• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elozo nap hivtam, mikor villogott a jelzes. Harmadik csorges utan felvette, rogton tudtunk egy masnapi idopontot rogziteni. Vele beszeltem.
  • Megközelítés:

    Parkolas egyszeru, tele szadad hellyel. Navi a kapuig visz.
  • Helyszín:

    A lakas tenyleg izlesesen van berendezve a celnak megfeleloen. Tisztasag mindenhol. A zuhanykabin ajtaja kicsit csattan, mikor a magnes berantja. Tusfurdo rengeteg.
  • Lány külseje:

    Tia csinos lany, a kepek alapjan kicsit vekonyabbra szamitottam. Kicsit husibb, de igy is nagyon jo alakja van. Az arca kedves, mar ertem, hogy valaki miert irta a svab jelleget :-) Fenek tenyleg kokemeny, akarcsak a cicik. Azokkal igazan elvezet foglalkozni, nem lehet ellenallni. Punci gyonyoru, barack, majd lassan kinyilik, vonzza az ember nyelvet.
  • Action:

    Erkezes utan bemutatkozas, puszi. Kis lenge ruciban fogadott, mosollyal az arcan. Nem szeretek rogton a targyra terni, altalaban kis beszelgetessel nyitok, foleg elso alkalommal. Kis csevely altalanos dolgokrol, foleg miattam, hogy kicsit ellazuljak. Furdobe el. Mikor visszaertem, mar meztelen vart. Alapos cici- es fenek felterkepezes utan megprobaltam kedvere tenni. Gyonyoru punci es ahogy elkezd kinyilni... Kibukkan a kis picike csiklo. Osszefut most is a nyal a szamban. Latszolag sikerrel jartam, de ebben csak a masik fel lehet csak biztos. Mindenesetre eleg hiheto volt a reakcio.
    Kis pihi utan csereltunk. A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig. Huvelye eleg szuk, eszen kell lenni az embernek. Kozben szolidan nyogdecsel, mint ha o is elvezne, de nincsenek illuzioim... :-)
    A veg igy er, meg egy hatalmas jo pont, hogy ekkor raszorit, fokozva az elvezetet. Basszus, kezdek merevedni, ahogy visszaidezem...
    Nem surget a kiszallassal, lenyugodas utan ovatosan kiszallok.
    Gyors furdes es nagy elegedettseggel tavozok.
  • Elszámolás:

    Nincs trukk, elore megbeszelteket elore atadtam. Jobb szeretem igy, kellemetlen, ha emlekeztetni kell.
  • Összkép:

    Tia nagyon kedves, odaado partner. Szamomra 5* az elmeny.
Happy Massage