• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Drága kpeter3322!🤗😘

    Köszönöm szépen itt is,hogy klaviatúrát ragadtál ebben a rohanó világban és időt szántál a szeánszunk megírására!😇
    A csodás besorolást és az értékelést is nagyon szépen köszönöm! Kellemes meglepetést okoztál, én is jól éreztem magam veled, szerintem ez látszódott is🤭
    Egy végtelenül figyelmes,kedves,udvarias úriembert ismertem meg személyedben! Én bármikor, ha lesz egy kis időd, várlak sok szeretettel!

    Puszillak!💋

  • Egyeztetés:

    Egy ideje szemezgettem a hirdetésével, és végre rászántam magam az első találkozásra. VTR-en egyeztettünk és mivel még nem ismerjük egymás ezért felhívtam előtte. Két nappal előtte kerestem és végül a Szombati nap helyett Vasárnapot beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    BKV-val nagyon könnyen megközelíthető.. A címet könnyű megtalálni, a Stadionok szomszédságában található az épület. Autóval mentem végül, és meglepő módon volt parkolóhely. Később megtudtam hogy nem kell sokat vadászni parkolóhelyre 1-2 mindig akad.
  • Helyszín:

    A lakás egy több emeletes, felújított bérház földszintjén van. Bár a bérház nem mostani, a lakás belseje nagyon szép, modern. A fürdő igényes, több tusfürdővel, szájvízzel felszerelve. Az egyik szobában történt a masszás természetesen egyedül voltunk a lakásba.
  • Lány külseje:

    Egy hihetetlen nővel találkoztam, gyönyörű arc, nőies kisugárzás, csábító szemek. Egy nagyon dögös fehérneműben szettben fogadott amitől később szinte teljesen megváltunk). Kerek popsi, nagy formás mellek, de ahogy írtam a teljes összkép, a teljes kisugárzása az ami megfogott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a randi elején történt, egy ismerkedős hátmasszás keretein belül. Minden rendben volt a masszással, panaszom nem lehet. Masszás előtt sokat beszélgettünk ismerkedtünk így a masszás során inkább lazítottam.
    Masszás közben a kis simogatás a kis puszi, a kis figyelmesség mindent elfejtett az emberrel.
    Hátam, vádlim, Fenekem illetve minden csomósabb izmot megcélzott.
  • Levezetés:

    A masszás után megkért hogy forduljak meg amit már nagyon vártam. Mivel még csak ismerkedtünk kicsit lazábbra vettem a tempót. Fordulás után kicsit rám hajolt, kicsit csókolóztunk majd kértem egy kis cicis masszást. Folyamatosan figyelt rám, érdeklődött mit hogyan szeretek. A csúszka során figyelt hogy legyen rajtunk kellő olaj, amikor közelebb hajolt csókolóztunk, simogattuk egymást, nálam ez a laza tempó, csak kényelmesen mindent kiélvezve. Én irányítottam végig, amihez eddig nem voltam hozzá szokva, de ez semmi rosszat nem jelent, de tényleg hozzá kell tennem hogy minden rezzenésem figyelte, kedvesen, tényleg én voltam a középpontban.
    Egy idő után Franciába váltottunk majd amikor éreztem hogy nagyon gyorsan végem lenne kértem hogy lassítson.
    Mindenképpen szerettem volna megkóstolni, így cseréltünk, először csak én vezettem és végre megérezhettem. Megkérdeztem mit szólna ha 69-be folytatnánk, aminek örült, mondta hogy a 69 beindítja.
    Amikor már beléptem az ajtón már akkor szembe kerültek a nagy cicik, így szerettem volna ha köztük lett volna végem.
    Nos ez a 69-es pozíciónkba nagyon nagy önuralommal sikerül csak. Nem lehet sokáig bírni egy ilyen csoda mellett, amikor már közel voltam kértem forduljunk hogy szemből legyen végem.
    Kézzel végzett ki, a mellét vettem célba, több kevesebb sikerrel. Megtörölköztünk és nagyon sokat beszélgettünk egymást átölelve.
    Egy kicsit elveszíttettem az időérzékem és utólag rájöttem hogy jócskán túlléptem a randink idejét de sosem került szóba.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, de mivel VTR-en jelentkeztem be így az árban egy extra benne volt. Az összeget előtte megbeszéltük.
  • Összkép:

    Egy jó humorú értelmes gyönyörű nővel találkozhattam, mi kell még a boldogsághoz. Biztos vagyok benne hogy első találkozásunk nem az utolsó lesz. Ő az akitől a találkozás alkalmával teljesen feltöltődsz, visszajáró vendég leszek.
    És persze külön bók hogy fialtabbnak nézek ki mint valójában vagyok. :)
Happy Massage