• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    💋 Sam_
    Ugye azért az megvan, hogy nem a doki választja a méretet:)😊🤫:-D 💋

  • Egyeztetés:

    Bernivel rég találkoztam, elhúzódott a nyár, aztán ő ment hosszabb szabira. A visszatérése első hetében viszont sikerült időpontot találnunk. A hosszú szünet miatt most telefonon beszéltünk. Kellemes hangja, választékos beszédstílusa mindig jó érzéssel tölt el. Fény derül a szabadság okára és tájékoztat egy pár dologról amiket tudnom kell. Megkérdezi, hogy mindezek fényében még mindig szeretném-e a programot vagy halasszuk későbbre. Természetesen, mindenképp szeretném ha találkoznánk.
  • Megközelítés:

    A II.kerület legforgalmasabb utcájáról beszélünk, így is kell készülnie mindenkinek aki ide látogat. Könnyű dugóba keveredni és hosszú időbe telik helyrehozni, ha hibázol. A nem jártas, vagy türelmetlenebb sofőröknek villamost vagy más BKV járművet ajánlott használni.
  • Helyszín:

    Régi, csendes bérház a helyszín ahova sokadszorra érkezem. Berni évek óta fix helyen rendel, amit maximális kényelemmel alakított ki a vendégek fogadására. Ahogy a házba lépek teljesen elhalkul a kinti zsivaly és egy néma udvarra érkezem. Klasszikus lakás felépítés előszobával, extra a két épített galéria. Fürdőszoba nem kimondottan modern, de a célnak tökéletesen megfelel. Hazai márkájú tusfürdők, szájvíz és törülköző kettő is, egy érkezéskor és egy másik a program után.
  • Lány külseje:

    Hú, hát itt bajban vagyok, mert kulturáltan kellene megfogalmaznom, milyen átalakuláson ment át a kisasszony. Szóval, ha nem mondta volna a szabadság okát, akkor is az első pillanatban feltünt volna. Korábban is igen dekoratív volt a megjelenése. Nagymell, lapos has, szépen ívelt csípő, kerek fenék. Mostanra azonban a mellek másfélszer akkorára nőttek, ennek köszönhetően hú ba..meg kategória lett a hatás. Fekete vállra ejtett újjú szűk ruha még jobban kiemeli az egyébként is jól látható változást.
    Haja természetes szőke, enyhén hullámosan keretezi bájos arcát. A nagy szemek, tengerkéken csillognak, ápolt mosolya látni engedi szabályos fehér fogait. Mikor először találkoztunk nem tudtam megállapítani, hogy orvosi kezek segítették a látni vélt csodákhoz, a mostani beavatkozással az első pillanattól egyértelműen látható.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor, üdvözlő finomságok mellett a nappaliban még átbeszéljük mik is történtek az elmúlt hónapokban, majd kapok egy törülközőt és irányt veszek a fürdőbe. Miután végeztem Berni ismert fehérneműben vár, de a megjelenés már más. Egyértelműen izgatóbb és dögösebb a látvány. A nagy ciciktől erőteljesebben érvényesül a homokóra alakja. Még szoknom kell, nehezen veszem le róluk a szemem. Végül valahogy csak sikerül lefeküdnöm a masszázságyra. Meleg törülközővel betakar, halkan szól a zene, meleg olajjal besimítja a bőröm. Az érintések változatlanul jól eső, gyengéd érintések.
    Az egész masszázs gyengébb, nincsenek erős mozdulatok, határozott fogások. Gyengített üzemmódban dolgozik amit jelzett is előre, nincs hiányérzetem. A koreográfia ugyanaz, de az egész testen lágy, finom simogatás történik.
  • Levezetés:

    Már most éledezem, olyan izgatóan hat rám az újdonság varázsa. Galériázunk, ahol már vár a kényelmes tatami. A mai eseményekre hatványozottan igaz lesz, hogy rajtam van a fókusz. Vágyom Berni érzéki kezeire, rábízom magam. Lábaim közé térdel, izgatottan várom hogy lekerüljön a fehérnemű. Ez esetben egy lila kétrészes selyem kombináció, a felsőrész egy pántját meghúzva lehullik és elémtárulnak az új, friss, ropogós cicik. Azta, gyönyörűek, éppenhogy érintem bemutatkozom nekik. Biztosítom őket afelöl, hogy a későbbiekben hosszabb és mélyebb ismerkedésre számíthatnak, aztán visszafekszem és marad a mozi. Berni szép egyenes tartással a térdeire támaszkodva veszi finoman kezébe a farkam. Nagy, hosszú simításokkal öleli körbe puha tenyere a határozottan kemény férfiasságom. Gyönyörű látvány ebből a szögből is a tökéletes női sziluett. Felváltva nézem a kezeit, ahogy farkam az olajban tocsogó kezeiben élvezkedik, majd a nagy melleken érzéki kis meredező bimbókat, amiket kényeztetésem közben néha kezével megérint. Érzéki arckifejezésekkel, mély pillantásokkal, halk szuszogó hangi aláfestéssel teszi intimebbé a hangulatot. Most nem hajol fölém mint régen, gondolom még nem szabad az a támaszkodó mozdulat. Bár hiányzik testemen nyelvének bizsergető érintése, de a látvány is olyan erősen hat az érzékeimre, hogy egy erősebb és gyorsabb mozdulattól elrobbanok. Hosszú orgazmusom közben Berni keze végig kísér, majd finoman megtörölget.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke nem változott legutóbbi látogatásom óta. Extrák nélkül is maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Berni ugyanolyan hibátlan szolgáltatást nyújtott, mint legutóbbi találkozásunk alkalmával. A doki keze talán kicsit megszaladt, mikor a méretet választotta és úgy éreztem, hogy ezt az új helyzetet viselőjének is szoknia kell. Összességében a visszafogottan és szerényen szexi megjelenés egy bátrabb és vadítobb szintre lépett. Egy új élménnyel és egy újszerű várakozással lettem gazdagabb.
Happy Massage