• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyik nap szemezgettem az oldalon lévő lányokkal, mert új impulzusra vágytam, és Adél adatlapja felkeltette az figyelmem. Pár nappal a randi előtt érdeklődtem az oldalon üzenet formájában, hogy a kiírt 12-es kezdés előtt van-e lehetőség korábban menni. Rugalmasan kezelte, de végül úgy szerveztem a napot, hogy ne módosítsa miattam a napi rutinját. VTR-en foglaltam le a időpontot, és aznap még ugyan itt meg is erősítettem, hogy menni fogok!
  • Megközelítés:

    Többen leírták előtte a lakás elhelyezkedését, így én ezt nem tenném már. Én kocsival mentem. A parkolás egyszerű a szomszédos utcákban, ha nem késő délutáneste mész. Az említett idősávban biztos elmegy az idő a parkoló kutatásával, így érdemes vele számolni. A ház könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Odaérkeztemkor telefonon hívtam és megadta a belépéshez szükséges instrukciókat. A lakás egy társasház felső szintjeinek egyikén helyezkedik el. Megkért, hogy ne az említett szinten, szálljak ki a diszkréció miatt. Ezért egy emelettel alatta száltam ki és a felérkeztemkor kopogás nélkül, már nyílt is az ajtó ami mögött már várt rám Adél. 2 puszi köszöntésnek, majd cipő levétel után a randi helyszínéül szolgáló tágas szobába kísért. A szobában egy fotel szolgáltatja a ruháidnak a helyet. A masszázsra pedig egy tatami áll rendelkezésre egy falra szerelt tükör mellett.
    Jó állapotú, felszerelt lakás, ahol többen is rendelnek, de a diszkréció adott. Úgy szervezik a lányok a tusolóból – szobába és vice-versa , hogy ne találkozz mással. Vetkőzés előtt pontosítottuk, hogy kérek-e extrát, és ehhez megfelelően elhelyeztem a csokromat a kisasztalra, ami a randi végéig ott maradt. Átadtam a kis ajándéko(ka)t amit hoztam, majd vetkőzés után a fürdőbe kísért. Minden megtalálható ami a randihoz szükséges testi és száj higiéniát biztosítja. Tusfürdő, dezodor választékra panasz nem lehet. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Kikészített bontatlan fogkefék, ha úgy gondolod, hogy az ebéd maradéka bezavarhat a randiba. Szájvíz, kis poharakkal, vagy ha teljesen felkészülten érkeztél, de valami még is hiányzik akkor tictac-ot is találsz :D Fürdés közben pont érkezett a kolléganőhöz egy kuncsaft, így beugrott a fürdőbe, hogy biztosítsa a területet és ne fussunk össze a makktárssal. Majd mikor „elhárult a veszély”, szobába vettük az irányt. Törcsi le, kenő alkalmatosság kiválasztása (krémolaj) után hasra dobtam magam, és kíváncsian vártam , hogy elkezdődjön a masszázs.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen fedik a valóságot. Akinek a képek alapján ha elnyeri Adél a tetszését, annak nem kell tartania az arc kitakarástól sem . Adél egy nagyon csinos, bájos lány, akivel nagyon kellemesen el lehet tölteni az időt. Finoman telt alak, ami nagyon jól áll neki. Pár tetkó és köldök piercing, abszolute jó összkép . A képeken szereplő, takarítónős kosztümben várt
  • Erotikus masszázs:

    Olajat választottam a masszázshoz, és Adél először mellém ülve a lábammal kezdte a foglalkozást, majd felfelé haladva szépen átgyúrta a testem. Masszázsa inkább simogató, nagyon finom mozdulatokkal nyomkod. A masszázzsal töltött idő tökéletes volt arra, hogy már az érkezés óta megkezdett beszélgetést- amit a fürdés megszakított- folytassuk. Elég sok témát érintettünk, és nagyon kellemesen elcsevegtünk különböző témákról. Annyira, hogy sokáig azt hittem, hogy elszalad feledtünk az idő, de utólag kiderült Adél minden percét jól menedzselte a randinak. Miután átgyúrt, fordulás következett. Közben ledobta a kosztümöt, és lassan alulról is megérkeztem a randira. Itt megmondom az őszintét, nem emlékszem hogy elölről, volt e bárnemű masszázs, Úgy gondolom nem. Hanem emlékeim szerint fölém hajolt és csókolózni kezdtünk. A csókja finom, nyelves, ami meghozta a kedvem, ahhoz hogy felülve folytassam vele a csókolózást, majd a hátára fordítva váltottam vele pár nyelvcsapást, és délnek vettem az irányt.
  • Levezetés:

    Csak néhány csókot leheltem útközben a nyakára és a cicikre, mert nagyon vágytam már a puncijára. Alig vártam, hogy belekóstolhassak. Nem kíváncsiskodtam az ügyben hogy elment-e, de csípőjének végtelenül bíztató tánca, és az ezt kísért csodás hanghatások, azt az érzést keltették bennem, hogy többször is sikerült. Fogalmam sincs mennyi időt töltöttem a lábai közt, de 69-et javasolt, hogy ő is bemutathassa a tudását. Fordulás közben megbeszéltük milyen jó segédem van a nyalakodásban. „Kötelezővé kéne tenni :D”. Franciája makkra összpontosuló, kezeit keveset használva. Szinte végig csak szájjal és nyelvvel operált. Egyedül a végén dolgozta meg kézzel, ami pont kellett is, hogy beleférjünk az időnkbe :). Nagyon felajzott 69 volt ez :D. Túltenget bennünk az élvezet és mind a két fél egyre többet próbál nyújtani. Valahogy így tudnám leírni a foglalkozás véghajráját. A vége felé, már folyamatosan az az érzés kerülgett, hogy mindjárt, mindjárt, na akkor váltott kézre, amitől sikerült egy óriásit élvezni. Rögtön visszavett a szájába, és még megdolgozott egy picit, majd hagyott lenyugodni.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor fixáltuk, hogy milyen extrákkal kívánok élni. Amint a beszámolóból kiderült, csak NFVSZ-szel éltem. A csokrot az asztalra helyeztem ami a randi végéig ott is maradt.
  • Összkép:

    Adél nagyszerű vendégfogadó. Tett róla, hogy a randi egy jó hangulatú pásztoróra legyen. Jó élménnyel távoztam, és nincs bennem kérdőjel. Biztosan visszatérek még. Kíváncsi vagyok, hogy mit tudunk kihozni egymásból egy másik alkalommal :D esetleg másfél, vagy két órában mit tudnánk művelni, hiszen ez az egy is tartalmas volt.. :)
Happy Massage