• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Kedves teasealady😘

    Először is köszönöm a bizalmadat és a rám szánt idődet!Köszönöm hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig,amiből egy szuper beszámoló is született💕
    Köszönöm a velem töltött napindító élmény megírását😋🔥😁
    Jól esik olvasni magamról,arról hogy milyenek is lát egy (új)vendég,és hogy mennyire elégedett volt a velem töltött idő alatt!
    Számomra nem is kell jobb ajánló levél,mint a vendég 100% elégedettsége az elejétől a végig!

    Ui:hála Neked,hamar megszületett a 43-i kiváló beszámolóm🥰így már biztos hogy nem kell egy évet várnom rá😁😁😉🙏.
    Mégegyszer mindent köszönök a címkét is🥰

    Várlak vissza sok szeretettel mihamarabb.. 😉

    B.💋

  • Egyeztetés:

    Régóta bakancslistás volt Barbi meglátogatása, ezért a "most hívhatsz" jelzésre telefont ragadtam. Elsőre sikerült is elérnem, kértem egy-két mondatban egy kis tájékoztatót, majd javasoltam időpontot, amit el is fogadott, másnap reggelre. Rugalmas időbeosztással dolgozik Barbi, alkalmazkodik a vendég időbeni kívánságaihoz.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, Fehérvári út, a vájtfülűeknek ez már mond valamit, azaz a megközelítés kifogástalan, a címet könnyen meg lehet találni. GPS egyenesen odavezet. Ott jár a negyven valahányas villamos. Google earth-ön mindent meg lehet nézni, a pontos cím ismeretében. Parkolni kicsit körülményes, nekem szerencsém volt, épp kiállt egy autó , gyorsan beslisszantam a helyére.
  • Helyszín:

    A lakás egy magasabb emeleten található, konkrétan a felső emeletre kell liftezni. A folyosó végén, de közel a a lifthez lehet bebocsájtást nyerni a kis kuckóba, ami híven tükrözi Barbi személyiségét, hozzáállását. Minden a helyén van, minden patyolat tiszta, az asztalon kis csokigolyók, a falakon képek, dekorációk, stb. A fürdő is csillagos ötös. A tisztálkodás kádban történik, tusfürdők kellő mennyiségben, szájvíz kettő vagy három féle, már nem is emlékszem.
    A masszázs és egyéb finomságok helyszíne egy kis oldalt nyíló szoba, egy ággyal, meg egy beépített szekrénnyel. Halk chillout zene szól a találkozó alatt, de igazán a masszázs alatt lehet élvezni, én majdnem be is aludtam :)
  • Lány külseje:

    A fogadó szett, amiben ajtót nyitott, nem hagyott kétséget afelől, hogy a lehető legjobb helyre érkeztem. Egy szexi diáklányos ruci volt Barbin, nem is miniszoknya, hanem mikro-szoknya, a felső pedig kellő méretű dekoltázzsal engedett betekintést az ikrekre. És persze a kis hasika is szabadon volt hagyva.
    Kellő ranggal elérhetők arcos fényképek, de az arckitakarástól senki ne tartson, nem csak a teste van Barbinak topon, hanem nagyon szép az arca is. Egyszóval, Barbi egy nagyon jó nő !!
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órában, (plusz a VTR 15 percet) két kényeztetésre lehet nevezni, a masszázs a kettő között került sorra. Hasra vágtam magam, fejem a párnára, karok mellém, Barbi meg a lábaimhoz kucorodott és vádlitól indult felfele. A bal oldallal kezdte, vádlik, hátsó combok, fenék, majd a jobb oldalt, ugyan ilyen sorrendben. Az elején beszélgettünk, de kezdtem magam átadni nem csak testben, hanem lélekben is Barbi gondos kezeinek, és egy idő után csak a halk zene hallatszott, meg néha az én elégedett sóhajtásaim.
    Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől. Finom illatos krémet használt, jól be dörzsölte a bőrömbe, most is érzem az illatát :) A legvégén a karokat kérte, hogy nyújtsam ki, és felkar-alkar masszírozás után kaptam egy-egy tenyér masszázst, a a végén az ujjakat egyenként meghúzogatva. Ilyennel is ritkán találkozom.

