• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, hogy megirtad az első randinkat! Remélem lesz több is! Nagyon jól éreztem magam, egy nagyon kedves embert ismerhettem meg benned! Várlak vissza szeretettel! Puszi

  • Egyeztetés:

    Egy ideje nézegetem Evelyn hirdetését a -* rózsa adta meg számomra a végső elhatározást hogy meglátogassam.Első hívásom sikertelen volt ezután üzenetben kértem időpontot amira rövid idő mulva válaszolt.Megfelelő volt számára a kért időpont kérte, hogy VTR-en is erősitsem meg.
  • Megközelítés:

    BKV-t vettem igénybe.A Ferenciek tere közelében egy mellék utcába kell megérkezni.Régi rácsos lift visz fel Evelyn kéjlakjához.
  • Helyszín:

    Múltszázadban épült nagypolgári lakás több szoba tágas tér francia ágy.Fürdőszoba tiszta finom puha törölköző tusfürdő,szájvíz dezodor mindeből elegendő a választék.
  • Lány külseje:

    Evelyn egy csinos jó alakú ápolt szép arcú lány.Szemüveges ami jól áll neki végig rajta volt a randink alatt.Puha jó illatú a bőre jobb karján tetoválás ami nem zavaró.Frissen borotvált illatos punci amibe alkalmam volt belekóstolni.
  • Action:

    Eveliny lenge köntösben fogadott puszi bemutatkozás cipőlevétel után beininvitált a szobába.Tisztálkodás előtt kicsit beszélgetünk nagyon kedvesen oldja a kezdeti megilletődöttségemet. Kérdezi voltam e nyaralni sajnos családi okok miatt nem voltam. Ezután rákérdezett hogy szeretném az egy órát eltölteni említettem Evelynnek,hogy legtöbbször masszázs lányokhoz szoktam járni.Megbeszéltük hogy tisztálkodás után egy finom ismerkedő masszázzsal kezdünk.Így is történt fürdőszobából visszajövet kéri Evelyn hogy feküdjek hasra olajjal finoman átmasszíroz ekkor már a köntös lekerül róla alkalmam volt megpillantani gyönyörű formás testét.A masszázst követően kértem,had kóstolják bele finom illatos puncijába.Helyemre fekszik lábaközé kúszok finoman nyalom a kéjbarlangját halk sóhaja jelzi hogy nincs ellenére a nyelvmukám.A végén megjegyzte hogy finom volt ezt kövezően Evelyn oldalról kezelésbe veszi a férfiasságom.Először kézzel majd puha ajkával feléleszti a kispajtit.Kérdezi hogy "jöhet a gumi"?Igen jöjjön egy kis lovaglásra benevezek.Evelyn felhuzza a védőfelszerelést kicsit még puha szájával keményebbé varázsol finoman beleül ütemes ritmusban hullámzik közben markolom kemény szilikon melleit hátranyúlok a popsiját szorítom nagyon jól mozog majd egy idő múlva leszáll rólam gumi le folytatja a farncia leckét előbb lágyan finoman szörfözik a nyelvével kisidő elteltével begyorsit a kezével ajkával feváltva kényeztet.Kicsit megdolgoztatom nehezen sikerül elmennem de végül a szájában ér a beteljesülés.Ismét felkeresem a fürdőszobát felöltözök vizet kapok kicsit beszélgetünk.Puszi búcsúzás.Máskor is szeretettel vár.
  • Elszámolás:

    Nagyon korekt volt minden úgy történt amit vállalt.Búcsuzáskor az előtérben adtam át Evelynnek a kedvezményes csokrot.
  • Összkép:

    Kicsit tartottam tőle,hogy fog sikerülni ráhangolódni a "másik" kategórira.Evelyn személyében nagyon kedves lányt ismerhettem meg kellemes meglepetést okozott.
Happy Massage