• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, gördülékenyen ment. A címre érve telefonon hívtam a pontos bejutásért.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mivel a helyszín a West Endhez nagyon közel volt - ott parkoltam le és onnan kb. 5 perc séta volt.
  • Helyszín:

    A ház állapota kívülről elég siralmas. A lakás felújított, egy airbnb. Fürdőről nem tudok nyilatkozni, mert Alicenak meggyűlt a baja a kazán üzembehelyezésével és nem volt melegvíz, így a fürdőt nem volt alkalmam megtekinteni és igénybe venni. A szoba egyszerűen berendezett, egy franciaágy, egy komód meg egy szekrény volt benne, semmi különös.
  • Lány külseje:

    Alice a képeknek megfelelően néz ki. Átlagos öltözékben fogadott, annyira nem is emlékszem pontosan, mert lekötötte a figyelmemet, ahogy szegény Alice a kazánnal kapcsolatos probléma miatt exukázlja magát.
    Szép, fiatalos lány, rövid vörösesbarna hajjal, hetyke cickókkal, teljesen borotvált puncival, rózsaszín szirmokkal, formás fenékkel. Könnyen beindítja az embert.
  • Action:

    10 perccel a megbeszélt találkozó előtt egy akutan megoldandó probléma miatt hívtak. Valójában azonnal indulnom kellett volna az ügyet intézni, de az Alice-szal való találkozót semmiképp nem akartam lemondani, viszont sajnos az ügy végig a fejemben motoszkált és nem is tudtam teljesen az élvezetekre fókuszálni. Alicenak a kazán miatt adódott nehézsége ezért kb. 5 perccel később kezdtünk.
    Alice lesegítette a ruhámat, pár órával korábban zuhanyoztam, de azért nyilván jobb volt, hogy Alice legalább az intim zónát egy nedves törlővel felfrissítette. Közben egyből a lényegre tért és hamar a szájában találtam magam. Aztán az ágyra helyezkedtem, ahol Alice folytatta az orális izgatást, koppig eltüntette, furulyázgatott, a golyókat se hagyta ki. Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni. A kezdeti maszatolgatásom után aztán sikerült némileg átlendülnöm és kutyapózban folytattuk rendesen. Mikor már éreztem, hogy közel a vég - kértem, hogy franciával folytassuk, végül a szájában lett végem. Kérdezte, hogy szeretnék-e egy kis masszázst. Elfogadtam a felajánlást, a "kis masszázs" elég kemény volt, jól átgyúrta a hátam. Közben az ügyemen filózgattam, hogy fogjak majd hozzá. Úgy 10 perc után szólt, hogy elfáradt a keze, amit nem is csodálok, amilyen keményen megmasszírozott. Kértem, hogy akkor fussunk neki a második körnek. Gondoltam, hogy jól fog esni még egy francia. Mondtam is neki, hogy jó lesz így végig. Egy idő után megkérdezte azért, hogy "pihenésképp" lehetne mégis egy kis szex. Ilyen kérdésre nemet nem lehet mondani, gumit húzott és beleült. Nagyon ügyesen mozgott felül, változatosan : simán lovagolva, hátra dőlve, guggolva. Aranyos volt: közben nyögdécselt is, mintha jó lenne neki. Szkeptikus szoktam ilyenkor lenni, főleg hogy semmit nem csináltam, csak feküdtem mint egy tuskó, álló fasszal. De hogy pozitiv legyek - lehet, hogy úgy mozgott, hogy neki jó legyen és a farkamat csak eszköznek használta. A lényeg, hogy nagyon élveztem, ahogy mozog rajtam. A végén kértem egy franciás befejezést. Másfél órára mentem, de egy jó óra után az én kérésemre, teljesen kielégülve távoztam, hogy minél előbb nekikezdhessek az ügyem megoldásának. Le a kalappal Alice előtt, gondolataimmal terhelve is sikerült kétszer "elintéznie" egy órán belül.
  • Elszámolás:

    Érkezést követően rendeztem. Extra nincs, amit vállal, az mind benne van az alapban.
  • Összkép:

    Attól függetlenül, hogy mindkét részről apróbb nehézséggel indult a találkozó (Alicenak a kazán, nekem egy beérkező telefon 10 perccel a kezdés előtt) abszolút pozitiv benyomással távoztam Alicetól. Egy belevaló, lelkes lány, aki mindenben lesi a vendég igényeit. Tervezem, hogy visszatérek hozzá. Akik szeretik a fiatalos, aktív, kedves, jól együttműködő lányokat azoknak mindenképpen ajánlom (Bib Gourmand, lehet hogy legközelebb már egy Michelin csillagot is mondanék rá).
Happy Massage