    Nagyon jó, kellően erős kézzel masszírozott, bevallása szerint nem tanulta, csak el leste a fogásokat a profiktól, de amit kaptam az mind alaposságban, mind erőben vetekedett bármelyik tanult masszőr által nyújtott élménnyel.
  • Levezetés:

    Tulajdon képen a kényeztetés már az ajtón való belépés után elkezdődött, lásd a külső leírását, megkínált vízzel, capucinóval, közben, míg főtt az ölembe ült, majd teljesen szembe velem, lovagló pózban. Tökéletesen elértem kemény fenekét, sima hátát, nem is voltam rest, simogattam, markoltam, ahol csak értem. Közben kellő hevességgel csókolóztunk, megadva ezzel az alaphangot az elkövetkező másfél órára.
    Kiittam a bögrét, még egy kis összesimulás és elmentem a fürdőbe.

    Visszatértemkor már csak egy falatnyi kis tanga és melltartó díszítette karcsú testét, ami hamar lekerült, de már csak a kis szobában, az ágyon. Először a melltartót kapcsoltam ki, szabaddá téve a gyönyörű, természetes melleknek. Nem is tudtam, nem is akartam ellenállni a vágynak, hogy a kezeimbe fogjam őket és az ajkammal, nyelvemmel ingereljem a kis bimbókat. Éreztem, hogy Barbinak jól esik. Oldalt feküdtünk elkezdett a férfiasságommal foglalkozni, majd kölcsönösséget kérve, megszabadítottam az utolsó, immáron feleslegessé váló ruhadarabkától bájos partnernőmet. Lábai közé helyezkedtem, a ciciktől indulva lefele, a köldökön át leérkeztem a sima, nagyon tetszetős puncihoz. Elkezdtem nyalogatni, először csak a külső szemérem ajkakat, majd beljebb jutva az érzékeny csiklót. Barbi mozgatta, tekergette a testét, éppen ahogy a kéj diktálta. Kis idő múlva rákérezkedett a számra, és itt jöttem rá, hogy eddig még semmit nem mutatott nekem a benne rejlő vadmacskából !

    Elhelyezkedett a számon, én pedig folyamatosan nyalogattam alulról, a kezemmel hol a ciciket, hol a popsit simogattam, hol meg csak a combjait fogtam, amik, Barbi harmadik orgazmusa közeledtével folyamatosan remegtek. Nagyon kéjes érzés volt két remegő combot a fülemmel érzékelni. Az első csoda után kb. 30 másodpercig érzékeny lett a csikló, de utána ismét lehetett nyalogatni. Mit lehetett, követelte magának, hogy abba ne hagyjam. Aranyos volt, hogy az egyes orgazmusainak közeledtével egyre kevésbé szalonképesen adta tudtomra, hogy jó neki. Amikor elérkeztünk az "ez k...va jó b..meg"-hez, tudtam, hogy pillanatokon belül megérkezik :) Számomra is szinte katartikus élmény volt egy ilyen jó csajt kielégíteni többször is.
    Egy kis beszélgetés, összesimulás után következett a masszázs, ami rendesen el lazított. Maradt egy kis időnk, Barbi kezdeményezte a 2. kényeztetést, és belementem, de 69-et kértem, hogy azért én is adjak vissza valamit. Meglepően hamar elmentem, miközben a punciját nyalogattam, simogattam.
  • Elszámolás:

    Az elszámoláskor a telefonban mondott virágszálakat tettem le a váza alá, felkerekítve egy kicsit. Minden sziromszál többszörösen megérte. Nagyon szeretek Barbihoz hasonló mentalitású hölgyekhez járni, ahol a kölcsönösség azt jelenit, hogy én is adok valamit, Ő pedig, mivel szereti ezt a műfajt, képes befogadni.
  • Összkép:

    Az autóban visszagondolva a találkozóra éreztem, hogy milyen jól sikerült nem csak a kényeztetés, hanem a masszázs rész is, mert, dacára a Bp.-i forgalmi káosznak, illetve a paraszt sofőröknek, nem érdekelt semmim, szinte Zen-ben voltam egész úton. Remélem fogadni fog Barbi legközelebb is, de akkor hosszabb időre megyek, hogy a masszázsból is adjak vissza egy kicsit. Köszönöm az élményt!
Happy Massage