• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedves Soma! Nagyon köszönöm, hogy megragadtad a fontos részeket! Köszönöm, hogy újra meglátogattál és megsimiztél és megsomáztál! Puszillak a következő randiig!

  • Egyeztetés:

    Épp válogattam, keresgéltem következő áldozatomat, amikor megpillantottam Evy akcióját. Ez el is döntötte a kérdést: Mikor, ha nem most? Nem először tettem tiszteletemet nála. VTR-en jelentkeztem be két nappal későbbre. A randi napján megerősítettem. Evy nagyon hamar, kedvesen és invitálóan reagált mindig.
  • Megközelítés:

    Engedélyes behajtásos utca a Belváros szívében. Nem volt kedvem parkolóhelyért küzdeni. A kék metróval mentem, onnan két perc.
  • Helyszín:

    Patinás negyed patinás épülete. Lifttel közelítettem, és ahogy kinyílt az ajtaja, már meg is pillantottam egy hívogató kacsót. A tágas lakásban minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    Arca kedves, hibátlan. Szemüveg öltözteti. Bőre csodásan sima, puha. A cicik tapintásra teljesen természetes hatásúak, a műtét nyomait nagyítóval is nehéz felfedezni. Pár nagy méretű tetkót inkább, de nem zavaró helyeken. Haja most lilás árnyalatú. Biztosan nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Lecuccoltam, majd együtt vonultunk tusolni. Lelkesen szappanoztam – bocsánat: tusfürdőztem – kedvesem kebleit. Ő meg engem, majd leguggolt, és előleget adott a hálószobai élményekből. Sajnos, csak keveset, mert a zuhanykabin nem volt a legalkalmasabb helyszín.
    A tusfürdőkre kénytelen vagyok külön kitérni, mert Evy jelezte, hogy szívesen olvas a beszámolóiban a vendégek ez irányú elégedettségéről. A tusfürdőválasztékot kedveskedése és gondoskodása kifejezésének szánja. Ez mindenképpen méltányolandó. Nos, az én elégedettségem maradéktalan volt. Nemcsak a kéttucatnyi flakon nyűgözött le (nem mellékesen négyféle szájvízzel kiegészítve), de Evy remekül választott márkát mindkettőnk számára.
    Szárítkozás után a szép, nagy, levegős és világos játszószobában smároltunk és ölelkeztünk, majd nyugovóra tértünk.
    Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki.
    Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem, vagy barlangászkodtam. Evelyn maximálisan partner volt.
    Aztán kutyusoztunk. Volt már ez a figura máskor is, de állva még nem. Pótoltuk a mulasztást. Ki-be csusszanásokat váltogattam csattogós döngetéssel. Így is lett végem.
    Utána fekve, egymást simogatva, beszélgetve folytattuk. A tisztálkodással nem sok gondom volt, mert kedvesem mindenről gondoskodott, mindent elintézett. Evelynnel nagyon jól el lehet beszélgetni. Nem indiszkrét, de érdeklődő. Nem sajnáltam rá az időt, mert éreztem, hogy mára csak egy menet adatott.
    Ennek ellenére repetát kértem és kaptam Evelyn nyelvjátékából. Nagyon élveztem, és jó hosszan, de éreztem, hogy másodszor elélvezni így sem fogok. De azért az órát tisztességgel kitöltöttük.
  • Elszámolás:

    Három virágszálat helyeztem el egy bútordarabon. Evy nem kérte, én meg nem felejtettem el.
  • Összkép:

    Evelynt mindenképpen érdemes meglátogatni. Nemcsak a klassz cicik kedvéért, hanem mert kiemelkedően kedves lány, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Remek randi volt, ismét nagyon jól éreztem magam vele.
Happy Massage