• Victoria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy héttel az esemény előtt telefonon egyeztettünk, majd a tett napján ismét. Informatív, sallangoktól és nyávogástól mentes, határozott kommunikáció zajlott.
  • Megközelítés:

    Allee -hoz közel kényelmes sétatávolság, van villamos is dögivel. Akut prüdéria kell, hogy ne találj oda. Én gyalogosan közelítettem. Időpont előtt pár perccel felhívtam, leendő vendéglátóm mókázgatva átnavigált a kapukódok útvesztőjén.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházi lakás, résre nyitott ajtaja mögött lapult vendéglátóm. Belépve előszoba, jobbra hangulatfényes szoba, előre csukott ajtó, majd célnak megfelelő zuhanyzós, mosógépes fürdőszoba.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen valósak, az adalapon szereplő 28-as szám után a "+" jel teljes mértékben indokolt.
    Túlzott elvárásaim miatt, olyannyira más arccal egészítettem ki a kép-kitakarásokat, hogy ilyeneket terveztem ide írni: "életemben ilyen bomba nőt meztelenül nem láttam, de még az elképzelt lányok között is benne van a top 10-ben".
    Végül ezt írom: nagyon kedves, már-már cserfes hölgy fogadott puszival, a méltán híres kék szaggatott ruhával, vagy minek is lehet nevezni. Teste fitt, keblek megnyugtatóan domborúak.
  • Action:

    Előszobából a célnak megfelelő, fali tükörrel és francia ággyal ellátott kis szobába toppanánk, hol ruházatomat egy darab tiszta törölközőre cseréltem eltakarván az ekkor még kókadozó farkam.
    Victoria a folyósó végén található tiszta zuhanyzóba invitált, itt komplikáció nélkül hajtottam végre az első napirendi pontot.
    Visszatértemkor szürke törölközőt hetykén a komód melletti székre lendítettem, ekkor partnerhölgy hiányos öltözéke még a helyén volt (aminek kifejezetten örültem). Szélesen mosolygott.
    Simogattam melltartó szövetét, majd megkérdeztem nyalogathatom-e a ciciket. Azon nyomban eltünt minden textil, így lábon állva (ekkor már álló farokkal) nyalogathattam hihetetlenül kiálló mellbimbóit, aminek folytatására szóban buzdított: "imádom, ha nyalják a melleimet". Kezeimet lefelé vittem lábaihoz, azoknak a találkozásához. E mozdulatomat a "szeretem, ha simogatják a pinámat" mondattal festette alá. Igencsak örültem az ilyen jellegű megnyilvánulásoknak, egyre bátrabban simogattam a csiklóját, miközben további "pinás" mondatokkal kedveskdett. Újjammal a bejáratot próbáltam bejáratni, ami elég lassan nedvesedett, de végül csak sikerült belülről is ingereleni, ekkor ezt mondta: "azt akarom baszd meg a pinámat". Hát tulajdonképpen pont ezért jöttem. Még otthon elhatároztam, megnézem a punciját hátulról is, kérésemet készségesen teljesítette, így gyönyörködhettem a feltárult látványban, szétnyitottam, újjaztam, miközben újabb "picsás" megjegyzést tett. Nagyon jó a narrációja, ekkorra már igencsak kívántam a baszást.
    Azonban illemtudó fasz vagyok, mondtam kinyalnám. Erre találd ki, mit mondott! Igen, "imádom, ha nyalják a pinámat". Nosza nyaltam én a kellemes ízű női nemiszervet, hol innen, hol onnan. Lihegett, de nem élvezett el.
    "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat". Valóban lucskos volt, közben rábukott a brére, de vizuálisan ezt nem tudtam megerősíteni, hiszen az ülepe teljesen eltakarta a világot. Kisvártatva szóltam, óvatosan, mert még idejekorán véget ér kalandunk, majd nyaltam tovább, miközben gumit húzott rám.
    Kértem szemből ereszkedjen hímvesszőmre, így megcsodálhattam amint könnyedén elnyeli puncija a farkam. "Basszad a pinámat". Toltam én alulról, amit további kifejezésekkel vadított. Annyira beleéltem magam, hogy rámarkoltam csípőjére, amitől fájdalmasan feljajdult. (ezúton is elnézést kérek, túlzottan beindultam). Hamarosan ismét mozogni kezdett, de a még röstellettem magam, amikor éreztem kissé lankad a farkam. Hű, mondom itt baj lesz, ezért ismét rákapcsoltam, dugtam alulról, ismét kőkeményre merevedtem. Ismét a közösülés folytatását javasolta: "Nagyon jól baszol", vagy valami ehhez hasonlóval stimulálta egómat. Vigyáztam, megint ne csípjem csípőjét. Érezni kezdtem a végem, kértem folytassuk klasszikusan: hanyat feküdt, lábait széttárta. Ismét bámultam kicsit a vagináját. Farkam könnyedén csúszott a lukba, majd pumpáltam ahogy a cövön kifért. No ki is fért, mert "beléd gecizek" jelszóval elélveztem.
    Papírtörlő.
    Törölköző körbe.
    Irány a zuhanyzó. (a zárt ajtó mögül különös csattogó hangok szűrődtek ki, szerintem ott is közösülés zajlott :) )
    Ruha vissza, tipli.
  • Elszámolás:

    A virágokat az elején virítottam, extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Hát cimbi, dugtam egy jót!
Happy Massage