• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már vagy 2 éve megpillantottam a hirdetését, sokáig szemeztem vele, faltam a beszámolókat, és eldöntöttem, hogy ezzel a hölggyel bizony találkoznom kell! Azt tudni kell, hogy ritkán vagyok az országban, és amikor épp odahaza voltam, akkor Iza volt szabin, és fordítva... De MOST! Most sikerült végre üzenetben is elérnem, és megerősítésképpen telefonon is. Szerencsére nem ijedt meg a hangomtól, és időpontot is tudtunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A címet üzenetben is megkaptam, autóval voltam. Marina-part, újépítésű házak. Parkolás nehézkes és fizetős, de akkora szerencsém volt, hogy pont a ház előtt találtam helyet. Navi odatalál, BKV-t nem ismerem...
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, új, izlésesen berendezett, a fürdőben ezerféle tusfürdő, szóval semmi kivetnivalót nem találtam.
  • Lány külseje:

    A profilján arcos képek nincsenek, emiatt kicsit izgultam, de nem ért csalódás, Iza nagyon kedvesen fogadott, puszival, valószínüleg nem rémült meg nagyon tőlem. "Utcai" ruhában fogadott, valami rózsaszínes felsőben. Az első benyomások nekem nagyon pozitívak voltak, tényleg olyan "szomszédasszony/tanárnénis" külső, akiröl elsőre nem gondolná az ember, hogy micsoda vadmacska lakozik benne!
  • Action:

    Sikeres bejutás után kedvesen fogadott a nyitott ajtóban, megvolt a puszi, majd beinvitálás után az anyagiakat is rendezve következett az idegesség és a ruházat levetkőzése. Míg én a fürdőben tettem-vettem, Iza térdepelve várt a hálóban. Bár sokan a durvább dolgok miatt jönnek hozzá, az a része engem nem vonz. Így magam mellé ültettem és csókolózni kezdtünk. Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül. Csodálatos volt! Szerettem volna én is felderíteni a terepet, így feltettem az ágyra és míg ő velem foglalkozott odalent, én moziztam a túkörben és némi síkosítóval előkészítettem a terepet. Gumit pattintott rám (majd azzal is torokra vette a botot), és befordult, hogy hátulról tehessem a popsiba. Szépen beengedett, majd pár perc után poziciót váltottunk, szemből támadtam a popsit, miközben a szemembe nézve kérte, hogy így dugjam. Eszement volt! :) Magamon is csodálkoztam, hogy így jobban is bírom, de amikor közben ujjazva spriccolva elélvezett vagy kétszer-háromszor (remélem), én sem bírtam tovább.
    Letisztogatva és újból letusolva rádöbbentünk, hogy még van idő egy újabb menetre. Előbb csak magam mellé fektettem, míg pihegtünk, majd újra kényeztetni kezdtem a punciját, míg ő kezelésbe vette a farkamat. Tíz perc után váltottunk 69-be, csak úgy tolta rá magát a nyelvemre, míg újra el nem élvezett. Nekem már nem sikerült (nem az ő hibája, én voltam hullafáradt), és az óra is hamar elrepült, de abszolút nem vagyok elégedetlen, sőt, olyan élményekkel gazdagodtam, hogy visszajáró leszek, ha a kisasszony is megengedi! A végén még újra tusoltam, majd kis búcsúzás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel nála az öklözés extra, arra meg nem volt igényem, az alapban lévő popsi/KF/NF tökéletesen elegendő volt. Az anyagiakat az elején megejtettem, hiszen a barátság alapja a pontos elszámolás!
  • Összkép:

    Az érzéseim? Még Ausztriában is remegtek a lábaim, ha csak rágondoltam! Csodálatos órát töltöttünk együtt, kedves volt, barátságos, nyitott. A végén is csevegtünk kicsit, a telefonban is. Maximálisan korrekt volt, remélem, hamarosan újra láthatlak Iza! :)
Happy Massage