• Zsófi gyógymasszőr

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokás szerint a villogó zöld jelnél hívtam, egyből felvette. Kicsit meglepődtem a mély hangján, a fotók mást sugalltak, de persze ez nem tántorított el. Eléggé be volt táblázva, de hamar megbeszéltünk egy mindkettőnknek alkalmas időpontot. A telefonban jelezte az elvárt ajándék mértékét is, amely magasabb, mint az oldalon kiírt. Mivel ez már itt kiderült, és nem tántorított el, ezért nem tekintem negatív pontnak. A csokorméret még így is elfogadható, de érdemes lenne frissíteni az infót az oldalon.
  • Megközelítés:

    Zugló egy forgalmasabb, zajos csomópontjában rendel épp, ezt váltogatja elmondása szerint egy budai helyszínnel. A megközelítés rendben van, a közelben parkoló könnyen található. A cím megadása pontos, könnyen megtalálható, de az utca zajos, figyelni kell a telefonban a megadott kapukódra.
  • Helyszín:

    Kicsit lepukkant páremeletes régebbi bérház egy korrekt módon felújított, tisztán tartott lakása, amit egy kolléganőjével szokott használni. Most egyedül voltunk, így nem volt átjáróház feeling. A tárgyalóban a berendezés szegényes, a szoba tágas, egy tatami a sarokban, talán egy fotel a lecuccoláshoz, meg némi hangulatfény. Ennél sokkal elegánsabb szalonok vannak, és kicsit hűvös is volt, bár egyből kérdezte, hogy befűtsön-e.
    A fürdő szépen felújított, tiszta, zuhanykabinos, a szükséges piperecikkek, puha törcsi tökéletesen megfelel az elvásároknak.
  • Lány külseje:

    Nos, a valóság itt erősen eltér a képektől. Néha feltesz arcos képet, ami alapján rá lehet ismerni, de az arcos kép is valószínűleg régebben készülhetett. A nem arcos, retusált képekről csak feltételezem, hogy egykori Zsófi lehet rajtuk, de a valóság sajnos annyira változott, hogy ezek tekinthetők akár kamuképnek is. A hirdetésben szereplő dögös Zsófi tehát a képek tekintetében kicsit sem hasonlít az általam meglátogatott megfáradt, lényegesen teltebb Zsófira, akivel találkoztam.
    Három okból maradtam mégis. Egyrészt szeretem a kihívásokat, másrészt jelentős oka volt aznapi választásomnak az erős masszázsról írt beszámolók sora, végül pedig azért, mert Zsófi igazából - bár nem jött be külalakra - nagyon közvetlen, kedves stílust ütött meg egyből, ami tetszett.
    Egyébként egy mackónadrágban fogadott, ami a külsejéhez, stílusához passzolt, szerintem nemrég érkezhetett ő is.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs és még a fürcsi előtt egyeztettük a programot, amit inkább Zsófi határozottan vázolt, miszerint jól megmasszíroz, utána pedig kényeztet. Zsófi menüjén számos egyéb opció is szerepel, de ezeket nem ajánlotta fel, én pedig ezt a külső benyomásnál leírtak miatt nem is vettem zokon, de biztos vagyok benne, hogy ha bármi egyebet szerettem volna fogyasztani az étlapról, teljesítette volna, mert a vendégközpontú hozzáállás végig megvolt.

    Szóval tisztálkodás után hasra vágtam magam a tatamin, ő pedig félmeztelenül (de alul a mackónadrágban) lekuporodott mellém és elkezdett gyúrni.

    A masszázs tényleg jó, bár szakképzett masszőrnek nem mondanám, inkább erős mint technikás. A masszázs során jól éreztem magam, kellemes, frissítő, átgyúrós volt annak ellenére, hogy Zsófi szemmel láthatóan és elmondása szerint is fáradt volt. Alaposan kaptak a lábaim, fenekem, egész hátam.

    Masszázs közben kifejezetten kellemes beszélgetés alakult ki, Zsófi sokatlátott, de nagyon közvetlen, őszinte és a saját sorsát a lehetőségei szerint irányítani törekvő személyiség. A beszélgetés nem jópofizás volt, inkább beszélgetés a kőkemény magyar valóságról, amelynek ő is átélője, és ezzel tisztában is van.
  • Levezetés:

    Ahogy fent leírtam, a kényeztetés része nem motivált túlzottan, de nem is ellenkeztem, kíváncsi is voltam, azt hogyan teljesíti, végülis így kerek a történet.

    Az alapos átgyúrást követően megfordultam, ő pedig féloldalasan mellém heveredett és elkezdett franciázni. A technikája változatos és jó, inkább pornós mint barátnős, kézzel szájjal felváltva, egyszerre is, mélyen is, ahogy kell, nem lehet ok a panaszra. Az NFVSZ úgy sikerült végül, hogy szegényt jól arcon lőttem, de zokszó nélkül, inkább nevetve tolerálta mindezt.

    Ahogy említettem, csak masszázs és orális szolgáltatást vettem igénybe, ahogy előre meg is beszéltük, így aktusról véleményt írni nem tudok.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, de a látogatásomkor a hirdetésben még feltüntetett csekély csokorméret már a múlté, a pesti átlag aljára van árazva. Aki többmindent kipróbálna, úgy már kifejezetten kedvező a csokorméret. A telefonban az egyeztetéskor a valós árat mondta, így az elszámolás korrekt volt, de a hirdetést illene frissíteni.
  • Összkép:

    Nehéz helyzet elé állít az értékelés. A messze átlagon felüli masszázs miatt Zsófit érdemes lenne meglátogatni, de a képek által keltett illúzió szertefoszlik a találkozás első pillanatában, és ezekkel a képekkel való hirdetés Zsófi részéről nem korrekt a véleményem szerint. A szolgáltatás rugalmas és vendégközpontú, a stílus közvetlen, a hölgy érdekes személyiség, és tudom, hogy vannak, akiknek ez többet számít, mint a külalak.

    Az értékelésem billeg a lehetne jobb és a jó között. A végeredmény a jó kategória lett a hozzáállás és a masszázsélmény miatt.
Happy Massage