott nem jártam. A rendelők szintjén közös fürdőszoba, méretes sarokkáddal, amelyben lehet ülni is, így nem fröcsköljük ki a vizet. Tusfürdő többféle van, nagy méretű, jó nedvszívó frottír törülközőt kaptam Blankától. A szobában hosszában van egy kanapé és egy jó stabil masszázságy, a szoba végében a földön egy sokat sejtető 2 személyes matrac. Szobainas a ruháknak, felhomály, rend, tisztaság, illat mindenütt.
  • Lány külseje:

    Blanka képei nagyon tetszettek, szeretem a korosztályát és a karcsú, magas hölgyeket. Blankában nem csalódtam, mindig ilyen masszőrre vágytam. Korát meghazudtolóan fiatalos teste, finom selymes bőre, izmos lábai és karjai, tinilányos cicijei vannak. Többen megénekelték a határozottságát és szigorúságát, ez így is kezdődik egy új ismerettségnél, de udvariassággal nagyon hamar elő lehet csalni a mosolyát, ami szívet melengető. Engem legyűgözött a szakértelme és a munkában való alázata. A terápiát egy topban és egy sortban végezte, később ezen könnyítettünk.
  • Erotikus masszázs:

    Kabátom levétele után kikérdezett, milyen panaszaim vannak. Elmondta, mivel Ő nem maszatolást végez, ezért pontosan tudnia kell minden panaszt, nehogy valami sérülést okozzon. Tulajdonképpen nincs semmi konkrét bajom, csak öregszem, nehezebben mozognak a kötött izületeim és egészségmegőrzés miatt szoktam igazi masszőröknél megfordulni. Kértem, ha van rá mód, kényeztessen is a végén, mert odalenn is igénylem a gondoskodást. Blanka elmondta a lehetőségeket és nekem ez meg is felelt. Kiment amíg levetkőztem és felhasaltam a masszázspadra. Visszaérkezve véggig tapogatta a testrészeimet, majd letakart egy törülközővel és nekilátott. Általánosságban igaz a jó masszázsra, hogy bizony vannak fájdalmas részei, ezt minden testrészemnél éreztem, de a többszöri ismételt gyúrás közben egyre kevésbé. Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon. Fordulást követően újból jöttek a combok és a karok, majd nyaktornával zárta a terápiás masszázs részt. A masszázs után kiment kezet mosni, én meg hanyatt gondolkodtam az élet nagyszerűségén.
  • Levezetés:

    Blanka visszajött és párnát tett a fejem alá. Megkérdezte, hogy levegye-e a felsőjét, és használjon-e síkosító anyagot, én mindkettőre igen mondtam. Gyorsan ledobta a topot és a melltartóját és én megcsodálhattam a kicsi, de formás cicijeit. Ennek hangot is adtam, dícsértem a szépségét és az eleganciáját, majd én is elkezdtem simogatni a hátát, a ciciket és az arcát. Blanka hagyta, hogy így fokozzam a vágyam és kedvesen mosolyogva közölte, hogy ugyan ő nem erotikus masszőr, de koránál fogva pontosan tudja, mi kell egy férfinak a gyönyörhöz. Ezt alkalmazta is, közepes erősséggel, változatos technikával végezte a lingamot a beteljesülésemig. Nem üvöltöttem, csak nyögtem, mert éreztem, itt nem illik. Kicsit letörülgetett, aztán kisurrant előkészíteni a fürdőt. A végén fürödtem, mert reggeli zuhany után jöttem a masszázsra. Amikor visszaértem a szobába, megöleltem és adtam két puszit Blankának, tényleg örülök, hogy megismerkedtem Vele.
  • Elszámolás:

    Az indító beszélgetéskor elmondta a díjat, amit a végén a elhelyeztem a kis asztalon. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Blanka egy igazi gyógyító masszőr, akinek azért megesik a szíve a halandó férfiakon. Gyönyörű, határozott, de bájos és gondoskodó is. Én ezért mentem és megkaptam mindent, amire vágytam.
Happy Massage