• Vivien

  • Beküldte:
  • Vivien reagálása

    Kedves Orroz!
    Köszönöm a franciatudásomat dícsérő,felmagasztaló sorokat,ezt valahogy mindig élvezettel olvasom,mert szeretem csinálni:) Ámbár kicsit vegyes érzelmekkel olvastam a beszámolódat rólam,egy bizonyos ponttól.. Női hiúságom és önérzetem okán,felhúztam a szemöldökömet egy elejtett szótól: "szomszédlányos". ( na jó,rosszul lettem egy picit így este,elalvás előtt :) ) . Próbálom pozitívnak felfogni,annak ellenére,hogy kissé pejoratív jelzőnek érzem,annak ellenére,hogy egész életemben senki sem titulált még eme jelzőnek,és ez nem rizsa,tényleg nem hallottam még vissza velem kapcsolatban ezt sem közvetlenül,sem közvetetten.Aztán lenyugodtam,mert a szépség az szubjektív megítélés kérdése,és ha te így gondolod,az a te szabad akaratod,véleményed,így nekem ezt tiszteletben kell tartanom és elfogadni:) Főleg annak tükrében,amit olvastam a többi,másokról megjelentetett beszámolóidban ugyancsak a lányok külső értékeléseiről,mondhatni velem szemben csekély mértékben voltál csak kritikus,ez jól esik!
    Viszont...😜 arra készülj fel,ha találkozunk esetleg a közel,vagy távoli jövőben,akkor csak és kizárólag neked fogom bővíteni az étlapomat egy "finomsággal": Fenekelés😛 Tőlem-Neked,természetesen a te részedre,ha nem lenne egyértelmű:D mindezt csak ezért a pici szősszenetért,amivel a szívemig hatoltál..Na jó,csak az egómig :) Ezzel leszünk kvittek😌5 percben lerendezzük,nyugi😜 nem fog fájni!(annyira)
    Haha,viccet félretéve,és a beszámolód egészét nézve,ill. a randinkra visszaemlékezve örülök,hogy jó érzésekkel távoztál,mert én is jó érzésekkel zártam a légyottunkat! :) Puszi,Vivi

  • Egyeztetés:

    Talán elsôre felvette a telefont, ha jól emlèkszem. Rövid ismerkedês után mindent átbeszêltünk, már ekkor érződött, hogy intelligens hölgyről van szó.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, rengeteg szabad parkolóhely volt, ellenben fizetős, de ebben a kerületben már kb. mindenhol. Kért még 2perc türelmet, de simán bejutottam.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás (5-10éves), pici talán 1,5 szobâs, ellenben rend és tisztaság mindenhol. A fürdô jól felszerelt, nagyon igényes.
  • Lány külseje:

    Bodyban fogadott, nagyon közvetlen volt, talán mert bejöttem neki. Egy színèszhez hasonlított, szerencsére nem Danny DeVitot vèlte bennem felfedezni; bár nincs bajom az öreggel.
    Vivien magas, széparcú hölgy, picit más, mint a képeken, nem is tudom milyen értelemben, élôben szomszédlányosabb.
  • Action:

    Állva kezdtünk bele a csókcsatába a kanapé mellett, ami egyben a következô 25perc helyszíne is volt. Kölcsönösen simogattuk, kènyeztettük egymást, míg a törölközôm le nem került, Vivi pedig elèm nem tèrdelt.
    Fantasztikus franciát kaptam, nagyon változatosan kènyeztetett, igazi mèlytorokbajnok a hölgy ès mivel nagy rajongója vagyok a DT-nek, nagyon is értékeltem ezt a skill-t.
    A magassarkúját lehámozva kèrtem, hogy èn is kènyeztethessem, ô a kanapèn feküdt, èn pedig fèlig tèrdelve kezdtem el a puncija feltèrkèpezèsèt. Próbáltam annyira változatos lenni, amennyire ô volt velem ès szerint èlvezte is, de ideje volt egy jôt szexelni is.
    Misszionárius pòzban kezdtünk, elèg intenzív hanghatàsok közepette ès bevallom, nem kímèltem Vivit, aki derekasan àllta a próbàt. Kèsôbb a kanapè szèlèn hàtulròl tàmadtam, èn álltam , ô pedig tèrdelt. Igazán kemèny, markolàszható popsival rendelkezik. Ès ugyan nem vèkony típus, viszont pont annyira kerek, amennyire egy igazàn formàs nőnek kereknek kell lennie.
    Vègezetül állva kèrtem, hogy folytassuk franciával, mert a mèlytorkot mègegyszer èreznem kellett, ami minden szempont ból megèrte, hiszen nagyot robbantam a szàjába. :)
  • Elszámolás:

    Extrák nem nagyon merültek fel, mindenben benne volt amit megbeszèltünk ès kiírt az oldalàra. Azt hiszem a vègèn adtam oda amit kellett, a koràbban megírtak szerint.
  • Összkép:

    Nagyon jó èrzèsekkel tàvoztam ès bízom benne, hogy ez kölcsönös volt, hiszen megemlítette, hogy szívesen làt màskor is. :)
Happy Massage