• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm, hogy időt szántál és megírtad a talinkat. Aranyosan fogalmaztál az élménnyel kapcsolatban. Örülök, hogy végre találkoztunk és remélem hamarosan ismét meglátogatsz. Puszillak

  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem már Evelyn hirdetésével, szombat este, miután láttam a szuperakciós rózsaszálak számát az adatlapán, ráírtam, hogy él-e még az ajánlat. Igen volt a válasz és gondoltam, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki. Már küldtem is egy VTR-foglalást hétfőre, amit hamar elfogadott. Másnap beszéltünk telefonon, hogy halljuk egymás hangját és csevegtünk egy keveset itt az oldalon is, hogy kicsit személyesebb legyen a tali.
  • Megközelítés:

    Én metróval mentem a Ferenciek teréhez és onnan kellett sétálni egy keveset Evelyn kuckójához. A címet könnyű megtalálni, én indulást előtt megnéztem a térképen. Parkolni belváros révén nehéz lehet.
  • Helyszín:

    Lifttel kell felmenni az x. emeletre, én bejutás után bénáztam, így gyalog mentem fel, de működik a lift és lefelé már azzal jöttem. A lakás nagy belmagasságú, kényelmesen el lehet férni mindenhol. Egy kis folyosón keresztül jutottam a baszobába. Kényelmes, nagy franciaágyon lehet huncutkodni, a kellékek bekészítve közel várnak és az ember ruháját, dolgait is van hova letenni. A fürdőben minden megtalálható, friss törülközők, sok tusfürdő, dezodor, szájvíz és van wc is.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelelő Evelyn alakja, igazi bombanő, fantasztikus cicikkel és popsival, szép, hosszú lábakkal. Arca bájos, kedves, a szemüvegével nagyon csábító a nézése. Okos és szeret beszélgetni, jó társaság. Egy szál köntösben fogadott, ami a fürdésem után került le róla.
  • Action:

    Első találkozás révén megérkezésem után leültünk az ágyra egy kis ismerkerdős beszélgetésre, majd elküldött fürödni. Fürdés után elhelyezkedem az ágyon, Evelyn leült mellém és elkezdtünk simogatni egymást. Kérdezte, hogy mit szeretek, mondtam, hogy a franciát nagyon, így pillanatokkal később el is kezdett kényezteni. Játszott a farkammal, szopogatta, ízlelgette, cupogott, körözött a nyelvével a makkon, bevetette a kezét is. Valami fantasztikus volt, most már tudom, milyen az Evelyn élmény! :) Már ágaskodott a farkam, de azért én is szerettem volna megkóstolni a punciját, így helyet cseréltünk. Nyaltam-faltam, fel-le, köröztem én is a nyelvemmel, közben az egyik mellét markolásztam. Halkan nyögdécselt és utána megjegyezte, hogy látom adni is szereted a franciát, így szerintem jól esett neki. Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt. Kedvenc pózát is kipróbáltuk, hason feküdt és hátulról dugtam ki-be a farkamat a puncijába. Szájjal-kézzel történő befejezést kértem, belém égett a kép, ahogy a szájába veri a spermámat. Megtisztogattuk magunkat, majd egy kellemeset beszélgettünk a maradék időben.
  • Elszámolás:

    Extrája nem sok van, én nem vettem igénybe. Az elején kiraktam a rózsaszálakat az asztalára, Ő megköszönte, több szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Evelyn személyében egy fasztasztikus nőt ismertem meg, hamar levett a lábamról kedvességével. Nemcsak a szexre emlékezem vissza szívesen, de a beszélgetésünkre is. Mindenkinek ajánlom, csalódás kizárt, én is tervezek még visszamenni. :)
Happy Massage