• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Kedves visszajárom .. köszi hogy megírtad a randink … szexi pasi vagy mindig . És finom érzéki az ágyban is … Nagyon szeretek érdeklődni a rég nem látott vendikém felől és jót beszélgettünk …is … maradj mindig ilyen sármos és pozitív . Puszika mindenedre . Lara

  • Egyeztetés:

    Kivártam egy "most hívható" alkalmat, és telefonon egyeztettünk időpontot másnapra. Találkoztunk már korábban, így bemutatkozás és egyéb megbeszélnivaló már nem volt.
  • Megközelítés:

    2. kerület, nem a legkönnyebb parkolni, de előző alkalommal Lara javasolta egy közeli áruház parkolóját. Korábban odaértem, mentem egy kört, és nagyjából a ház előtt találtam egy üres helyet, inkább ezt választottam. GPS pontos, házszám egyértelmű, parkolás fizetős. Érkezéskor telefonáltam, sms-ben jött a bejutáshoz a kód. Lara nem óramű pontosságú, egy-két perc várakozás előfordulhat, de már ismerem, nem is paráztam ezen - meg aztán ezt az időt bőven kompenzáltuk a végén, habár szó sem esett róla.
  • Helyszín:

    Fiatal társasház, igényes kivitelezés, nekem a folyosón konkrétan szálloda érzésem van. A lakás is szép, Lara ügyel a környezetére. Előtér, fürdő és konyha-nappali ahová a látogató bejuthat, mindenütt rend és tisztaság. Kádban tusolás, kellékek választéka és minősége is rendben. A már említett amerikai konyhás nappaliban zajlik az élet, nagy méretű kényelmes ágy, pont ezt a magasságot szeretem, doggy közben állok, nem kell az ágyon térdelni.
  • Lány külseje:

    MILF bombázó, pár hónappal ezelőtti találkozásunk óta nem kevés időt tölthetett edzőteremben, mert még kerekebb, keményebb lett, pedig előtte sem semmi volt. Szóismétlés jön, mindene kerek, kemény és feszes. Egyszer nagyon megnézném nyári ruhában az utcán sétálva. A fogadó szettet illetően alul semmi, felül egy piros semmiség volt rajta, hozzá piros magas sarkú cipő. Jól áll neki a piros szín, de mennyire!
  • Action:

    Megérkeztem, üdvözlés, update beszélgetés. Aki még nem ismeri, annak fontos infó, hogy Lara beszél. Sokat. Nagyon sokat. Nagyon-nagyon sokat. Én ezt bírom, hagyom, hogy lehengereljen a szóáradat, persze én is szóhoz jutok azért. Lara bevásárlással kezdte a napot, komoly kulináris élményre készült, én is kaptam ízelítőt, mert a hűtőből hozott nekem szarvasgombás olasz szalámit, amit beszélgetés közben elcsipegettünk. Elhúztam tusolni, majd az ágy mellett találkoztunk. Eléggé egyértelmű volt, hogy ez a szeánsz nem andalgós romantikus, inkább pajzán és energikus lesz. Ennek szellemében egy kicsit beszélgettünk még, félúton a pajzán és mocskos között, majd járni kezdtek a nyelvek és a kezek. Lara elém térdelt, és szopni kezdett. Pörgött a nyelve rendesen, én pedig fejét fogva rá-rásegítettem. Nem durván, csak amennyit a hév megkívánt.
    Ha már amerikai konyhás a lakás, használjuk is ki, ezért konyhatündér kezdést javasoltam. Lara felgumizott, a pultnak támaszkodott, fenekét kitolta, én pedig hátulról dugni kezdtem. Jó kis élethelyzet ez, közben arról csevegtünk amit éppen csinálunk, és hogy legközelebb így főz nekem kávét. Szorgalmasan végeztem a konyhai munkát, de azért mást is ki kellett próbálni.
    Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam. Elfogyott a levegőm, a pihenés gyanánt lefeküdtem Lara pedig ismét szopni kezdett.
    Kellett is a keménység, mert az utolsó jelenetbe mindent beleadtam. Mi mást tehettem volna, ha egy dögös MILF piros magas sarkúban, az ágy szélén doggyban elém pucsított? Döngettem amíg bírtam, különösen amikor egyre hangosabban nyögött, tekerte a testét, és egy elég látványosat élvezett, ami után még nedvesebb lett a puncija. Ezt már én sem bírtam elviselni, Lara elém térdelt és szopni, verni kezdte a farkam. Az arcára és mellére élveztem, majd közösen szétkentük. Lara elment tisztálkodni, én meg lihegve vigyorogtam. Kaptam még egy kellemes masszázst krémmel, jól ellazított.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztük, felnőtt ember módjára megkérdeztem, megmondta, én meg az asztalra helyeztem. Hirdetésben is publikus az összeg, nem volt variálás, Lara korrekt ebben is.
  • Összkép:

    Felszabadult, lendületes szex találka egy bombázóval, és a beszámolók történtében először én írtam le hogy "szarvasgomba", mi kell még?
Happy Massage