• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága árrpi🥰

    Először is köszönöm ezt a fantasztikus értékelést!❤

    Köszönöm hogy időt és energiát szántál rá hogy megszülethessen imáron a sokadik beszámolóm!🙏❤
    Nagyon tetszik,jól részletezett sok sok hasznos és fontos információt tartalmaz.!
    Minden sorában benne van az elégedetséged,hogy jól érezted magad velem/nálam;aminek Én nagyon nagyon örülök.!
    Mosolyt csal az arcomra és a lelkembe egyaránt amikor újra olvashatóm a velem töltött idő élményét és elégedetségét❤.
    Örülök hogy megismerhetelek,várlak vissza sok szeretettel egy hasonló randira😉😋

    Ölelésem és millió csók!
    Barbi💋💋💋

  • Egyeztetés:

    Már régóta ott volt a kedvenceim között Barbi, kommunikáltunk is már korábban egymással, de eddig nem volt szerencsém. Most viszont eljött az én időm, egy nappal korábban jelentkeztem, és megfelelt az általam javasolt időpont.
  • Megközelítés:

    A Fehérvári úton van a cím, tömegközlekedéssel mentem. A 47-es villamos megállójától kb. 5 perc kényelmes séta, és már ott is vagyok! Parkolásra is van lehetőség, de szerintem szerencse is kell a szabad helyhez.
  • Helyszín:

    Modern, többemeletes épülettömb sokadik emeletén van a hangulatos kuckó. A lépcsőház bejárata előtt csöriztem, ahol megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Az előszoba után a hangulatos nappali kis kanapéval, asztalokkal. A fürdőszoba sarokkádas, a tusfürdő kínálat bőséges, szájvíz, dezodor biztosított. A nappaliból az ágyas szobába vezet az út, ahol a masszázsra és kényeztetésre került a sor.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon csinos, dekoratív, szexi hölgy nyitott ajtót... Bár a fotóin is egyértelműen látszik, mennyire csodálatos idomokkal rendelkezik Barbi, de mikor élőben megláttam... Hát, még a lélegzetem is elállt... Fiatalos, gyönyörű arc, szőkésbarna haj, elbűvölő, szép zöld szem, a tekintetével hamar elvarázsolt... És ami nyaktól lefelé van, az sem semmi! Izmos-kecses láb és has, közepes méretű, izgató eredeti mellek, csoda szép formás popó! Létezik tökéletes Nő, aki tényleg mindenben az?? Úgy tűnik, igen! Akár az arcát, akár a testét nézzük, nagyon nehéz elhinni, hogy már túl van a 40-en. Nagyon sok évet letagadhatna! Mini, sőt nagyon mini szoknyában fogadott, így a formás combok már a legelején megmutatkoztak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra a program végén került sor. Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.
  • Levezetés:

    Érkezéskor hellyel és ásványvízzel, kávéval kínált a nappaliban, elsőosztályú, valóban vendégcentrikus fogadásban volt részem. A közvetlenségével nagyon gyorsan sikerült elüldöznie a zavarodottságomat. Jót beszélgettünk, gyorsan kialakult köztünk a közös hullámhossz. Mellettem ült, s miközben beszélgettünk, finoman az ölembe helyezte az egyik combját, simogattuk, puszilgattuk egymást, ahogy elmerültünk a beszélgetésben, közben egyre fokozódott a hangulat, az ölembe ült, már néhány finom csók is elcsattant. Első alkalommal voltam Barbinál, de már ekkor, az elején biztos voltam benne, hogy nagyon jó helyen vagyok! Finoman incselkedett velem, szép segített megszabadulni a ruhámtól, hogy mehessek zuhanyozni. A fürdőszobából visszatérve már csak egy szál bugyiban és melltartóban fogadott, nem is bírtam megállni, hogy ne húzzam magamhoz... Átöleltem, csókolóztunk, közben a formás fenekét markolásztam. Meg kell mondjam, nagyon kellemesen, odaadóan tud csókolózni, olyannyira, hogy már ettől csúcsközeli állapotba kerültem. Levette rólam a körém tekert törölközőt, én pedig megszabadítottam a melltartójától, és megcsodálhattam a valóban nagyon izgató melleit. Ismét helyet foglaltunk a kanapén, cirógattam, puszilgattam, szopogattam a ciciket. Vette a lapot, hogy nagyon odavagyok az "ikrekért", így először megcsókolt, majd lefelé haladt úgy, hogy a cicikkel végigcsúszott a mellkasomtól egészen a farkamig, és azt masszírozta vele. Fantasztikus érzés volt! Ahogy előttem térdelt, és kényeztetett, hátranyúltam, hogy markolásszam a popót, a cicis izgatás után a szájával kényeztetett, nagyon érzékien tud szopni! Gyorsan meg is kellett állítanom, mert kis híján már az elején "szétrobbantam"... Felálltunk, csókolóztunk, megszabadítottam az utolsó textiltől is, majd Barbi javaslatára bementünk a szobába a kényelmes ágyra, és ott folytattuk. Föltérdelt az ágyra én pusziltam, simogattam a pucsító hátsót és vaginát, az ujjammal a csiklót izgattam, majd a nyelvemmel is igyekeztem a kedvében járni, de mivel ez a póz nem a legideálisabb volt a nyelvjátékra, ezért Barbi hanyatt feküdt, s így már könnyű dolgom volt. Meg kell jegyeznem, nagyon izgató, tükörsima puncija van Barbinak, nem győztem betelni a látvánnyal! Először puszilgattam körülötte, majd a csiklót, aztán intenzív nyelvjátékba kezdtem. Tetszett nekem, hogy közben irányított, mutatta, hogyan esik a legjobban neki, érezhetően élvezte a dolgot, amit finom csókokkal köszönt meg, majd rövid pihenő után átvette az irányítást. Az oldalára feküdt, én előtte térdeltem, és először azt mutatta meg, milyen jól tud bánni a zacsimmal. Nyaldosta, szopogatta golyóstul, nagyon finoman csinálta, isteni érzés volt, ahogy a forró szájával izgatott. Ezután a rudat puszilgatta, majd a szájába vette, és izgató szopásba kezdett. Mind az érzés, mind a látvány csodás volt, hogy a farkam a szájában van, a feje pedig fel-le mozog rajta. Nem is bírtam sokáig, jeleztem, hogy jön a happy finish, az utódok Barbi hasán és mellein landoltak.
  • Elszámolás:

    Bár először voltam Barbinál, ennek ellenére csak a végén rendeztük, köszönet a bizalomért! A rózsák száma nyilvános a hirdetésben, nincsenek extrák, így meglepetés kizárva, amit ad, azt örömmel és lelkesen adja. Azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk átlagosnak a díjazást, de az élmény bőven átlag feletti volt! Elviekben másfél órás programra mentem, de ha hozzáadom a vtr-es bejelentkezéssel járó negyedórás extrát, az időt még így is túlléptük, de Barbi egyáltalán nem sürgetett.
  • Összkép:

    Amit Barbi művelt, az a vendéglátás magasiskolája volt! Már a legelején sikerült olyan közvetlen hangulatot teremtenie, hogy olyan érzésem volt, mintha sokadik alkalommal lettem volna Nála. Pedig ez még csak első volt, de nagyon remélem, hogy nem az utolsó! Teljesen levett a lábáról, ami szerintem a beszámolóm alapján meg is állapítható. Az első perctől az utolsóig élveztem minden pillanatot! Nagyon jó volt a közös pezsgőzés (alkoholmentes), a beszélgetés, és természetesen nem utolsósorban minden mozzanat, amit velem művelt hatalmas élmény volt!
Happy Massage