• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A képei nagyon tetszettek, mikor felkerült a videója akkor már nem csak nézegetni akartam, hanem minél hamarabb érezni. Lehet előre egyeztetni, így másnapra találtunk is időpontot. Szexi hangon közölte a fontos infókat és izgatottan vártam a személyes találkozót.
  • Megközelítés:

    A helyszíntől kicsit távolabbi plázában parkoltam, tömegközlekedés praktikusabb lehet ezen környéken. A cím egyértelmű, eltéveszteni nem lehet, majd a kapott kóddal érkeztem a tetthelyre.
  • Helyszín:

    Otthonos kis, barátságos garzonban rendel Natasa,amit nagyon hangulatosan sikerült berendeznie.
    A célnak is tökéletesen megfelel, hasznos kis alkalmatosságokkal berendezett, tükrök itt-ott, kényelmes nagy ágy a közelebbi ismerkedésre. A fürdő is rendben, fürdőkádas, megfelelő mennyiségű tusfürdő és szájvìz.
  • Lány külseje:

    A képein láttam a hibátlan alakját, pont megfelel az ideálomnak ez a tökéletes homokóra alak. Ízléses, finom formái az első pillanattól beindítottak. Szőke vállig érő haja keretezi különlegesen karakteres arcát.
    Egy két ízléses tetkója is van Natasának, de még így is szelíd a megjelenés. A tökéletes női formákkal rendelkezik Natasa, az átlagnál kisebb magassággal párosítva.
  • Action:

    Miután közvetlenül üdvözöl, pár szót váltunk majd a kapott törölközővel irány a fürdő, ahol próbálom eltervezni milyen sorrendben fogom felfedezni a gyönyörű testét. Natasa az ágyon hanyatt fekve vár, oldalt mellé fekszem és lassú mozdulatokkal simítom a csoda kis testét. Áramvonalas test, feszes síma bőr, a cicik kis finom bimbók meredezve élvezik az érintésem, majd a szám is felfedező útra indul. Finom bőrén haladok lefelé, érdekel milyen lehet a punci közelebbről, Natasa halk sóhajai megerősítenek nincs ellenére a ténykedésem. Szép és kívánatos a punci amivel találkozom, neki is látok megkóstolni a nyelvemmel, kis zárt punci egyre nyílik és lassan kész, hogy befogadjon. Egyre jobban beindulunk jöhet a gumi. Natasába először misszionáriusba hatolok lassan így élvezkedem kicsit, majd oldalt fordítom és kiflibe teszem be, úgy hogy a farpofákat kicsit széthúzom. Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk. Lassan engedem belé a kemény farkam, fogom a vékony derekát így húzom magamba.
    Natasa izgató hangjai egyre jobban beindítanak még egy kicsit tempósabb ütemre váltok és egy hatalmasat élvezek.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor rendezem ahogy szoktam kis asztalra. A telefonon megbeszéltek szerint, ami közben sem módosult. Korrekt, nem elrugaszkodott árakon dolgozik.
  • Összkép:

    A hagyományos szeretkezést preferálom, néha egy kis kifejezetten gyengéd violenciával megfűszerezve. Natasa tökéletes partner, pont olyan amilyenre a képek és a bemutatkozás alapján számítani lehet.
Happy Massage