• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány hónappal ezelőtt már jártam Zoénál, még regisztációm előtt. Egy este úgy döntöttem, ideje egy második látogatásnak, és VTR-en jelentkezetem be hozzá két nappal későbbre. Másnap telefonon is kerestem, amit gyorsan felvett. Közölte, hogy látta bejelentkezésem, de még nem biztos abban, hogy tud fogadni, de ha igen, akkor még aznap este visszajelez a felületen. Ez így is lett, a rákövetkező nap délelőttjére lett tehát időpontom.
  • Megközelítés:

    BKV-val juttottam el a megadott helyszínre, a villamosmegálló csak egy köpésnyire van az épülettől. A megadott cím egyértelmű, gmaps odatalál, de a ház falára is ki van írva. Aki ennek ellenére mégse leli, annak telefonon ad Zoé gyors tájékoztatást :).

    Én 1 perccel megbeszélt időpont előtt hívtam, megkaptam a kapukódot, majd gyors útbaigazítást a lakáshoz, amit tényleg nehéz elvéteni. Kapuban, folyosón nem futottam össze senkivel.
  • Helyszín:

    Takaros kuckó, a higiéniával láthatólag semmi probléma. Fürdőszoba minden kötelező kellékkel elátott (kb. 10 tusfüdrő, szájvíz pohárkákkal) minden olyan férfitársnak, aki nem hozott magával sajátot. Zuhany ajtaja kicsit nehezen záródik, de ez legyen a legnagyobb probléma :D

    Szobában kellemes fényerő fogadott, a félig leengedett redőny alatt bevilágított a nap. Hangulatos volt, de nem túl sötét. A berendezésre annyira nem figyeltem, inkább Zoéra koncentráltam, de annyi biztos, hogy van egy szék a ruháknak, egy polc a falon az ajándéknak, és persze egy stabil ágy a vendégnek. Meg kell még említenem az ágy felé néző két tükröt, egyik a szekrényen, a másik az ágy melletti falon van. Fokozzák az élményt, minden pózban megengedik Zoé kis testének megcsodálását.

    Mint írja bemutatkozásában, a lakásban többen dolgoznak. Én látogatásomkor nem is láttam, nem is hallottam mást.
  • Lány külseje:

    Bűbájos vendéglátom szexi kétrészes piros fehérneműben fogadott. Vékony tangabugyi alsó felén kis kivágás volt, ami az action résznél lesz érdekes.

    Külsejéről nehéz lenne olyat írni, ami az oldalon látható 50+ profi képből nem derülne ki. Kivételes kecsesség jellemzi mind formáját, mind mozgását. Egy felesleges grammot sem talál az ember rajta. Arca is van olyan szép, mint teste. Mintha Mila Kunis színésznő vagányabb hasonmása lenne, bár Zoénak élesebbek a vonásai.

    Adatlapján írja, hogy tetovált, bár tetkói a képeken ki lettek takarva, felthetőleg diszkréció miatt. Talán három közepes méretű tűnt fel nekem jól látható helyeken, de mivel igényesen kivitelezettek, nem rontanak az összképen.
  • Action:

    Egy órás programra érkeztem. Először is letettem ajándékom, megbeszéltük az extrákat. Kettőt vettem igénybe, amiből egy bónusz volt VTR után. Egyik választásom a csók volt, mely nálam minden randi ha nem is kötelező, de sarkalatos eleme, másik a sztriptíz, ami számomra teljesen új műfaj.

    Gyors zuhany után meztelen ültem le ágy szélére, előttem Zoé a zenére táncba kezdett. Szabadkozott, hogy már régen csinálta, szerintem ennek ellenére remekül szerepelt. Kezdéskor háttal volt, az ölembe helyezte és elkezdte hozzám dörzsölni magát. Fel-le húztam kezeim a combján, bőre sima és hibátlan, a tangája pedig semmit sem takart le feszes fenekeből. Sőt. A kis vágaton keresztül az ajkai is mintha kikandikáltak volna alulról ;). Mégis leginkább a tükör vonzotta a figyelmemet, csak bámultam, ahogy a vékony teste érzékien mozog előttem. Levette melltartóját, így végre újra élőben is megcsodálhattam hetyke kebleit. Megfordult, így velem szembe került, bimbói a meg szájamhoz. Még néhány percig folytatta a táncot, simogattuk egymást, csókolóztunk, majd megkérezte, hogy nincs-e kedvem feljebb csúszni az ágyon. Dehogy nincs.

    Hátrafeküdtem, ő elém került. Akkor tudatosult bennem csak igazán, hogy milyen puhák voltak az ajkai, amikor most újra megcsókolt. Francia következett. Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt is az oldalamon. Előre nézve arca szépségét, jobbra nézve a teste ívét szemlélhettem. Ebből a szögből látszott, hogy milyen tökéletes is Zoé szermérme. Megkértem, hadd kóstoljam én is őt. Az arcomhoz tette helyezte magát, de szájával tovább kényztetett. Így élvetzük egymást társaságát egy jó darabig, majd kérésemre felém került, és finom lovaglásba kezdett.

    Itt egy kicsit szégyellem magamat, mert részemről ezen a ponton igen hamar véget ért az együttlét, a szokottnál korábban. Egy ilyen gyönyörű nő társaságában aznap csak kicsit több mint félidőig bírtam.

    Zoé persze nem vette zokon. Fennmaradó időben csevegtünk. Nyitott alkat és szeret beszélni, ami nálam mindenképpen pozitívum. És nem mellesleg nagyon kedves is, még így action után is karjaim közé feküdt, kaptam puszikat, öleléseket, kedves szavakat. Odaadó nő, aki figyel az ilyen részletekre.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztük. Bővebb infóban feltüntetett rószaszám, plusz a fent említett 2 extra, amiből az egyik bónusz volt. Pont, amire számítottam.
  • Összkép:

    Kivételesen szép, bájos, odaadó, és korrekt. Mind "szakmai szempontból", mind személyiségében tökéletes (bár ebben a műfajban nagyon összefügg a kettő...)

    Nem véletlenül született róla ennyi sok pozitív beszi. Remélem az én írásom is valamennyire hasznosnak bizonyul.
Happy Massage