• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó előre egyeztetünk. Most is ez történt. Hangját hallani kell. Egyszerre csábító,kedves és határozott. Ezt követően ment a Vtr. Ezt hamarosan vissza is igazolta.
  • Megközelítés:

    Én mindég autóval megyek a XIV. Ker e számomra oly kedves utcájába. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely több is van, ingyenes. Tömegközlekedve az Őrs teret kell megcélozni. Onnan gyalog vagy troli a legkézenfekvőbb.
  • Helyszín:

    Egy ligetes környezetben fekvő, négy emeletes panel, melyhez mikor megérkezem, olyan érzésem támad, hogy a szeretőmhöz érkeztem meg egy lopott órára.
    A ház a lakás tiszta, felújított. Belépve az egyedi illata, mit örömmel szippantok. Az L alakú folyosóról nyílik minden. A foglalkoztató árnyékolt, de a szürke függöny kellő világosságot biztosít. Főleg azért is, mert egyébként minden fehér. Ágy megfelelő méretű, rajta friss ropogós lepedő, két csíkos párnával és az összehajtogatott illatos türcsivel. Szemben a fürdő, elhúzható kabinajtóval és bő választékkal a tusfürdőktől a dezodorokoig. Tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Sokadjára látom, de szépsége mindég mellbe ver. Ki ismeri tudja. Ki nem, de képei alapján szívesen meglátogatná nem fog csalódni. Amit a képeken lát azt fogja látni. Fotói a valóságot tükrözik.
    Smaragd zöld szemei varázslatosan csillogók. Mikor lehunyja és szép ívű szája kisse megnyílik nem lehet ellenállni, csókolni kell. Alakja a természet alkotta tökéletesség maga. Tia magas lány, de teljesen arányos, csodálatos homokóra forma. Cicijei teltek, állásuk tökéletes, kellő udvartartással bíró érzékeny, jól reagáló bimbókkal. Karcsú dereka alatt egy különlegesen formás, kemény popsi, mi hosszú combokban folytatódik. Csodás teste a szemeken kívül a kezeket is azonnal vonza. Élőben az igazi, mert ekkor csodálhatjuk meg aranyos arcocskáját és hallhatjuk incselkedő, kedveskedő, fülünkbe dúruzsoló hangját. Szőke haj fogja keretbe arcát. Tetkómentes természetes szépségű bomba nő!
  • Action:

    Kis kihagyás után kipihenve érkeztem hozzá. Örömmel üdvözöltük egymást. Már a szobában is voltunk. Gyors vetkőzés és vizes kör.
    Visszafele már fedetlen valójában, a kis piros semmiségtől megszabadulva az ajtót fogva várt. Érezte a kívánalmam így kerekasztal beszélgetést nem kezdeményezett. Ajtót betette és összegabalyodtunk. Csókját pörgős nyelve teszi különlegessé. Kezeim testén kalandoznak. Jó simogatni, fenekét markolni, érezni melleit mellkasomon. Ágyra keveredünk. Simogatjuk egymást,csókolózunk mintha pótolni akarnánk a kiesett időt. Keze lompit simogatja, mely igen csak ágaskodik. Nem is tétovázik. Oldalra helyezkedik és egy hosszanti nyalintást követően máris szájának melegét élvezi. Nyelve makkomon pörög,majd a zene ütemére mélyre nyeli és újra makkomon pörög nyelve. Ez így ment egyfolytában. Puncit simítom és vissza melleihez. Szabaddá teszi mindkettőt és keze mellemet izgatja.
    Nem bírom tovább és kérem a védelmet. Már pattintja is.
    Sikosító és kérdi: ki lesz fölül.
    Ma én válaszolom.
    Fantasztikus látvány tárul szemeim elé. Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.
    Nagyon jó azaz érzés, hogy velem halad az úton. Keze zacsimat ingerli. Egymás fülébe lihegve ostromlom. Annyira jó, hogy fék elszabadul és pár kemény lökés és kapitulálok.
    Hagy lenyugodni magában. Ez ma olyan volt mint sok sok évvel ezelőtt az első randink. Hamar kapituláltam.
    Rendbetételem, Tia kilibben, visszatértekor teám és mellém és beszélgetés az elmúlt időkben történtekről. Szeretem őszinteségét, felszabadult nevetését.
    Idő eljárt, fürdő,öltözés, puszi, legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Adatlapon minden elérhető, látható. VIIIállalásai, rezsihozzájárulás. Meglepetés nincs, abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Mindég egy élmény a vele töltött óra. Kiegyensúlyozott, földön járó, víg kedélyű lány,ki önmagát adja. Számomra ez teszi különlegessé, természetessé találkozásainket.
    Találkozásainkra a barátnő feeling a jellemző. Unalmas egyhangú randi kizárt.
    Koszönöm Neked ezt az újabb csodálatos órát. Egy újabb felejthetetlen élménnyel ajándékoztál meg, remélem még sokkal! Csóókollak!
Happy Massage