• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amanda kvalitásai már kezdetektől lenyűgöztek.Most, hogy végre az esti órákban is elérhető lett, azonnal becsekkoltam hozzá.
  • Megközelítés:

    4-es metró Kálvin tér és a Klinikák közé eső egyik népszerű megállója. Felszínen a 4-6-os villamos is alternatíva lehet a közösségi közlekedés kedvelőinek. Gépjárművel is egyszerű a sétány megközelítés.
  • Helyszín:

    Két kezelő szobás, jó elrendezésű ingatlanban látott vendégül Amanda. Dizájnos kanapé előtt dupla szivacs hevert szorosan összetolva. Legtöbb időt ezen töltöttük. A falszegletében fényfüzér futott körbe. A tükröt megkerülve a konnektorban végződött.
    Két fürdőszobás a lakosztály. Az egyik inkább funkcionális kialakítású, zuhanykabinos. A másik tágasabb és kényelmesebb. Ez utóbbi nagy káddal felszerelt. A személyzet részére fenntartott helyiség, privát zóna.
  • Lány külseje:

    Akiket a fotói eddig nem győztek meg arról, hogy Amanda egy csinos bikini modell alkat, azoknak ajánlanám figyelmükbe az alábbi sorokat.

    Vele született kislányos bájjal és cuki mosollyal rendelkezik Amanda. Természetessége az erénye. Arca egyszerre árulkodik szolidságról és ápoltságról. Barna haja és barna szeme van. Szerintem lehetne reklámarca kozmetikai cégnek vagy haj stúdiónak. A visszafogott személyiségével megeshet hogy nehezen tudná összeegyeztetni az ezzel járó népszerűséget,de én láttam benne fantáziát.
    Élete nem csak az egyetem a rendszeres mozgás is szerves része. Fitnesz termeket látogat szabad idejében. Azok a szexi idomok nem maguktól lettek olyan definiáltak. Aktív sportot és speciális étrendet sejtek mögötte.
    Testi adottságairól már ódákat zengtek a többiek. Teljes mértékben igazat adok nekik.
    Nekem azonban a barátnős kiléte miatt lett érdekes. Érzékiséget és kedvességet sugároz. Könnyű volt vele egy hullámhosszra kerülni.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs helyett inkább beszélgettünk. Miután kialakult a kölcsönös szimpátia közöttünk sokat csókolóztunk. Lágyan csinálta, sok érzéssel és csukott szemmel. Én bevallom, hogy kinyitottam a szemem párszor és csak úgy figyeltem, lesből ahogyan átadja magát az érzéseknek. Amikor a puncikáját nyaltam, akkor is azt láttam, hogy teljesen belemerül a folyamatba és hagyja, hogy átjárja a testét a kellemes ingerek áradata. Ezeket előbb sóhajtások, majd az intenzívebb szakaszba érve, hangos nyögések kísérték. A beteljesedést pedig has és comb remegése követte.
    Vagináját édes kis szirmok övezik. Illatos kertje telis-tele van erogén idegpályákkal. Öröm volt rajta cimbalmozni
  • Levezetés:

    Ezután ismét csókolóztunk. Nem okozott neki az gondot, hogy az előbb még a nyelvem a clitoriszán járt termékenységi táncot. Most meg a szájában keresi a párját.
    Amanda szenzitív maradt mindvégig. Franciáját is úgy tudnám jellemezni, mintha egy magnum jégkrém reklámját nézném. Jól megkoreografált mozdulatok, maximális érzékiséggel és lassan mozgó ajkakkal. Be tudja nyelni majdnem tövig ha akarja. Megmutatta, de az nem az ő asztala. Ő hosszasan és finoman elnyammog rajta, mintsem kínozza a torkát intubálással.
    Kezeit csak húsz százalékban használja. Ha kell azzal is figurázik, de inkább a szájával varázsol.
    Van amikor a pornós, hardcore blowjob verziót kívánom, de most pontosan az ilyen barátnős gyengéd törődésre vágytam, mint amilyet Amanda prezentált nekem. Ő tökéletes partnernek bizonyult a pajzán álmaim megvalósítására.
    Sokáig kényeztetett, hagyta, hogy jól kiélvezkedjem magam. És igen, jó érzés és egyben exkluziv látvány is volt. Gyönyörű mellein és tökéletes popóján is legeltettem a szemem. Jól esett a hiúságomnak, hogy egy ilyen esztétikus,gyönyörű nő, ilyen odaadással ápolgat engem.
    Orálisan klasszul kiszolgált,elég közel vitt a csúcshoz, de nem engedtem neki, hogy még befejezze. Azt akartam, hogy büntessen meg. Fojtson bele az erotikus vágyamba.
    Az utolsó percig elhúzattam a kielégülést. Amikor pedig eljött a vég akkor pedig úgy robbantam fel, hogy szinte mozognia sem kellett. Ejakulációm előtti percekben már kizárólag csak a száját használta. Azt is csak mérsékelten, minimális vákuummal. Nyelve lassú köröket írt le a kékes-lilásra duzzadt makkomon. Egy ilyen intenzív előkészítés után a forró lehelete is elegendő volt, hogy a lávám lendületet kapjon és kitörjön. Akkor bekapta újra a dákómat mozdulatlanul a szájába löveltem. Ő pedig dédelgetett a lenyugvásomig. A teljes elernyedésemet megvárta és csak utána látott neki a tisztogatásnak. Jó nevelést kapott.
    Én még magamon kívül voltam sokáig, csak lebegtem a matrac felett.
    Arra tértem magamhoz, hogy Amanda a vállgödrömbe hajtja a fejét és a mellkasomat simogatja.
    Fenomenális élmény volt.
  • Elszámolás:

    Corvinban egységes a csokor. Az elején elmondta a lehetőségeket és az extrákat. Nem horribilis, főleg nem egy ilyen minőség esetén.
  • Összkép:

    Szentimentális álmomból mostanra azért felébredtem. Amanda mágiája egyedülálló. Káprázat volt vagy illúzió? Én ott beleéltem magam és elhittem neki mindent, hagytam elcsábítani magam. Külsejének és vonzó személyiségének köszönhetően egy órára teljesen elvarázsolt. Produkciója nagyon bejött. Remélem legközelebb is ehhez hasonló szenzációs erotikus élménnyel ajándékoz meg.
Happy Massage