• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendég vagyok. Mint mindig, most is telefonon hívtam a randi előtt egy nappal. Egy kolléganője vette fel, így vele egyeztettem időpontot. Bár azt nem rögzítette, hogy most mennyi időre mennék, de ez nem jelentett gondot :)
  • Megközelítés:

    Nyugati pályaudvar és a Westend szomszédságában van a szalon. Könnyen megtalálható és megközelíthető. Parkolással általában szerencsém van, vagy jókor érkezem, mert a szomszédos utcákban mindig találni. De alapvetően érdemes kalkulálni a parkoló vadászattal eltöltött idővel.
  • Helyszín:

    A lakás egy társasház felső szintjén helyezkedik el. Megközelítés lifttel, melyből kilépve az ajtóban találod magad. A szalonban többen rendelnek, egy jól kiépített rendszerben. Nem fogsz találkozni mással, csak a vendégváróddal. Így a diszkréció garantált. Érkezéskor puszival köszöntjük egymást, majd irány a randi helyszínéül szolgáló szoba. Az egész házban, hangulatfokozó kellemes félhomály. A szobában fogas, szék és egy kisasztal a dolgaink tárolására. Amíg vetkőztem, kiszaladt majd elkísért a fürdőbe. A út porát egy kádban van lehetőségünk lemosni, ahol egy frissen fertőtlenítve tábla biztosíthat arról, hogy egy tiszta, gondozott fürdőben készítheted fel magad a randira. Tusfürdők széles palettája áll rendelkezésre, illetve dezodor, szájvíz és kézkrém is. Az ajtót résnyire nyitva lehet jeleztem, hogy elkészültem és már érkezett is Réka értem és indulás vissza a szobába, ahol vágodtam is le tatamira.
  • Lány külseje:

    Alapvetően kár pazarolni a karaktereket ehhez a ponthoz, mert arcos képpel hirdet, és aktuálisak, így nem érhet meglepetés. De azért néhány gondolat: Finoman telt alkat, selymes szolizott bőr, fekete haj, formás fenék, kézbeillő cicik, telt ajkak. Vadító tekintet.
  • Erotikus masszázs:

    A tetthely egy tatami, amire a fürdőből visszaérve hasra huppantam és kezdődött a masszázs. Ekkor beszéltük meg, hogy ma másfél órára érkeztem a megszokott egy óra helyett. Réka olajjal masszíroz. Lábbakkal kezdi majd halad felfelé. Mivel másfél órára mentem, így a masszázs most egy lassabban felépített koreográfia volt. Mindenhol többet időzött, jól átdolgozott. A masszázsa kellemes, finoman átnyomkodja az izmaid. Közben , kellemesen elcsacsogtunk különféle témákról. A csöndet a „Szeretnél megfordulni?” mondat állította be a randiba. Pár masszázs fogás előlről, egy rövid csúszka, , ami biztosította a hadirendet oda lent.
  • Levezetés:

    Mellém telepedett nekem háttal és kezdődött a lingam. Nem most kezdte Réka. Ez érezhető minden érintésén. Tudja mikor és mit kell csinálnia ahhoz, hogy a kedvedben járjon. Mikor kellően felkorbácsolta a kedélyem, már a szájában találtam magam. A franciája zsánerem. Közben combját és a fenekét simogattam, amitől még jobban beindultam, ezért muszáj voltam megsimogatni a falni való punciját is. Szépen lassan, de értékelte a finom simogatásokat és nedvesedni kezdett. Ezen felbátorodva bevetettem az ujjaim is, ami nem volt ellenére. Megérkeztek a sóhajok, a finom nyögések. Ha valaki erre nem rájátszik, arra nagyon be tudok indulni, (és nem úgy vettem észre, hogy színházban vagyok) ezért kicsit elvitt a hév, és egyre bátrabban ujjaztam. Egy kis idő után finomabb mozdulatokat, kért , így átdobtam a fejem fölött a lábát, hogy 69-ben nyelvvel izgassam tovább. Így folytattuk tovább úgy gondolom mindkettőnk örömére.
    Itt olvastam a beszámolókon, valaki írásában, hogy vannak azok a lányok „akiknek ha adsz, akkor ők is máshogy adnak”. Ez úgy gondolom Rékára is nagyon igaz. Minél jobban célt ért a nyalakodásom, annál jobban csinálta. Egyre mélyebbre vett, és annál nagyobb törődést kaptam oda lent minél többet az ő puncusa. Imádom amikor egymást húzva, egyre „vehemensebben ténykedünk” ahogy haladunk az élvezet útján. Aztán jött az a pont amikor nem bírtam tovább és a szájában ért végem. Hagyott a szájában lenyugodni , majd leszállt rólam és megköszöntük egymásnak a ténykedést.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor a szobában lévő kis asztalra helyeztem, a hozott kis ajándékkal együtt.
  • Összkép:

    Nem hiába vagyok visszajáró vendég Rékához. Amit csinál azt nagyon jól csinálja. Szeretek és fogok is még menni 😊 Minimális hiányérzetem egyedül abból fakadt, előre nem beszéltük , meg a másfél óra programját, de úgy gondolom, ha lenne lehetőség másfél órában 2 élvezésre, akkor egy ilyen program után kérdéses, hogy mi lenne egy másodiknak a sorsa :D Ha az élet úgy akarja, kiderül ! 😊
Happy Massage