• Zoé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte nap este a VTR segítségével értem el és aznap reggelre mindketten megerősítettük a délutáni randit.
  • Megközelítés:

    Ez a második alkalom, hogy nála jártam, így most szóba se került a cím, már emlékezetből mentem. De egyébként első alkalommal pontos címet mondott és nagyon egyszerű odatalálni. Pont a ház előtt van egy villamosmegálló, így aki tömegközlekedik annak elég kényelmes lesz az odaút.
  • Helyszín:

    Szép, új/újszerű lakás. A fürdőben zuhanyzó van és minden ami szükséges rendelkezésre áll. A szoba kék színű hangulatvilágítással, egy fotellel, tükörrel és egy franciaággyal tökéletes tetthelyként üzemel.
  • Lány külseje:

    Csodaszép lányról van itt szó. Tökéletesen sima has, gyönyörű feszes combok és hihetetlenül aranyos apró mellek. Aprók, de gyönyörűek. Ezek csak a leg szembetűnőbb dolgok amiket említettem, de bármely más testrészét vizsgálva sem találnánk rajta hibát. Lényeg a lényeg, ha a képek alapján tetszik, élőben nem fogsz csalódni.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve elhelyezkedtünk az ágyon és megbeszéltük mit és hogyan. Egy kis simogatással, néhány finom puszival indultunk, majd áttértünk a franciára. Gyengéden, odafigyelve minden egyes reakciómra, szinte végig a szemembe nézve kényeztett. Ilyen törődést nem sokan tudnak/szoktak nyújtani. Eszméletlen volt. Úgy éreztem ezt viszontoznom kell, így 69-ben folytattuk. Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt. A második póz a kutya volt. Szavakkal leírhatatlan, hogy mit láthat ilyenkor az ember fia. Nem tudtam volna visszafogni magam, de nem is kellett, hiszen ezért jöttem. Addig dugtam, amíg a lábam azt nem mondta hogy már nem bírja a térdelést és össze nem rogyott. Sajnos ez a pillanat volt az utolsó amit puncijában tölthettem, mivel az óvszer szűkösebb volt a kelleténél, így mikor már nem voltam benne, le is eresztettem szégyenemre.
    De ezzel még nem volt vége a történetnek. Egy csodálatos franciát kaptam ezután, és ez lett a lezárás. Még egy picit beszélgettünk, majd irány a fürdő és végül búcsúzkodás.
  • Elszámolás:

    Hogy korrekt-e? Ez nem is kérdés. Vitathatatlanul az.
  • Összkép:

    Ő azon kevesek egyike, akik tényleg szívvel, lélekkel ott vannak és tényleg a vendégük az első. Félreértés ne essék, nem akarom a többi lányt lealacsonyítani ezzel, sokkal inkább Zoét kiemelni. Ennyi figyelmet, törődést és kedvességet nem kaptam még mástól.
Happy Massage