• Szederke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre nem vette föl, de visszacsörgetett, viszonylag gyorsan leegyeztettük az időpontot. Már a telefonban is nagyon szimpatikus volt Szederke, barátságos hangon csicsergett a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Szerencsémre Szederke búvóhelye elég közel esik hozzám, így gyalog közelítettem meg a helyet. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (Rózsák tere környéke), valamint ahogy megfigyeltem, a parkolással se lehet gond.
  • Helyszín:

    A belváros közelében található régi bérház, szépen eldugva egy mellékutcában. A lakás belül szépen elrendezett, minden helységben hangulatos megvilágítással. A belépés pillanatától kezdve otthonosan éreztem magam, pedig az első találkozókon azért néha még befeszülök.
  • Lány külseje:

    Szederke egy fekete egyrészes fehérneműben, valamint egy átlátszó köntösben fogadott. A fények mellett elsőre az alakját nem, de a szép arcát (azon belül is a szemeit) annál jobban meg tudtam figyelni. Ahogy beljebb mentünk már egyértelműen éreztem, hogy jó döntés volt Szederkét választani. A teste is gyönyörű, szép formás mellei vannak, de a feneke és a lábai sem maradnak el. Szederke szépségével talán csak a kedvessége vetekszik.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után levetkőztem, majd Szederkével közösen elmentünk zuhanyozni, ahol már ismerkedtünk picit egymást testével. Ezután átmentünk a szobába, ahol egy franciaágyon folytattuk. Tetszett, hogy az ágy végében van tükör, így megfigyelhettem Szederkét, miközben masszírozott. Kezdésként választhattam, hogy krémmel vagy olajjal csinálja, én az utóbbi mellett döntöttem.

    A lábaimnál kezdte, és onnan haladt fokozatosan fölfelé. Érződik, hogy van tapasztalata, nagyon kellemesek voltak az érintései, és nagyon jól ráérzett, hogy az erősebb mozdulatokat mikor kell felváltani gyengédebbekkel. Közben folyamat beszélgettünk, munkáról, hirdetőkkel kapcsolatos tapasztalatokról. Szederke végig hihetetlen kedves volt, végig azt éreztem, hogy én vagyok nála a középpontban.

    Miután kellően átmaszírozott, finoman jelezte, hogy most már megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Fordulás után levette a köntösét, majd a lábaimtól indult el érzéki simogatásaival. Ahogy haladt felfelé a combjaimon, a testem már egyértelmű jeleket adott Szederkének, hogy mennyire élvezem a munkásságát. Felajánlotta a csúszkamasszázst, amivel én éltem is. Nagyon ügyesen csinálja, elképesztő volt ahogy a melleivel mozgott rajtam, a combomtól egészen a köldökömig bejártak a bimbói. Ezután egy nagyon finom lingam masszázs következett, majd rákérdezett a franciára. Itt jött az együttlétünk csúcsa. Szederkétől egy olyan lágy, és érzéki franciát kaptam, amilyet még talán a barátnőimtől se! Végig nagyon gyengéd volt, nem akart gyorsítani, foglalkozott a golyókkal is rendesen, minden kívánságom leste, és teljesítette is. Egy pillanatig sem voltam siettetve, frenetikus élmény volt.
    Miután éreztem, hogy lassan eljön a vég, megkértem, hogy váltson vissza lingamra, így is lett vége az együttlétünknek. Utána gyors zuhany, és elköszöntünk egymástól
  • Elszámolás:

    Tudtommal extrái nincsenek, de ilyen minőségű szolgáltatás esetén nincs is rá szükség. Érkezéskor már át akartam adni, de Szederke jelezte, hogy majd a végén ráér, az együttlét alatt egyszer se került szóba a dolog.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Szederkével, kellemes meglepetés volt az együtt töltött óra. Gyönyörű lány, és mellette nagyon szimpatikus a személyisége is. Végig kedves volt, nem sietettet egy pillanatig sem, nagyon jó érzéke van hozzá, hogy felismerje azt, mivel tud a vendége kedvére tenni. Biztosan visszamegyek még hozzá.
Happy Massage