• Fetish Isabelle

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Isabelle hirdetése nincs minden nap fent az oldalon, erre fel is hívja a figyelmet, ezért már korábban elmentettem a számát. Hétköznap hívtam és könnyen egyeztettünk egy pár nappal későbbi időpontot, hétvégére. Kellemes hangja és közvetlen stílusa van.
  • Megközelítés:

    A helyszín a 13. kerület egyik dinamikusan átépülő részén található utcában. A parkolás a környéken fizetős, cserében viszont elég egyszerű.
  • Helyszín:

    Egyszerű a bejutás a közelmúltban épült társasházba. Az első emeleti garzonlakás pedig kifejezetten barátságos hangulatot ad. A masszázságy mellett egy franciaágy hívogat a további bensőséges ismerkedésre. Mint mindenhol, a fürdőszobában is rend és tisztaság, bőséges tusfürdőválasztékkal.
  • Lány külseje:

    Az ókori görög mondák harcos amazonjait képzeltem így zsenge pubertáskoromban. (Talán vagyunk még páran, akik emlékszünk Boris Vallejo merész grafikáira.) Magas és szép termet, izmos, de egyúttal formás és gömbölyű vonalak mindenhol. A sötétbarna hajzuhatag mégis egy barátságos és hívogató arcot fog keretbe. Nálam külön érdem, hogy Izának nyugodt és bájos a hanghordozása. Az ókori amazonok a jobb nyilazási képességek miatt állítólag levágták fél mellüket, nos, szerencsére erről itt szó sincsen, sőt a keblek egy közelmúltbeli beavatkozás révén még hívogatóbban domborodnak.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodásom után Iza nagyon udvariasan kérdez ki az elején, hogyan képzelem az együttlétet. Jól esik hagyni, hogy barátságosan irányítson. Masszázzsal indítunk a masszázspadon. Érezni, hogy tanulta ezt és azt is érzem, hogy komoly erő van a kezében. Koreografált menetrend szerint halad a lábaimtól a csípőm felé, majd a derekam és a hátam után a vállamat, nyakamat és fejemet veszi kezelésbe. Közben rákérdezek, hogy masszázs közben rá lehet-e izmos combjaira és fenekére simítani. Lehet, és ezért meg is teszem. A program lassan a végéhez közeledik és különösebb jelzés nélkül is érzem, hogy most már felkelhetek. Iza varázslatos sziluettje csendben hívogat mellettem. Állva átölelem és hosszasan csókolózunk. A melltartó levételével bíbelődöm egy kicsit és erre megjegyzi, hogy legközelebb majd másikban fogad. A bugyiját viszont már egészen könnyen húzom le.
  • Levezetés:

    Különösebb rendezői utasítás nélkül spontán kerülünk át az ágyra. Látom, hogy jól esik, mikor nyakát és arcát csókolom. Lassan, de biztosan barangolom be a csodás női test minden rejtett zugát. Majd egy idő után jelzem, hogy szeretném egy érzékeny ponton kényeztetni. Nincsen kifogása ez ellen és ez szerencse, mert nagyon is kellemes táj a combjaköze. Jó darabig kényeztetem Lizát a nyelvemmel, de úgy érzem most nem jártam sikerrel és szégyenszemre egy idő után abbahagyom a dolgot.
    Hosszasan beszélgetünk több dologról, intelligens lány.
    A csúszkamasszázst közös megbeszélés alapján a végére hagyjuk.
    Háton fekszem, bőven ken rám az olajból, majd jól beolajozza a saját melleit is. Fölém helyezkedik és minden irányból alaposan átmasszíroz a kebleivel. Közben időnként szabad a csók mindenhova. Itt ér a vég.
    Gyors tusolás, ahol először csak tusfürdővel érdemes bekenni magunkat, és csak utáni vizet adni rá. Így az olaj sokkal könnyebben lejön.
  • Elszámolás:

    Másfél órára mentem és a két extrával együtt (csók és kölcsönösség) * virágszálat tettem a vázába. Korrekt lány, mindent elmond a telefonban és a helyszínen sincs változás. Én inkább a hagyományos dolgokat kedvelem, ezért a repertoárban szereplő fétis jellegű dolgokat kihagytam.
  • Összkép:

    Igazi nő. A görög mondák vad amazonjai évente csak egyszer érintkeztek férfiakkal. Mintha pont ezt fognád ki.
    Én azért az idén még megkísérlek egy másodikat is.
Happy Massage