• Nina

 • Beküldte:
 • Nina reagálása

  Kedves G!
  Nagyon szépen köszönöm a kedves és egyben tartalmas írásod egy élmény volt veled és ne felejtsük el melletted nem lehet nem mosolyogni és nevetni mindig garantálod a jó kedvet🤭😉! Az érintésed valami fantasztikus! Várlak de a masszázsod nem hagyhatom ki 😅profin csinálod! Csókollak addig is❤️😘

 • Egyeztetés:

  Nina fotói elbűvölőek, azokat böngészve igazából nem is érheti meglepetésként az embert, hogy egy rendkívül közkedvelt Hölgy itt az oldalon.
  Elérni őt ebből kifolyólag nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé, de a kitartás mindenképpen eredményhez vezethet.
  Gyakran jelzi az adatlapján, hogy mikor elérhető és az akkor megadott idősávban célszerű telefonálni.
  Ez a találkozóm Ninával a második alkalmunk volt, ezúttal akkor kerestem, amikor jelezte, hogy hívható és pár csörgés után sikerült is beszélnünk.
  Örültünk az újabb találkozónknak, amit valahogy szerintem már titkon mindketten vártunk :) és a pár nappal későbbre tervezett randink időpontjában meg is állapodtunk. VTR lehetőség nincsen, ezért a találkozó megbeszéléséhez a telefonhívás elkerülhetetlen, viszont, ha úgy nézzük nekünk is jó, mert azzal bájos hangjával már a telefonban is azonnal egy randira csábít.
 • Megközelítés:

  Aki Ninával szeretne találkozni, annak Óbudára kell ellátogatnia, pontosabban a nevezetes Amfiteátrum tőszomszédságába.
  Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen célbavehető a helyszín.
  Busz, villamos és még a H5-ös HÉV is a közelben jár, a megállóktól, legyen az bármelyik járműé, csak pár perces laza kis sétát kell megtenni.
  Parkolni kis szerencsével akár a ház előtt is lehetséges, de ellenkező esetben a közvetlen környezetben lévő lakótömbök egyikének parkolója is segítségül szolgálhat.
  A cím egyértelmű, az utcanév és házszám jól láthatóan a ház bejárati ajtaján fel van tüntetve.
 • Helyszín:

  Hangulatos, jó kialakítású ház és tökéletes lakás, ahol Nina egyedül fogadja vendégeit.
  A kapukódos bejutást követően egy trükkös liftet kell használnunk, aminek az ajtaja az adott szintet elérve előttünk is és mögöttünk is egyszerre nyílik ki, felvetve az emberben azonnal a kérdést, vajon melyik ajtón is kellene kilépnünk… segítségül… azon lépj ki, amelyiken beléptél, bár a másik ajtó is egy megoldás a kiszálláshoz, de akkor gondolom körbe kellene szaladgálni a szintet, hogy végre a lakás ajtóhoz érjünk :)

  A lakás ízlésesen berendezett, szuper helyiség.
  Az előtér után rögtön egy kis konyharészhez érünk, ahol a parkettaszegélyeknél (az első randinkon ezt nem is vettem észre) végig ledfűzérek díszelegnek igazán kellemes hangulatot adva az amúgy is barátságos légkörű lakásnak.
  A masszázs szoba nekem kifejezetten tetszett mind felszereltségében, mind hangulatában. A szobában leginkább a vöröses-pirosas fények vannak túlsúlyban fokozva ezzel még jobban az erotikus hangulatot. A szoba központi részén egy szuperül kialakított, széles puha matraccal ellátott ágy van, két oldalt fekvő magasságban jól belátható tükrökkel, így tehát Nina csábító személyében, pompás alakjában egyszerre szinte minden irányból gyönyörködhetünk. Bár véleményem szerint a szemből való élő kontakt mindent überel és annál jobb nincsen :)
  A tisztálkodóhelyre is abszolút a tökéletesség és a teljes higiénia a jellemző, úgymint a lakás minden pontjára.
  Üvegfalas fürdőkabinban lehet tusolni, amelynek ajtaja annyira patentül zár, hogy eddig még egy csepp vizet sem sikerült azon kívülre juttatnom.
  Sok-sok tusfürdő, dezodorok és szájvíz segítik a randira való tökéletes felkészülésünket.
 • Lány külseje:

