• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel nem tudtam telefon közelben lenni , ezért VTR-en kerestem fel Alinát , viszonylag hamar elfogadta az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , parkolni sajnos csak egy kicsit messzebb tudtam. Tömegközlekedéssel is könnyű megtalálni , villamostol pár perc séta a lakás. A bejutás egyértelmű , a lakást kicsit nehezebb megtalálni , de ha valaki jártas a panel lakásokban annak nem jelenthet nehézséget.
  • Helyszín:

    Lakás tökéletesen hozza nekem azt a képet amit a masszazsszalonokról gondolnék , annak ellenére is hogy ez egy lakás , nagyon igényesen van berendezve, és nincs zavaró tényező. A masszázs alatt halk zene szól.
    Törölköző friss és tiszta, tusfurdo és szajviz is rendelkezésre áll. A fürdőkádnál a csaptelep kicsit megviccelt, bevallom ilyennel még nem találkoztam , de abszolváltam a fürdés részt is sikeresen.
  • Lány külseje:

    Alina a képeknek tökéletesen megfelel, ott kerek ahol az kell hogy legyen , fenék és mellek is tökéletesen passzolnak. Az arca engem különösebb meglepett , sokkal inkább azt hittem, valami “pornós” hölggyel fogok találkozni , Alina inkább az aranyos de mégis szexi szomszédlány tipus , ami nekem nagyon is tetszett. Egy 2 részből álló fehernemuben fogadott ami hamar beindította a fantáziám és alig vártam hogy lekerüljön végre róla.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ez volt az első kalandom masszőznèl , nem érkeztem semmilyen elvarassal, csak úgy voltam vele hogy rámférne egy kis lazító masszazs , amit a partnernőm tökéletesen teljesített is. Egy csokis/kakaó illatú krémmel történt a masszázs , de megkérdezte olajat vagy krémet szeretnék-e. Tökéletes figyel a vendégre . Volt inkább csak simogatós, de volt határozott úgymond átgyúrás is. A lábamtol indult egyik oldalon , aztán a másikon is, utána rátért a hátamra, vállamra, kezeimre. Elég hosszasan masszírozott , de közben is folyamatosan tudtunk beszelgetni, voltak közös témáink bőségesen , válaszolt minden kérdésemre ami érdekelt , de ha épp ahhoz volt kedvem és csak feküdni szerettem volna és élvezni a ténykedését, azt is hagyta barmikor. A masszázs végefelé közeledve visszatért a combjaim belső feléhez , finom mozdulatokkal jelezve hogy lassan itt a levezetés része , tehát a felvezetés is megvolt . Tudja hol kell érinteni a másikat az biztos. Rákérdeztem a kölcsönösségre és nagy örömömre azt mondta hogy simán mehet.
  • Levezetés:

    Rakerdezett hogy maradjunk-e a masszázs padon , vagy inkább vonuljunk a hálószobába , az utóbbit választottam , mégis csak kényelmesebb az ágyon ténykedni. Kicsi simogatás , egymás testének felfedezése utàn megszabadítottam a tökéletes testet fedő ruhadaraboktól, és a hátára fektettem, hogy végre megkezdhessem a ténykedésem. A nyakátol indulva egészen a kelyhéig csokokat kapott minden porcikájára, aztán végre megizleltem a nagyon kis kívánatos kelyhét is. Ezt ebben a pózban folytattuk egy ideig, aztán Alina gondolt egyet, atfordult “kutyapozba” és irányította a fejem hogy ne csak a puncit, de az ánuszt is tudjam kenyeztetni. Finoman hátranyult és elkezdte izgatni magát kézzel miközben nyaltam, látszott hogy az a célja hogy neki is jó legyen. Mindezt oldalról egy tukorbol is tudtam nézni , de jobban el voltam foglalva azzal hogy elélvezzen. Egy idő után megjött a hangja is , ami csak mégjobban arra sarkallt hogy folytassam a tevékenységem, és a végén közös munkával sikerült is elrepíteni őt, úgy tűnt élvezte is , meg is jegyezte hogy alig bírta visszafogni magát , hogy ne legyen túl hangos. Ezek után meg se kellett szólaljak, egyből kezelésbe , vagyis inkább szájalásba vette a nemesebbik felem. Franciája kellemes , nem pornós, inkább baratnos , de figyel ra hogy a golyókat se hagyja ki a kenyeztetesbol. Faradtsagbol adódóan meg kellett dolgoznia rendesen rajtam , de ez egyáltalán nem zavarta. Pár perc után kertem hogy forduljunk 69-be mert így valószínűleg nekem is könnyebben fog menni az élvezés. Vegyesen váltogatta a kéz és száj használatot , megfelelő mélységgel be is vette , tényleg olyan érzés volt mintha csak egy szeretőmnél lennék aki azon van hogy nekem jó legyen.
    Aztán szorgos tevékenysége meghozta a gyümölcsét és egy nagyot élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni nem ugrott egyből papirert. Az utódokat eltüntette szilviába, és nekem is segített eltakarítani a nem oda való dolgokat. Megkérdeztem idővel hogy állunk , de mondta mivel én voltam aznap az utolsó jelölt, így nyugodtan vettem még egy zuhanyt, rendeztük a pénzügyeket , aztán 2 puszi kíséretében elkísért az ajtóig, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az extrait személyesen elmondja, én ebből 1 darabot vettem igénybe , ezért lett annyi amennyi. Legközelebb a másik kettőt is valószínűleg igénybe fogom venni.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jó érzésekkel távoztam , megkaptam amiért mentem, illetve egy csodálatos masszőr hölgyet ismertem meg Alina személyében. Az árszabás teljesen korrekt módon zajlik, a kapott szolgáltatás teljesen megéri. Ha a másik kategóriában hirdetne Alina biztosan törzsvendég lennèk nála , de valószínűleg ha időm engedi ès ő is fogad mèg így is meg fogom látogatni minél hamarabb.
Happy Massage