• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy nappal korábban is próbálkoztam telefonon és VTR-en is, de akkor nem jártam sikerrel. Végül másnap telőbb telefonon, majd VTR-en is sikerült, és megbeszéltünk egy pár órával későbbi időpontot. Abszolút rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, könnyen megközelíthető, parkolni is viszonylag egyszerűen lehetett. Az útbaigazítás maximálisan elegendő volt.
  • Helyszín:

    Újabb építésű lakás, tökéletes helyszín. Megfelelően diszkrét is. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Zoé valami elképesztő személyiség. Rengetegen megírták már mennyire magávalragadó a kinézete és ehhez párosul egy fantasztikusan közvetlen személyiség is. Egy piros két részes szettben fogadott, melyben tökéletesen kirajzolódtak a formái. Arca is nagyon szép, de azok a szemek nem mindennapiak. Úgy összességében nem nagyon lehet rajta kifogást találni. Van néhány tetkó ami a képeken nem látszik, én mondjuk nem vagyok egy nagy tattoo fun, de nem is zavartak.
  • Action:

    Megérkeztem, megkaptam a törölközőt és aranyosan megmutatta mit hol találok a fürdőben, valamint megkínált egy frissítővel. Már ekkor pár érintéssel és mondattal a bennem lévő feszülséget szépen elkezdte eltűntetni. Zuhany után visszaérkeztem beszéltünk pár szót arról, hogy mit szeretnék és elhelyezkedtem az ágyon. Extraként a DT-t kértem. Valamint mivel még nem próbáltam a lingamot, azzal kezdte drága Zoé a ténykedését. Nagyon kellemes érzés volt, közben végig nézte a reakcióimat, én pedig simogattam ahol értem és közben megszabadítottam a piros szettől is. Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni. Közben már én is meg akartam kóstolni, közben fölém helyzkedett és így folytattuk egymás kényeztetését. Itt szokott a vég elérni, de most eljutottunk a gumiig. Lovagló pózba helyezte magát és szerintem nem kellett több mint 1 perc és végem is volt. Egy nagy adagot engedtem a gumiba. Szépen letörölgetett, és elmentem megmosakodni. Szünetben megkértem, hogy feküldjön a hátára és én kezdtem kényeztetni. Jól regált rá, úgy nézett ki, hogy élvezi és találni némi örömöt okoztam neki. Újra ő kezdett franciázni és amikor elég kemény lettem rámrakta szájjal a gumit. Kértem, hogy hátulról kezdjük. Lassan betettem neki és elkezdődött egy igazi dugás, mert erre nem igazán van jobb szó. Ő lesimult az ágyra a popsi az égnek, én pedig adtam neki ahogy csak tudtam. Közben nézte a tükörből a ténykedésemet és a hangját is hallatta. Mikor így kicsit elfáradtam kértem, hogy forduljon misszibe és így mélyen egymás szemébe nézve dugtam tovább. Azok a szemek, valami elképesztően beindítják az embert. Itt meg is fordult a fejemben, hogy igénybe veszek még egy extrát a csókot, de így volt igazán jó, hogy csak a vágy volt meg, de nem csókoltam meg. (majd legközelebb) Az utolsó pozitúra újra a lovagló lett. Csak most rövid idő után felrakta a lábait mellém és így ült a levegőben fölöttem. Én pedig a látványtól a hangoktól elbódulva elkezdtem adni alulról mint a dugattyú. :) Ez annyira jó volt Zoénak is, hogy közben már jelezte, hogy el fog menni. Ezt meghallván beleadtam mindent és sikerre vittem a történetet talán mindkettőnk részéről. Valami elképesztően jó volt. Kicsit pihegtünk, majd vettem még egy gyors zuhanyt és öltöztem. Kikísért Zoé és néhány összebújás és puszi féle után távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük. A VTR miatt a DT benne volt az árban, így csak az alap óra került elszámolásra. Na de az az óra nem akármilyen volt.
  • Összkép:

    Zoé egy egészen elképesztő szolgáltató. Az eddigi legjobb élményem volt. Én még ilyen lánnyal nem találkoztam, a szó jó értelmében. Egészen biztosan vissza fogok még térni.
Happy Massage