  Nina fotóira már régebben felfigyeltem, azok a fotók mind egytől egyig egy igazán csinos és dekoratív Hölgyet ábrázolnak, el is nyerték, mondhatom az első pillantásra a tetszésemet.
  A képek tökéletesen tükrözik a valóságot. Bár a hölgyek többsége sohasem elégedett 100%-ig önmagával, de Ninának ilyesfajta elégedetlenségre abszolút semmilyen oka sincsen.
  Kifogástalan, sportos alakja van, ott kerekedik, ahol egy vonzó nőnek igazán kerek formákkal kell rendelkeznie, mindene tökéletesen passzol az alkatához és magasságához.
  Cicijei közepes méretű jó tartással rendelkező formás keblek, amik a kiírás szerint korábban korrekción estek át, de azt a beavatkozást csak minimálisan lehet érezni, keblei a természetességét, rugalmasságát szinte teljesen megőrizték.
  Formás lábai, combjai, telt kerekded feszes popsija (kapaszkodói ;)) szemet gyönyörködtető és kezeket vonzó testrészek.
  Haja copfba fogott, középhosszú, viszonylag sötét színű, talán a barna szín legsötétebb árnyalatában pompázik.
  Arca karakteres, de egyben nagyon szép és édes tekintetű, sokat mosolyog, a randink alatt engem végig elbűvölt a mosolyával, amivel még tovább tudja fokozni a bájos kisugárzását.
  Az elbűvölő mosolya a szép sötétkék szemei olyan igazi huncut, szexis, belevaló tekintetet kölcsönöznek.
 • Erotikus masszázs:

  A diszkrét bejutásomat követően és a liftet a megfelelő ajtón elhagyva hamar Nina ajtajánál voltam.
  Mosolygósan, öleléssel és egy nagy cuppanós csókkal fogadott már az ajtóban, rendívül elragadó volt a kedvessége és nem utolsó sorban a fogadtatása is.
  Egy szexi fekete színű félig átlátszó body-t viselt és talán lehetett rajta még egy kis köpeny is, de bevallom őszintén a szexis body-n kívül tovább már nem igazán láttam :)
  Örültünk mindketten a viszontlátásnak, majd kettecskén a szobába mentünk, ahol kellemesen elbeszélgettünk, én közben levetettem ruháimat, majd a kapott törcsimmel elmentem fürdeni.

  A programot ezúttal most „felborítottuk”, azaz megállapodtunk még az első randinkon, hogy a következő alkalommal én fogom Ninát megmasszírozni.

  A tusolást követően, mire visszaértem a szobába Nina már „átöltözött” csak egy hajszálvékony leheletnyi fekete kis bugyit viselt…és ekkor a szép látványától bizony újra elakadt a lélegzetem.
  Nagyon csábító volt, ahogy ott állt előttem és várt rám, nem is tehettem mást egy nagy öleléssel magamhoz húztam.
  Nina őszintén fogadta az ölelésemet, sőt viszonozta is azt, mellette finom csókokkal is illettük egymást. Kezeink kölcsönösen jártak oda-vissza egymáson, egyszer-egyszer az ajkam elkerülhetetlenül Nina csodálatos kebleire, keményedő bimbóira is átcsúszott, majd aztán már egyre gyakrabban, közben természetesen azért a finom ajkait sem hagytam sokáig magára.
  Nem is tudtam hirtelen, hogy hol csókoljam közben a finom parfümje, fokozta tovább az izgalmamat.
  Valahogy aztán az ágyra keveredtünk, Nina hassal én pedig szorosan mellette és kezdtem bele testének masszírozásába.
  Az én masszásom azonban feltehetően nem annyira érdekes, mint az, ahogy Nina engem masszírozott legelőször, ezért inkább arról az élményről írnék, amit a Drága vendéglátónktól a masszázst figyelembevéve kaphatunk.

  Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.
  Gyakran visz bele a fogásokba lágyabb érintéseket is, amelyek felettébb izgalmassá teszik a programot, aminek itt még nincsen vége, mert jön aztán Nina fantasztikus csúszkája is.
  A masszázs alatt már sokszor érezhetjük a cicijeit is a hátunkon, csábítóan odabújik közben csókolja az arcot, nyakat füleket – gondoskodik arról, nehogy véletlenül bealudj a relax masszázsa alatt.
  De a csúszkával azonban mindet überel…csodálatos élmény, ahogy gyengéden csúszkál a testével, de mindezeknél már csak az jobb, amikor fordulás után szemből érezhetjük ezt a varázsát.
  Csodálatos testével, cicijeivel lágyan siklik fel és alá…. minden alkalommal, mikor felért hozzám én egy-egy csókot loptam tőle, fantasztikus erotikus hangulatot tud varázsolni pillanatok alatt.
 • Levezetés:

