• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm szépen. Várlak vissza

  • Egyeztetés:

    Pár hónapja találkoztam vele először - szerencsés véletlenek összjátéka, és az ő, ( szintén váratlan) közreműködése eredményeként. (arról irt beszámolómban - másik oldalon - ezt megírtam). Akkor megélt maradandó élményeim egy újabb - előre megtervezett látogatásra ösztönöztek, ami végül is realizálódott. Néhány kísérlet után sikerült elérni telefonon, - először nem tudta, ki vagyok, de első találkozásunk sztoriját megemlítve már emlékezett - és úgy tűnt, nincs ellenére egy újabb randi, így másnapra megbeszéltük a találkozást.
  • Megközelítés:

    Metró, vonat, villamos busz max. 10 perc séta, parkolás fizetős de mindig megoldható, nekem a fenti járatok optimálisak.
  • Helyszín:

    Panel épület, lift visz fel, folyosó vége rácsos ajtóval lezárva, - aminek előnye, hogy utcai ruhában fogad.lehetővé téve egy vizuális fokozatosságot és az előtted haladó hölgy mozgásának élvezetét. A többszobás lakásba beérve, egy kellemes szobában rövid beszélgetés, múltkori emlékek felidézése, kölcsönös érdeklődés közben gyors előkészületek, fürdés, tiszta, jól felszerelt, (szájvíz
    függöny a kádnál, stb. )fürdőszoba.
  • Lány külseje:

    Lolita 30-as évei elején levő karcsú jó alakú, nagyon vonzó lány, gyönyörű barna szemei igézőek. Nem nagy de telt, formás keblei vonzzák a szemet, kezet, az izgalmas, gömbölyű popsi alatt igen kívánatos, telt combok, szép formájú lábak különös, elringató és izgalmas gondolatokat, érzéseket keltenek.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve már csak egy bugyiban feküdt a nagy franciaágyon, igéző szemei minden szónál többet mondtak. Összesimulva sokáig simogattuk egymást, karcsú, mégis telt,testének minden porcikája hozzám simult, ajkaink finoman olvadtak egymásba. Ilyen lehet a megérdemelt örökkévalóság! Ajka végigsiklott rajtam, közben levette az utolsó textilt is, és lágyan szájába vett. Nagyon finoman, érzéssel, lágyan, kényeztet, fel-fel néz, így igéző szemei még tovább fokozzák csodás kábulatomat. Felhúzom egy lágy csókra, majd ajkától elszakadva kebleit csókolom, kezeimmel is élvezve testének, karjainak, csípőjének, derekának ruganyos bársonyosságát. Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült). Régi emlékeket igéz - már a tudat is fantasztikus - egy csók szünetében mégis megkérem, hogy válasszunk más befejezést. Elfogadja, újra övé a kezdeményezés. Az átélt élmények hatására a vágy és a képesség arány felborult, de Lolita fantasztikus empátiával igyekszik visszaállítani az arányt, puha kezei, forró ajka, szemeink összekapcsolódása egyre magasabbra repítenek. Még feljön egy csókra, fülébe súgom, hogy azt és úgy csinál amit és ahogy akar, lassan elveszek az élményáradatban. egy kicsit gyorsít, majd "filmszakadás". Magamhoz térve érzem, hogy puha kezeiben tart és figyeli, visszatértem-e a valóságba. Megtörölget, összesimulunk egy kis beszélgetésre, majd ismét fürdőszoba, öltözés, búcsú, részemről a viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Korábbról ismert, egyébként előzőleg megerősített virágszálakat mindig előre leteszem. Lolita maga extra.
  • Összkép:

    Ismételten nagyon jó érzésekkel távoztam. Számomra külön élmény közvetlensége, laza nyíltsága, őszintesége. Fizikai adottságain (amelyek önmagukban is teljesen lefedik egy ilyen hirdetés tartalmát, célját ) túl olyan tulajdonságokat véltem felfedezni, amelyekkel nemigen találkoztam. Azt érzem, nem munkának, élvezetnek, feladatnak, szolgáltatásnak, hanem hivatásnak tekinti tevékenységét. Szívesen megismerném még jobban, hallanék, olvasnék róla (Erre egyébként kértem és kaptam is ígéretet).
Happy Massage