• KITTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kitti már nagyon régóta a kedvencek között pihent és párszor próbáltam is telefonon elérni, azonban sikertelenül. Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve feljöttem az oldalra és a neve mellett villogott a bűvös zöld pötty, hogy felveszi a telefont. Valóban így történt, bár elsőre megszakadt a hívás, másodjára minden fontos dolgot megbeszéltünk. Kitti hangja lágy és kedves volt, bár kicsit kimért, vagy inkább óvatos, ettől függetlenül mindenről részletes tájékoztatást kaptam és közben útnak is indultam a város másik végéből.
  • Megközelítés:

    A tetthely könnyen megközelíthető, a Dagály fürdőtől néhány perc sétára van. BKV-ból is van választék bőven, ugyanis az 1-es villamos és az M3 metró is a közelben áll meg. Én autóval érkeztem és szinte a lakótömb előtt tudtam megállni, de volt választék helyből bőven. GPS egyből a címre visz, nincs semmi trükk a dologban. A parkolás fizetős, bár automatát és táblát nem láttam a közelben, a telefonom okosabb volt.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű tömbben helyezkedik el egy sötét folyosó közepén. A berendezés modern, helyiségenként eltérő árnyalatú hangulatfény vezeti az ide tévedő kalandorokat. Vendéglátóm egy tatamis szobába invitált be, közel a lakás bejáratához, ahol kék hangulatfény és a tatami körül 3 tükör fogadott. Két fürdőszoba van, illetve több szoba, az egész lakás ilyen céllal lett berendezve. A cipőkből ítélve többen is tartózkodhattak itt, egy bezáródó ajtón kívül semmilyen zajt nem hallottam. A zuhanykabinos fürdő jutott ezúttal nekem, első és második zuhanynál is tiszta törcsit kaptam. A zuhanyzóban lévő tusfürdők választéka picit talán átlag alatti volt, azt hiszem 3-féle illat vonultatta fel magát, az egyik ebből a rózsaszín unikornis volt, ezt nem próbáltam, biztosan csábító illata lehet. :-)
  • Lány külseje:

    Kitti az ajtó mögött elbújva engedett be a lakásba, ezután tudtam megpillantani őt. Egy alacsony (hozzám képest főleg), nagyon csinos kis tinilányt véltem felfedezni benne. A kitakart arctól nem kell tartani, kedves, kerek arcú leányzó, barna szemekkel (bár a sötétben ezt nehéz volt megállapítani). Ami nekem rögtön feltűnt, hogy nagyon jó illata van, tippre talán valamilyen virág illatú parfümöt használhat. Egyébként egy fekete színű egybe-szettben fogadott, ami a melltartón kívül igazából csak madzagból állt, viszont nagyon ízléses darab volt, kiemelte Kitti vonalait. Azt hiszem, a 8. képen látható az említett szett. Vendéglátóm testalkatára talán a tinis-formás jelző illik leginkább, feszes, selymes bőre, kis, tenyérbe illő cickói vannak és formás, kemény popsija. A puncija borotvált, szép, szimmetrikus formájú és rendkívül kívánatos. Abszolút megfelel a képeknek.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után elhasaltam a tatamin, Kitti pedig a lábaimhoz térdepelt a bal vádlimra ülve és így kezdett el masszírozni. Kókuszolajjal kente be a kezét, úgy gyúrt végig a vádlimtól a nyakamig. Az elején kértem, hogy a lábfejek maradjanak ki, egy gyógyuló műtéti heg miatt, ennek természetesen eleget tett és meg is volt az első beszédtéma. A masszázs nagyon kellemes volt, abszolút szakszerűen és kellő erősséggel gyúrt végig, jól esett a folyamatosan autóban ülést elszenvedő testrészeimnek, különösen a hátamnak és a vállamnak. Több változatos fogással haladt végig rajtam, nem kapkodta el, abszolút kitöltötte az erre szánt időt. Közben beszélgettünk 1-2 dologról, de többségében csend volt és csak a háttérzenét hallottam, illetve Kitti lélegzetvételét. Tökéletes kombinációja volt a teljes ellazulásnak. Miután minden részemnek jutott a masszázsból, fordulás következett és gyengéd, simogató mozdulatokkal vette kezdetét az erotikusabb vonal. Kitti megszabadult a falat kis fehérneműtől és bekente magát is olajjal, majd kicsivel az ezredes fölé helyezkedve rámült és egy hihetetlenül intim, barátnős csúszkát kaptam, szinte teljes testtel. Amikor a csípőjével épp nem a farkam körül körözött, akkor a kezével simogatott lent és fokozta ezzel egyre inkább a hangulatot.
  • Levezetés:

    Mikor már kellő vérbőség alakult ki a lenti tájakon, Kitti popsival az arcom mellé csüccsent és kezdetét vette egy váltott lingam masszázs és natúr franciás kényeztetés. Számomra az első néhány mozdulat kicsit erősebb volt, amit jeleztem is Kittinek, ő azonnal technikát váltott és folytatódhatott a szeánsz. Kicsit érzékeny a műszer, a pornós fogásokat nem annyira kedveli. A kényeztetés közben a popsiját markolásztam és simogattam mindenhol, ahol értem, illetve az oldalsó tükörben próbáltam követni az eseményeket, amikor épp magamnál voltam. A lingamos kényeztetés és a franciás rásegítés is nagyon hatásos volt, több koreográfián végigmentünk és közben a combom és a zacsi sem maradt ki a jóból, abszolút lehengerlő volt a technika. Épp a franciás kényeztetés etapjánál tartottunk, amikor jeleztem a vendéglátóm felé, hogy eltávozásom rövid időn belül várható, ekkor kézi vezérlésre váltott és a cicikre engedte az utódokat. Miután lenyugodtam, megjelent szilvia, és elvégezte a takarítás részét a dolognak.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt, a szekrényre tettem a randink tiszteletdíját. A csók és NFVSZ extra, én egyikkel sem éltem ezúttal. A kapott élménnyel abszolút elégedett vagyok, teljes mértékben korrekt a megállapított összeg a cserébe járó szolgáltatás fejében.
  • Összkép:

    Összességében pozitív érzésekkel távoztam, ami talán már a telefonálás pillanatától feltűnt egyfajta kimértség, minimális távolságtartás, de ebben az is bennelehet, hogy én sem vagyok egy könnyen megnyíló típus, illetve nem elvárható senkitől sem a kölcsönös szimpátia megléte. Kitti minden tőle telhetőt megtett és ezt nagyon is jól csinálta, pozitív élménnyel távoztam és elégedetten.
Happy Massage