  Szakszerűnek azért nem teljesen nevezhető masszásommal igyekeztem Nina számára is egy kis relax élményt nyújtani, bízok benne valamelyest ez sikerült, amit természetesen a fordulása után szemből is folytattam.
  Formás cicijeit masszíroztam, csókolgattam, egyik kezemmel combjait, majd combjai belső felét finoman érintve és simogatva vezettem át a masszázsomat Nina kényeztetésébe.
  A kezeim szerepét aztán egyre inkább az ajkaim vették át, ajkainak finom csókjait követően újra a keményedő mellbimbóit kényeztettem, majd végül a csodás szeméremdombjához értem.
  Először a bugyiján keresztül puszilgattam punciját, aztán később az a felesleges kis bugyi is távolra került.
  Belső combjait felváltva csókolgatva haladtam egyre beljebb és beljebb, nyelvemmel először gyengéden érintettem punciját és csak fokozatosan, figyelve a reakciókra folytattam a kényeztetést.
  Nina, éreztem minden porcikáján, nagyon jól fogadta az ajkaim és a nyelvem érintését.
  Váltakozó ritmusban nyaltam egyre jobban nedvesedő punciját, combjai, csípője finoman remegtek, két kezemmel a popsija alá nyúlva igyekeztem még jobb pozíciót elérni a kényeztetéshez.
  Nina apró nyögdécselésekkel jelezte, hogy most már nagyon jó neki, csípője egyre jobban mozgott, széttárt combjait az arcom körül kicsit felhúzta, ekkor kezeinket összekulcsoltuk és röviddel ezután éreztem, hogy teste kissé megfeszül, majd gyengéden elernyedve elnyújtózik az ágyon.
  Csodálatos élmény volt ez számomra is, rengeteg apró csókokkal a szeméremdombján és belső combjain vezettem le végül a kényeztetésemet.
  Nina kedvesen megköszönte, majd mondta, hogy forduljunk és cseréljünk, mert ő már nagyon szeretne engem is… :)
  Annyira cuki volt, természetesen szót fogadtam és a hanyatt fekvésemet követően azonnal bújt is hozzám.

  Számtalan csókkal halmozott el az arcomon, nyakamon számon, közben szorosan ölelt magához – rendkívül kellemes élmény volt az ölelése és a közvetlensége – majd a finom csókjaival aprólékosan centiről centire beborította az egész testemet. Szinte libabőrös lettem, annyira jó volt érzeni testszerte a nyelves csókjait, a mellkasomon, hasamon, belső combokon és az ágyékomon is egyaránt.
  Aztán forró nyelve a combjaimnál még beljebb is került, lábaimat ösztönösen szélesebbre nyitottam és nyelvével ekkor már a zacsimat kényeztette.
  Elképesztő finomsággal, gyengédséggel és kényeztetően csókolt Nina ott lent engem szinte mindenhol, nyalogatta a zacsit, a golyókat, a hímtagomhoz ekkor még igazából hozzá sem ért, de a csodálatos élményáradattól az már határozott érdeklődést mutatott.
  Sokáig azért Nina nem hagyta magára őt sem és nem kis örömömre aztán a kényeztető nyelve siklott is végig a farkam szárán egészen fel a makkomig és onnan le. Ezt a rendkívül kellemes mozdulatsort többször is megismételte, majd a sokadik visszatérésekor a makkomat kezdte finoman nyalogatva kényeztetni.
  Forró nyelve őrjítően masszírozta a farkamat, isteni élmény volt, amit még magasabbra emelt azzal, hogy ekkor már finoman többször az ajkai közé is csúsztatta.
  Lassan és gyengéden szopogatta, nyelvét mindvégig a makkomon éreztem, kezei a combomon pihentek és csak az ajkaival kényeztetett.
  Hosszú és csodásan kivitelezett orális kényeztetést kaptam, nem sietett Nina, nem az volt a cél, hogy hamar végem legyen, hagyta, hogy minden másodpercét franciája isteni játékának kiélvezzem, ami maradéktalanul sikerült. De nem volt könnyű tartani magam, a csodálatos élménytől aztán visszavonhatatlanul a csúcsra értem és éppen az ajkain kívül voltam, amikor óriásit robbantam magamat teljesen beterítve.
  Percek biztosan elteltek, amíg sikerült magamhoz térnem, Nina ezalatt nagyon kedvesen megtisztogatott, majd szemből szorosan hozzám bújt.
  Sokáig összefonódva, ölelkezve voltunk, jól esett Nina barátnős ölelése, amely így a találkozónk vége felé nagyon érzéki zárása volt a csodálatos randinknak.
 • Elszámolás:

  Nem esett szó róla a találkozónk végén a szobában lévő kis asztalra tettem az ajándékomat.
  Nina ezt nem is figyelte és nem is kérte, az ajtóban a búcsúzáskor említettem meg neki, amit egy nagy csókkal köszönt meg és én Neki úgyszintén :)
 • Összkép:

  Most is egy élményekben gazdag, finom randit sikerült közösen eltöltenünk.
  Bár, ahogy már említettem, másodjára találkoztunk, de Nina ezúttal is bőségesen új élményekkel ajándékozott meg. A varázsa biztosan ebben rejlik, hogy mindig meglep valami újdonsággal.

  Nina egy kivételes nő, egyszerre van meg benne a kedvesség, közvetlenség és a túlfűtött erotika.
  Nagyon tetszik nekem a magabiztossága és a határozottsága is és emellett, még milyen szexi, dekoratív nő is egyben, mindezek óriási fegyverténnyel bírnak.
  Szereti, ha nőként bánnak vele és ha ez megvan és megvan a kellő kölcsönös szimpátia is, akkor aztán a forró hangulat garantált.
  Édes Nina köszönöm szépen az újabb csodálatos találkozót és a szuper élményt Veled :)
  Csók G.
Happy Massage